Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. آزمون
  3. آزمون های آزمایشی
  4. آزمون قلمچی شرکت کنم یا گزینه۲؟؟؟
آزمون سالیانه قلمچی
E
سلام کسی اطلاع داره از کجا میشه آزمون سالیانه قلمچی رو دانلود کرد؟
آزمون های آزمایشی
رتبه دهک
I
بچه ها ما تو مدرسه ازمون قلمچی میدیم. الان یه رتبه دارم رتبه دهک ، این رتبه کلاسیه؟
آزمون های آزمایشی
31 فروردین
م
سلام همگی اگه کسی سنجش امروز رو داره ممنون میشم اینجا آپلود کنه
آزمون های آزمایشی
بچهای تجربی اونای ک جمعه ازمون دارن بیان
م
بیاین بگین این آزمونو تا کجا رسیدین چ مبحثای از هر درس خونده شده یا نرسیدین ببینیم اوضاعمون نسبت ب بقیه چطوریه
آزمون های آزمایشی
خیلی سبز و سنجش مدارس برتر؟
Anzw 18A
سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب و عالی باشه خواستم بپرسم که شما میدونید خیلی سبز، سنجش و زیستاز راجع ب استفاده از pdf آزمون هاشون رضایت دارن یا نه؟ @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @تجربیا @ریاضیا
آزمون های آزمایشی
گزینه ۲ یا قلم چی؟
SharagimS
سلام دوستان، به نظرتون گزینه ۲ بهتره یا قلم چی؟
آزمون های آزمایشی
گزینه دو
Baby-_-YoodaB
سلام چند تا ازمونه اصلا بهم زنگ نزدن برای حضوری دادن برای ازمون فردا هم زنگ نزدن و جوابم نمیدن فقط من اینطورم؟ @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
آزمون های آزمایشی
مرحله دو سنجش ۱۴۰۲
Mahdieh teM
Topic thumbnail image
آزمون های آزمایشی
قلم چی
Fatemeh iranmaneshF
سلام دوستان کسی فیلم تحلیل آزمون ریاضی 15 اردیبهشت داره یا می‌دونه از کجا باید پیدا کنم توسایت قلم چی هم فقط برا بچه های انسانی و تجربی گذاشته بود
آزمون های آزمایشی
آزمون جامع سنجش تجربی ۱۴۰۰
A
سلام کسی فایل ۳تا سنجش جامع تجربی ۱۴۰۰ رو داره با جواب واسم بفرسته لطفا
آزمون های آزمایشی
کارنامه آزمون های آزمایشی ۱۴۰۲
F
سلام بچه های ماه الا 🥰 اینجا قراره کارنامه آزمون های آزمایشی تون رو چه خوب چه بد چه کنکوری چه غیر کنکوری چه قلم چی چه گاج چه سنجش چه گزینه دو چه گزینه سه چه گزینه چهار چه گزینه پنج چ...... اهم اهم خلاصه که فرقی نداره کدوم آزمون و کدوم رشته و کدوم پایه ای این تاپیک جدید نیست و هر ساله همچین تاپیکی وجود داشته پس چه ضعیفی چه قوی بزار کارنامتو تا از درصدای همدیگه بپرسیم و به هم کمک کنین هر کسی که پایه هست یه لایکی ، امتیاز مثبتی، اعلام حضوری، یه چیزی از خودش نشون بده ما بفهمیم علائم حیاطی‌ () داری بی سواد هم خودتی @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1402 @بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو @بچه-های-ریاضی-ابریشم-پرو @انسانیا @تجربیا @ریاضیا
آزمون های آزمایشی
آزمونای جامع سال قبل
A
سلام کسی چنل تلگرام یا سایت یا... میشناسه که سوالای آزمون جامع سنجش و جامع گزینه۲ پارسال تجربی رو مرتب با جواب گذاشته باشه ممنون میشم بفرستید @دانش-آموزان-آلاء
آزمون های آزمایشی
کسی میدونه کنکور آزمایشی جریانش چیه ؟!
K
من از خیلیا شنیدم که تو پایه دهم و یازدهم کنکور آزمایشی دادند.کسی اینجا تجربه اش داره؟! و اینکه سوالاتش همون سوالات کنکور سراسری است یا نه؟!
آزمون های آزمایشی
محاسبه تراز قلمچی
E
بچه ها سلام؛ من آزمون نمیرم، اما سوالای قلمچی رو توی خونه همیشه خودم حل می کنم و درصد میگیرم. اما میخوام تراز قلمچی رو هم برای خودم محاسبه کنم که بتونم مقایسه و ارزیابی بهتری از خودم داشته باشم. راهی پیدا نکردم واسه این کار اما توی تاپیک " مقایسه تراز قلمچی و سنجش " یکی از بچه ها نوشته بود که برای اونایی که آزمون شرکت میکنن، قسمتی به اسم محاسبه تراز هست. میخواستم ببینم که این تنها راهه؟ اگه بله، کسی هست که لطف کنه و اطلاعات ورودش رو به من بده تا من بتونم ترازم رو محاسبه کنم؟ در ضمن دهم تجربی هستم. خیلی ممنون
آزمون های آزمایشی
آزمون های گزینه دو ویژه دی
Mahdieh teM
بچه هاااااا جونم سلام من آزمون های گزینه دو ویژه دی رو میخوام میشه لطفا یکی بگه از کجا گیرشون بیارم @دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو @بچه-های-تجربی-110 @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @تجربیا
آزمون های آزمایشی
گزینه دویی ها یه دقیقه پلیز...
TaranommmT
سلام بچها امیدوارم حال همگی خوب باشه میخواستم بپرسم پیش آزمون هر آزمون رو دقیقا باید از کجای سایت دانلود کنم؟ @دانش-آموزان-آلاء
آزمون های آزمایشی
مدارک ثبت نام قلمچی
D
سلام دوستان مدارک مورد نیاز برای ثبت‌نامِ آزمونای قلمچی رو می‌شه بگید؟ و یه جا دیدم نوشتن کپی کارنامه کنکور سال قبل(برای فارغ التحصیلان) و آخرین کارنامه تحصیلی برای دانش‌آموزای در حال تحصیل. منم هیچ کدوم از اینا رو ندارممی‌تونم ثبت ‌نام کنم ؟ (فارغ التحصیلم) @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @تجربیا @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-کنکور-1402
آزمون های آزمایشی
تحلیل ازمون قلم چی
sara mohammadpourS
سلام وقتتون بخیر. من ازمون های آزمایشی امسال و سال پیش قلم چی رو میزنم و برای تحلیلش از سایت درس آرا استفاده میکنم اما این سایت فقط‌تحلیل ازمون های امسال رو گذاشتن و میخواستم بدونم که از کجا میتونم تحلیل ازمون های سال پیش رو هم پیدا کنم؟
آزمون های آزمایشی
آزمون های آزمایشی
I
سلام بچه ها کدوم آزمون بهتره(گزینه 2_قلمچی_سنجش_گاج؟) شما کدومو شرکت کردید؟و راضی هستید؟
آزمون های آزمایشی
آزمون های گزینه دو
فاطمه زارعی 2ف
سلام دوستان یه سوال داشتم من آزمون های گزینه دو ۳ مرحله رو ثبت نام کردم آیا بقیه مراحل هم برام تو سایت قرار میگیره ؟
آزمون های آزمایشی

آزمون قلمچی شرکت کنم یا گزینه۲؟؟؟

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده آزمون های آزمایشی
آزمون آزمایشیکانونقلمچیگزینه دو
27 دیدگاه‌ها 7 کاربران 624 بازدیدها 6 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • Ali Ghasemian 0A Ali Ghasemian 0

سلام خدمت دوستان
    یه مشورت میخواستم بگیرم
    من یازدهمی بودم و امسال میرم دوازدهم،سال ۱۴۰۰ کنکور دارم و رشته‌م تجربیه؛ تا حالا هم هیچ آزمونی شرکت نکردم
    از این تابستون میخوام آزمون بدم
    به نظر شما،قلمچی شرکت کنم یا گزینه دو؟؟؟
    کدومش بهتره؟
    تا الان تصمیم داشتم که قلمچی شرکت کنم، ولی یه بنده‌خدایی از آزمونای گزینه۲ خیلی تعریف میکرد و میگفت که کارنامه‌هاش هوشمنده و سوالاتش شبیه کنکوره و از این جور چیزا
    طبق چیزی که من شنیدم، سطح سوالات کانون از سوالات کنکور بالاتره و گزینه۲ هم سطح کنکوره
    به نظر شما اینکه سوالات کانون سخت‌ترت بیشتر میتونه کمک کنه یا اینکه گزینه۲ هم سطح و مشابه کنکوره
    الان یکمی گیج شدم
    دوستانی که آزمون شرکت کردن نظرشون چیه؟؟
    اگه میشه راهنمایی کنین🙏🏻🌼🌺🌈💐

L آفلاین
    L آفلاین
    Laynad
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

Ali Ghasemian 0 سلام.چندان فرق زیادی نمیکنه که قلمچی بری یا گزینه 2 یا گاج. منم قبلا فکر میکردم خیلی مهمه اما الان میگم زیاد درگیر نباش و یکی رو متناسب با شرایطت انتخاب کن.
    مهم اینه که استمرار و پیوستگی داشته باشی و آزمونات رو تحلیل کنی و ...
    پیشنهاد میکنم وویس زیر رو گوش کنی :
    https://hasangoli.com/کنکور_1400،-نقش-آزمون-های-آزمایشی-برای-موف/

هر چیز که در جستن آنی ، آنی

Ali Ghasemian 0A 1 پاسخ آخرین پاسخ
    1
    • MbfM آفلاین
      MbfM آفلاین
      Mbf
      تجربی دانش آموزان آلاء دوازدهم

سلام..
      به نظر من گزینه دو از لحاظ سوالی بهتره و اگر براتون سطح سوال مهمه برین تو ازمونای گزینه دو شرکت کنین
      ازمون قلمچی تا اونجا ک من میدونم سوالاش خیلی استاندارد نیستن و خیلی سختن و فقط تنها فایده ای ک داره اینه ک رقابت اونجا بیشتره...حالا اگه رقابت براتون مهمه میتونین تو قلمچی شرکت کنین...
      برا بعد عید هم آزمونای سنجش شرکت کنین بد نیس
      اینا نظرات سخصی و تجربه منه... به کسی برنخورع😃😃😃

1
      • Ali Ghasemian 0A Ali Ghasemian 0

maryam111
        ممنونم از راهنماییتون

میشه که فقط آزمون ها رو تنها ثبت نام کرد؟؟ یعنی کتاب و همایش رو ثبت نام نکنیم؟؟
        چون اخه وقتی میرم کانون،خیلی تبلیغ میکنن و یجورایی که انگار کتاب اجباریه

حالا در کل کتاب هاش و اینا اجباریه یا میشه که آزمون ها رو به تنهایی ثبت نام کرد؟؟؟

maryam111M آفلاین
        maryam111M آفلاین
        maryam111
        فارغ التحصیلان آلاء

Ali Ghasemian 0 آره میشه فقط آزمون ها رو ثبت نام کرد...اصلا به تبلیغاتشون گوش ندید هروقت گفتن بیا کتاب و اینا بگیر بگید باشه میام حالا دیر نمیشه یا بگید بعدا میام یا مثلا بگید من منابعم رو گرفتم اینطوری چند منبعی میشم ... این آخری رو اگه بگید بیشتر قانعشون میکنید چون یه ذره مشاوره ایه...خلاصه اینکه طفره برید که بهتون نندازن محصولاتشون رو...من میخواستم پشتیبانم نداشته باشم چون میشناختمش خیلی رو اعصاب بود ولی گفتن این نمیشه باید داشته باشی😕

ما را دگر حوصله شرح حال نیست...🤞

1
        • Dr.RashidiD Dr.Rashidi

Ali Ghasemian 0 در آزمون قلمچی شرکت کنم یا گزینه۲؟؟؟ گفته است:

سلام خدمت دوستان
          یه مشورت میخواستم بگیرم
          من یازدهمی بودم و امسال میرم دوازدهم،سال ۱۴۰۰ کنکور دارم و رشته‌م تجربیه؛ تا حالا هم هیچ آزمونی شرکت نکردم
          کدومش بهتره؟
          تا الان تصمیم داشتم که قلمچی شرکت کنم، ولی یه بنده‌خدایی از آزمونای گزینه۲ خیلی تعریف میکرد و میگفت که کارنامه‌هاش هوشمنده و سوالاتش شبیه کنکوره و از این جور چیزا
          طبق چیزی که من شنیدم، سطح سوالات کانون از سوالات کنکور بالاتره و گزینه۲ هم سطح کنکوره
          به نظر شما اینکه سوالات کانون سخت‌ترت بیشتر میتونه کمک کنه یا اینکه گزینه۲ هم سطح و مشابه کنکوره
          الان یکمی گیج شدم

شما واسه ازمون باید خودت رو با خود قبلیت بسنجی بدون که ازمون یه چالشه فقط واسه خودت حالا هر چی میخواد باشه مهم بودنشه که باید باشه من خودم گزینه دو میدادم و تا اخرم با گزینه دو پیش پیرم چون میدونم عالیه و بهش اطمینان دارم ولی اصن حس جالبی نسبت به قلم چی ندارم ، گزینه دو خیلی فاکتورا داره که از خیلی از ازمونا برترش میکنه منم به گفته ی مشاورام از یازدهم گزینه دو میدادم و تماما راضیم

Ali Ghasemian 0A آفلاین
          Ali Ghasemian 0A آفلاین
          Ali Ghasemian 0

@Dr-Rashidi
          ممنونم از شما🙏🏻🌼

1 پاسخ آخرین پاسخ
          1
          • maryam111M maryam111

Ali Ghasemian 0 آره میشه فقط آزمون ها رو ثبت نام کرد...اصلا به تبلیغاتشون گوش ندید هروقت گفتن بیا کتاب و اینا بگیر بگید باشه میام حالا دیر نمیشه یا بگید بعدا میام یا مثلا بگید من منابعم رو گرفتم اینطوری چند منبعی میشم ... این آخری رو اگه بگید بیشتر قانعشون میکنید چون یه ذره مشاوره ایه...خلاصه اینکه طفره برید که بهتون نندازن محصولاتشون رو...من میخواستم پشتیبانم نداشته باشم چون میشناختمش خیلی رو اعصاب بود ولی گفتن این نمیشه باید داشته باشی😕

Ali Ghasemian 0A آفلاین
            Ali Ghasemian 0A آفلاین
            Ali Ghasemian 0

maryam111 در آزمون قلمچی شرکت کنم یا گزینه۲؟؟؟ گفته است:

سپاسگزارم از راهنماییتون💐🌼🙏🏻
            روش های خوبیه👍🏻 ممنونم ازتون

1 پاسخ آخرین پاسخ
            1
            • MbfM Mbf

سلام..
              به نظر من گزینه دو از لحاظ سوالی بهتره و اگر براتون سطح سوال مهمه برین تو ازمونای گزینه دو شرکت کنین
              ازمون قلمچی تا اونجا ک من میدونم سوالاش خیلی استاندارد نیستن و خیلی سختن و فقط تنها فایده ای ک داره اینه ک رقابت اونجا بیشتره...حالا اگه رقابت براتون مهمه میتونین تو قلمچی شرکت کنین...
              برا بعد عید هم آزمونای سنجش شرکت کنین بد نیس
              اینا نظرات سخصی و تجربه منه... به کسی برنخورع😃😃😃

Ali Ghasemian 0A آفلاین
              Ali Ghasemian 0A آفلاین
              Ali Ghasemian 0

Mbf
              ممنونم از راهنمایی شما💐🙏🏻

1 پاسخ آخرین پاسخ
              1
              • L Laynad

Ali Ghasemian 0 سلام.چندان فرق زیادی نمیکنه که قلمچی بری یا گزینه 2 یا گاج. منم قبلا فکر میکردم خیلی مهمه اما الان میگم زیاد درگیر نباش و یکی رو متناسب با شرایطت انتخاب کن.
                مهم اینه که استمرار و پیوستگی داشته باشی و آزمونات رو تحلیل کنی و ...
                پیشنهاد میکنم وویس زیر رو گوش کنی :
                https://hasangoli.com/کنکور_1400،-نقش-آزمون-های-آزمایشی-برای-موف/

Ali Ghasemian 0A آفلاین
                Ali Ghasemian 0A آفلاین
                Ali Ghasemian 0
                نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Ali Ghasemian 0 انجام شده

Laynad
                ممنونم از پیشنهادتون🙏🏻

1 پاسخ آخرین پاسخ
                0
                • Dr.RashidiD Dr.Rashidi

Ali Ghasemian 0 در آزمون قلمچی شرکت کنم یا گزینه۲؟؟؟ گفته است:

سلام خدمت دوستان
                  یه مشورت میخواستم بگیرم
                  کدومش بهتره؟
                  الان یکمی گیج شدم

شما واسه ازمون باید خودت رو با خود قبلیت بسنجی بدون که ازمون یه چالشه فقط واسه خودت حالا هر چی میخواد باشه مهم بودنشه که باید باشه من خودم گزینه دو میدادم و تا اخرم با گزینه دو پیش پیرم چون میدونم عالیه و بهش اطمینان دارم ولی اصن حس جالبی نسبت به قلم چی ندارم ، گزینه دو خیلی فاکتورا داره که از خیلی از ازمونا برترش میکنه منم به گفته ی مشاورام از یازدهم گزینه دو میدادم و تماما راضیم

Ali Ghasemian 0A آفلاین
                  Ali Ghasemian 0A آفلاین
                  Ali Ghasemian 0

@Dr-Rashidi
                  بله
                  حتما همینطوره
                  ممنونم از شما🌼🌺🙏🏻

1 پاسخ آخرین پاسخ
                  1
                  • L Laynad

saaaionadms در آزمون قلمچی شرکت کنم یا گزینه۲؟؟؟ گفته است:

قلمچی .
                    فقط زیر بار کتابای سه سطحیش نرین 😂

اتفاقا کتابای سه سطحی کتابای خوبین. اینکه شما نتونستید ازش استفاده کنید دلیل نمیشه که بیایید به بقیه راه غلطی که خودتون رفتید رو نشون بدید.

saaaionadmsS آفلاین
                    saaaionadmsS آفلاین
                    saaaionadms
                    اخراج شده

Laynad
                    تاحالا ندیدم کسی از سه سطحی استفاده بکنه یا با استفادش موفق شده باشه
                    نمیدونم بازم هرکسی یه مدلیه 🙂
                    نظرمو گفتم

M TgM L 2 پاسخ آخرین پاسخ
                    1
                    • saaaionadmsS saaaionadms

Laynad
                      نظرمو گفتم

M TgM آفلاین
                      M TgM آفلاین
                      M Tg

saaaionadms فیزیکش سطح بالاس خوبه من شنیدم ولی باز کتابای بهتر از اونم هست

دلتنگی چیز قشنگیه ولی برای آدمش...♡

1 پاسخ آخرین پاسخ
                      0
                      • saaaionadmsS saaaionadms

Laynad
                        نظرمو گفتم

L آفلاین
                        L آفلاین
                        Laynad
                        نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Laynad انجام شده

saaaionadms پس یعنی بدون اینکه کتاب رو ببینید نظر دادید؟
                        هر چیش که بد بشه ریاضی و فیزیکش خوبه. شیمیش رو خودم ندارم اما میگن اونم خوبه.

saaaionadmsS 1 پاسخ آخرین پاسخ
                        0
                        • maryam111M آفلاین
                          maryam111M آفلاین
                          maryam111
                          فارغ التحصیلان آلاء

من خودم یکی از افرادی بودم که سر خریدن کتابای ۳ سطحی کانون ۱۳۰۰ تا افت تراز داشتم و تازه سال کنکور متوجه شدم که از ریاضی و فیزیک دهم که سه سطحی داشتم هیچی نفهمیدم ... با اینکه فیزیک دهم ساده تر از یازدهمه ولی من تو آزمونام فیزیک ۲ رو به مراتب بهتر از فیزیک۱ میزنم ... شاید الان بگید خودم کم کاری کردم ولی اینطور نبوده من از هر رتبه برتری که تو شهرمون بود حتی اونی که رشتش ریاضی بود پرسیدم گفت به هیچ عنوان سمت کتابای کانون نرو چون من که رشتم ریاضی بوده ضرر کردم

L 1 پاسخ آخرین پاسخ
                          0
                          • maryam111M آفلاین
                            maryam111M آفلاین
                            maryam111
                            فارغ التحصیلان آلاء

کتابای ابی هم که کلا بی کیفیت هست انقدر آسونه یه سری سوالاشو چشمی بدون نیاز به کاغذ و قلم حل میکنی

1 پاسخ آخرین پاسخ
                            0
                            • L Laynad

saaaionadms پس یعنی بدون اینکه کتاب رو ببینید نظر دادید؟
                              هر چیش که بد بشه ریاضی و فیزیکش خوبه. شیمیش رو خودم ندارم اما میگن اونم خوبه.

saaaionadmsS آفلاین
                              saaaionadmsS آفلاین
                              saaaionadms
                              اخراج شده

Laynad
                              کتاب دوستان رو دیدم ک مجبور شدن بگیرن و اصلن استفاده ای نداشته
                              مطمعنن یچیزی دیدم که میام میگم خوب نیست

1 پاسخ آخرین پاسخ
                              1
                              • maryam111M maryam111

من خودم یکی از افرادی بودم که سر خریدن کتابای ۳ سطحی کانون ۱۳۰۰ تا افت تراز داشتم و تازه سال کنکور متوجه شدم که از ریاضی و فیزیک دهم که سه سطحی داشتم هیچی نفهمیدم ... با اینکه فیزیک دهم ساده تر از یازدهمه ولی من تو آزمونام فیزیک ۲ رو به مراتب بهتر از فیزیک۱ میزنم ... شاید الان بگید خودم کم کاری کردم ولی اینطور نبوده من از هر رتبه برتری که تو شهرمون بود حتی اونی که رشتش ریاضی بود پرسیدم گفت به هیچ عنوان سمت کتابای کانون نرو چون من که رشتم ریاضی بوده ضرر کردم

L آفلاین
                                L آفلاین
                                Laynad
                                نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Laynad انجام شده

maryam111 خب منظورتون از رتبه برتر کیه؟ رتبه یک تا ده کنکور یا یک تا ده شهر خودتون؟ بعدشم من خودم معتقدم که کتابای کانون واقعا در حد کتابای انتشاراتی مثل خیلی سبز یا گاج و مهروماه و ... نیست. اما اینکه بگیم بدرد نمیخوره کاملا اشتباهه.
                                اگه اشتباه نکنم از رتبه 4 کنکور امسال سوال کرده بودن که چطوری سرعت تست زنیتون رو میبرید بالا و ایشون هم گفتن که بعد از زدن تستای آموزشی و تموم کردن یک کتاب ، تستای کتابای استاندارد تر و آسون تری مثل آبی قلمچی رو به صورت زماندار میزدن. من خودم این روش رو امتحان کردم و واقعا هم جواب داد. شما فکر کن بخوای با کتاب شیمی مبتکران تست زماندار بزنی.

maryam111M 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                1
                                • L Laynad

maryam111 خب منظورتون از رتبه برتر کیه؟ رتبه یک تا ده کنکور یا یک تا ده شهر خودتون؟ بعدشم من خودم معتقدم که کتابای کانون واقعا در حد کتابای انتشاراتی مثل خیلی سبز یا گاج و مهروماه و ... نیست. اما اینکه بگیم بدرد نمیخوره کاملا اشتباهه.
                                  اگه اشتباه نکنم از رتبه 4 کنکور امسال سوال کرده بودن که چطوری سرعت تست زنیتون رو میبرید بالا و ایشون هم گفتن که بعد از زدن تستای آموزشی و تموم کردن یک کتاب ، تستای کتابای استاندارد تر و آسون تری مثل آبی قلمچی رو به صورت زماندار میزدن. من خودم این روش رو امتحان کردم و واقعا هم جواب داد. شما فکر کن بخوای با کتاب شیمی مبتکران تست زماندار بزنی.

maryam111M آفلاین
                                  maryam111M آفلاین
                                  maryam111
                                  فارغ التحصیلان آلاء

Laynad رتبه برترهای شهرمون که پرسیدم ازشون تو بهترین دانشگاه ها دارن درس میخونن همین امسال۳ تا رتبه زیر ۹۰ داشتیم و اون فردی هم که گفتم رشتش ریاضی بوده جزء برترین مشاوره ها و رتبه برتر های کنکور سال خودش بوده یادم نیس دقیق چند شد ولی برق دانشگاه مشهد میخونه ... منم منظورم این بود که کتابای آبی و سه سطحی برای آموزش در طول سال تحصیلی انتخاب مناسبی نیستن ... البته قرارم نیست نظر همه یکی باشه چون اگه قرار بود همه با یه انتشارات موافق باشن انقدر رقابت بین انتشارات مختلف زیاد نبود...موسی به دین خود عیسی به دین خود🙃☺

L 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  1
                                  • maryam111M maryam111

Laynad رتبه برترهای شهرمون که پرسیدم ازشون تو بهترین دانشگاه ها دارن درس میخونن همین امسال۳ تا رتبه زیر ۹۰ داشتیم و اون فردی هم که گفتم رشتش ریاضی بوده جزء برترین مشاوره ها و رتبه برتر های کنکور سال خودش بوده یادم نیس دقیق چند شد ولی برق دانشگاه مشهد میخونه ... منم منظورم این بود که کتابای آبی و سه سطحی برای آموزش در طول سال تحصیلی انتخاب مناسبی نیستن ... البته قرارم نیست نظر همه یکی باشه چون اگه قرار بود همه با یه انتشارات موافق باشن انقدر رقابت بین انتشارات مختلف زیاد نبود...موسی به دین خود عیسی به دین خود🙃☺

L آفلاین
                                    L آفلاین
                                    Laynad

maryam111 بله صحیح اما دین موسی و عیسی در اصل یکیه. درس یک دینی یازدهم😁 😁

maryam111M 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    2
                                    • L Laynad

maryam111 بله صحیح اما دین موسی و عیسی در اصل یکیه. درس یک دینی یازدهم😁 😁

maryam111M آفلاین
                                      maryam111M آفلاین
                                      maryam111
                                      فارغ التحصیلان آلاء

Laynad بعله ضرب المثله دیگه وگر نه کوهم به کوه میرسه😂😂

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      1
                                      پاسخ
                                      • پاسخ به عنوان موضوع
                                      وارد شوید تا پست بفرستید
                                      • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                      • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                      • بیشترین رای ها

• 1
                                      • 2
                                      • درون آمدن