1716636153296983885153997168406.jpg
سلام روزتون بخیر.
ببخشید اینجا انا
داخل ترجمه متوجه نمی شم چطور معنی شده. 2 جا هم برسی کردم همین معنی بود.
این طور نمیشه همانا ما قران را برتو قطعا نازل کردیم؟
داخل ترجمه قران نگاه کردم.
17166363519115495426405647840078.jpg
این طور نوشته بود.
نظر شما چیه این عبارت معنی ش با ترجمه انا چی میشه؟
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@تجربیا @دانش-آموزان-آلاء @ریاضیا
-
سلام گسی آیا پاسخ این تست ها رو داره؟
-
دوست عزیز چند پست پایین تر لینکش هست
-
garousiamir
کدوم تست ها ؟ -
سلام چطور می تونم کتاب قرمز قلم چی رو که کتاب جزوه آقای ناصح زاده هست رو تهیه کنم..........ممنون میشم سریع جواب بدید...........
-
alireza_ysf75replied to mohammadsalehhassni.1gmail.com on آخرین ویرایش توسط انجام شده
mohammadsalehhassni.1gmail.com
سلام من از سایت کانون خریدم -
majid.hm در همایش عربی میلاد ناصح زاده اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
سلام دوستان من عربیم زیر خط فقره یعنی کوچکترین مسائلم نمیدونم میخواستم ببینم کتاب کامل گاج رو بگیرم بهتره یا عربی به زبان ساده مبتکران ممنون میشم زود جواب بدین البته عربی سفید رو هم دارم
به نظر من کتاب مبتکران اصلا به کنکورای جدید نمی خوره ولی عربی گاج(به نظر من کامل بهتر از سفید است)خیلی خوب هستش -
majid.hm در همایش عربی میلاد ناصح زاده اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
سلام دوستان من عربیم زیر خط فقره یعنی کوچکترین مسائلم نمیدونم میخواستم ببینم کتاب کامل گاج رو بگیرم بهتره یا عربی به زبان ساده مبتکران ممنون میشم زود جواب بدین البته عربی سفید رو هم دارم
سلام شمااگرباکلاس مهندس ناصح زاده پیش برید وازکتاب قرمزقلم چی (دبیران پرمخاطب فک کنم باشه اسمش تالیف خود مهندس )و کتاب ابی قلم چی استفاده کنید حتما موفق خواهید شد .
-
@فاطمه-کنکوری در همایش عربی میلاد ناصح زاده اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
سلام شمااگرباکلاس مهندس ناصح زاده پیش برید وازکتاب قرمزقلم چی (دبیران پرمخاطب فک کنم باشه اسمش تالیف خود مهندس )و کتاب ابی قلم چی استفاده کنید حتما موفق خواهید شد .
ممنونم از راهنماییتون
-
سلام جلسه 3و11اشکالداره
-
بچها جلسات 3و11همایش اشکال داره واسه من خرابه فایلش
-
sajedeh7300
سلام اشکالش چیه ؟ -
برایمن فایلش خرابه باز نمیشه
-
sajedeh7300 یعنی نمیتونی دانلود کنی یا play نمیشه ؟
-
خرابع پلی نمیشه
-
@Hoomillas در همایش عربی میلاد ناصح زاده اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
سلام
نکات ترجمه اى که استاد تو همايش تدريس ميکنن فرقى با ترجمه کلاس کنکورشون نداره ؟
چيزى کم يا زياد نیست ؟سلام نه هیچ فرقی نداره هردوشون یکیه فقط کلاس باحوصله تروپرسش وپاسخ بیشترتدریس شده چون وقت بیشتری داشتن .
-
@Hoomillas در همایش عربی میلاد ناصح زاده اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
سلام
استاد تو کدوم جلسه (مفهوم و متن ) رو تدریس ميکنن؟
استاد درجسات اخر یعنی ۴۴و۴۵ کلاس کنکور۲ سال تحصیلی ۹۴-۹۵تدریس کردن این مباحث را.