همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء
-
@drsara
درگیر این ازمون مازتم -
مییشن نگران نباش
-
خدا خيرتوننننن بده من كه انقدر ميترسم نكنه سايت الاء بسته بشه خدا خدا ميكنم از نظر مالي كلا مشكلش حل بشه
-
اجرتون با امام حسین .ارزوی سلامتی برای همه کارکنان الائ .اقا همین طور فیلمای زیست رو ادامه بدید عالیه این دبیر کولاک میکنه .
-
اجرتون با امام حسین .ارزوی سلامتی برای همه کارکنان الائ .اقا همین طور فیلمای زیست رو ادامه بدید عالیه این دبیر کولاک میکنه .
-
bahare
کانالشو دارم اما ای دیشو نزاشته -
bahare
کانالشو دارم اما ای دیشو نزاشتهاره دقيقا
-
bahare
تو ایسنتا سرچ کن اسمشو شاید پیدا شد ههه -
bahare
تو ایسنتا سرچ کن اسمشو شاید پیدا شد هههDR.PeRshIA خخ اينستا ندارم
-
DR.PeRshIA خخ اينستا ندارم
bahare فردا یادم باشه خودم بسررچم
-
bahare فردا یادم باشه خودم بسررچم
DR.PeRshIA خخ دمت گرم
-
bahare در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
ممنون استاد بخاطر زحماتتون ساعت يك شب هنوزم دارم فيلماتون ميبينم درس ميخونم عالي درس ميدين من از زيست متنفر بودم از وقتي فيلماي شمارو ديديم زيست برام شده مثل يه درس اسون راحت و دلچسب ايشالا هرچي از خدا ميخواين بهتون بده يه دنيااااا ممنون
-
bahare در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
ممنون استاد بخاطر زحماتتون ساعت يك شب هنوزم دارم فيلماتون ميبينم درس ميخونم عالي درس ميدين من از زيست متنفر بودم از وقتي فيلماي شمارو ديديم زيست برام شده مثل يه درس اسون راحت و دلچسب ايشالا هرچي از خدا ميخواين بهتون بده يه دنيااااا ممنون
چه میز مرتبی
الان اینجا نزدیک 10 تا کتاب هس رو میز من
هههههههه -
چه میز مرتبی
الان اینجا نزدیک 10 تا کتاب هس رو میز من
هههههههه -
ترنم خخ ابرو داري كردم بقيه كتابارو جمع كردم چون كليپ استادو داشتم نگاه ميكگردم فقط كتاب زيست گذاشتم
-
ترنم خخخ شلخته نيستيم بعضي وقتا انقدر درگير ميشيم يادمون ميره دورو برمون چه خبره
من که اتاقم شلوغ میشه
میرم اتاق مامان
بعد اونجام شلوغ میشه
میرم حال
الان کل خونه یه اثری از من هس