7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء
-
bahare
مهدی ارامفر ساعتی 200 میگیره برا تدریس
بنظرت میاد الا و شاگرد خصوصیاشو از دست میده؟ -
فصل دو زيست پيش استاااااااااااااد رحيمي اومد چه خوش موقع اومد تازه رسيده بودم فصل دو
استاد خيلي گليييييييييييي دسته گلت درد نكنه
-
استاد با تشکر فراوان. ای کاش که اپلود فیلم ها اینقدر زمان بر نبود:(
-
سلام واقعا ممنون ای کاش فیلم ها سریعتر اپلود میشد
من که خیلی انتظار میکشم -
@_Mr.Gentleman_ در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
بچه ها من ی بارم این هم اسمی خودم (پوریا )رو ندیدم
:دی
واقعا فیلماشون اینقد مفیده؟
هر جلسه که 10 دقیقه بیشتر نیست!این شمایین که تصمیم میگیرین به در دتون میخوره یانه
هر کس با توجه به سطحش
برنامش -
دکتر رحیمی شرمنده ولی خیلی از درسا عقبین ... اگه میشه یکم سرعت ببخشین به تدریستون ... این جوری سال دیگه هم کتاب تموم نمیشه ... مرسی
-
danialld2h در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
دکتر رحیمی شرمنده ولی خیلی از درسا عقبین ... اگه میشه یکم سرعت ببخشین به تدریستون ... این جوری سال دیگه هم کتاب تموم نمیشه ... مرسی
عزیزان!زیستو تموم میکنن!تاعید!اصن برفرض بگیریم تا عید نشد!تا قبل کنکور تموم میشه!
-
اخه برای ما که زیست مهم و آزمون های دیگه هم ثبت نام کردیم خیلی مهمه که درس ها کجا باشه ... من نگرانم که با این وضع خدای نکرده تموم نشه ... چون خیلی با استاد رحیمی درس برام راحت شده ...
-
danialld2h در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
اخه برای ما که زیست مهم و آزمون های دیگه هم ثبت نام کردیم خیلی مهمه که درس ها کجا باشه ... من نگرانم که با این وضع خدای نکرده تموم نشه ... چون خیلی با استاد رحیمی درس برام راحت شده ...
خب راسش این شتباه خودتونه!چون زیستو میتونین خودتون بخونین!من الان از فیلما برای مرور و چمع بندی استفاده میکنم که عالین!
-
منم همینطور ولی متاسفانه معلم ما اشکالات علمی زیاد داره و ما فقط کتاب میخونیم و فقط کتاب خوندن فایده نداره
-
منم همینطور ولی متاسفانه معلم ما اشکالات علمی زیاد داره و ما فقط کتاب میخونیم و فقط کتاب خوندن فایده نداره
من الان فارغ التحصیلم!سال چهارم رو خودمون پاس کردیم!معلم نداشتیم :|!خودمون خوندیم فقط!
-
@Dr.Bernosi مرسی از راهنمایی تون با تشکر ...
-
@Dr.Bernosi مرسی از راهنمایی تون با تشکر ...
خواهش میکنم!
-
سلام استاد دیگه سال دوم رو تدریس نمیکنن؟؟
-
وای نه.....خب اول دوم تموم بشه بعد بقیه!!!!!
سیستم خوندنمون بهم میریزه کلا!!!
فردا کل دوم آزمونه