7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
IMG_20241031_110419.jpg
سلام. عدسی دو تا تحدب داره یکی تحدب جلویی و یکی تحدب پشتی که محدب تر از جلویی هست. زمانی که پرتوهای موازی نور به اولین تحدب برخورد میکنند، شکست نور انتقال میوفته و پرتو ها همگرا میشوند. حالا پس از برخورد به دومین تحدب، چه اتفاقی میوفته؟ لطفا شکلش رو رسم کنید.
@یازدهم @دوازدهم @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء
-
با سلام ..اگر امکانش هست میشه زمان دقیق قرار دادن فیلم ها رو بهمون اعلام کنید ؟ مثلا اینکه چند شنبه ها فیلم های زیست یا سایر دروس قرار میگیره؟؟ تا ما بدونیم که چند شنبه جلسه بعد اون مبحث میاد .
با تشکر فراوان از الا ... -
آقای بروجنی زیست چهارم درس نمیدن فقط استاد رحیمی درس میدن
-
سوال
#ژنتیک جمعیتچند مورد از موارد زیر صحیح هستند؟
در جمعیت هایی که ...............در محیط های ناهمگن زندگی میکنند معمولا شایستگی تکاملی افراد حدواسط کاهش میابد
در محیط های پایدار زندگی میکنند معمولا شایستگی تکاملی افراد دو آستانه کم میباشد
نمودار توزیع در یک جهت حرکت میکند فراوانی فنوتیپ های آستانه ای افزایش میابد
شرایط محیط زندگی آنها تغییر میکند معمولا جانداران موجود در یکی از دو انتهای نمودار توزیع طبیعی در ابتدای حضورشان فراوانی کمی دارند
@pouryarahimi
جواب این سوال تا نیم ساعت دیگه فرستاده میشه -
mohammadhassan در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
سوال
#ژنتیک جمعیتچند مورد از موارد زیر صحیح هستند؟
در جمعیت هایی که ...............در محیط های ناهمگن زندگی میکنند معمولا شایستگی تکاملی افراد حدواسط کاهش میابد
در محیط های پایدار زندگی میکنند معمولا شایستگی تکاملی افراد دو آستانه کم میباشد
نمودار توزیع در یک جهت حرکت میکند فراوانی فنوتیپ های آستانه ای افزایش میابد
شرایط محیط زندگی آنها تغییر میکند معمولا جانداران موجود در یکی از دو انتهای نمودار توزیع طبیعی در ابتدای حضورشان فراوانی کمی دارند
@pouryarahimi
جواب این سوال تا نیم ساعت دیگه فرستاده میشه[In reply to Dr Pourya Rahimi]
پاسخ
موارد ۱و۲و۴ صحیح اند1⃣درست انتخاب طبیعی از نوع گسلنده رخ میدهد که در آن فراوانی فنوتیپ های آستانه ای افزایش و حدواسط کاهش میابد
2⃣درست انتخاب طبیعی از نوع پایدار کننده رخ میدهد و در آن فراوانی فنوتیپ های آستانه ای کاهش یافته و شایستگی تکاملی آنها کم میشود چون افراد حدواسط سازگارترند
3⃣غلط انتخاب جهت دار در محیط های متغیر رخ میدهد و نمودار توزیع طبیعی در یک جهت حرکت میکند که طی آن فراوانی یکی از فنوتیپ های آستانه ای افزایش و دیگری کاهش میابد
4⃣درست در پی تغییر شرایط محیط و مساعد تر شدن محیط زندگی برای یکی از فنوتیپ های آستانه ای فراوانی افراد آن افزایش میابد و انتخاب جهت دار رخ میدهد
@pouryarahimi -
#تدریس #زیست - جلسه 86 قسمت پنجم- ژن خودناسازگار شبدر
آقای #رحیمی
#تجربیhttp://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/15/19/5675
@alaa_sanatisharif
-
سلام آقای رحیمی.دمتگرم.خیلی عالی درس میدید.خسته نباشید.جواب تستی که آخر فیلم ژنتیک جمعیت داده بودید میشه 2درصد.
-
بار اولی که زیست دکتر رو دیدم ، فهمیدم زیست یعنی چی ، فهمیدم باشی بهتر است ، بهت عادت کردیم بهت عادت کردیم استاد ، خدا شاهده احساسمون نسبت بهتون چند برابر شده ، خوشحالیم به قلبمون انگیزه دادی که زندگی کنه ، خیلی دوستت داریم استاد
-
#تدریس #زیست - جلسه 88 - درون آمیزی
آقای #رحیمی
#تجربیhttp://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/15/19/5676
@alaa_sanatisharif
-
@ادمین
ریز مباحث جلسه ۸۷ قسمت پنجم ژنتیک جمعیت
مدت زمان: ۲۱:۳۰ دقیقه
آمیزش غیر تصادفی شامل: ۱- درون آمیزی ۲- همسان پسندانه ۳- ناهمسان پسندانه (خیلیییی مهم)
مثال کتاب درمورد آمیزش ناهمسان پسندانه گیاه شبدر است که این گیاه دیپلوءید است. برای هر صفت ۲ جایگاه آللی دارد و برای تصاحب این دو جایگاه چندین آلل وجود دارد.
برای تولید مثل گیاه شبدر جنس نر و جنس ماده نیاز است.
جنس نر از دو بخش بساک و میله تشکیل شده. در بساک طی میوز ۲ آنتروزوءید تولید می شود. و این آنتروزوءید ها روی کلاله مادگی قرار می گیرند و و کلاله مادگی تعیین می کند که لوله گرده تشکیل خواهد شد یا نه.
از آنجا که ژن های گیاه ناسازگار هستن به محض اینکه کوچکترین شباهت را پیدا کند لوله گرده تشکیل نخواهد شد.
اگر شبدر نر w1 w2 و شبدر ماده w2 w3 باشد قطعا آنتروزوءید w1 می تواند لوله گرده تشکیل دهد چون ژن آن شبیه ژن های شبدر ماده نیس.
نکته: به هنگام لقاح هم سلول تخم ۲n تشکیل میشه و هم سلول تخم ۳n ژنوتیپ سلول ۲n می تواند شبیه ژنوتیپ شبدر نر باشد ولی شبیه شبدر ماده هرگز
نکته: به هیچ عنوان در شبدر ژنوتیپ هموزیگوت نداریم.
شبدر ماده در کلاله خود حتما بیش از ۱ نوع آلل دارد.
در تخم ۳n دو آلل یکسان از بخش ماده داریم.
ژنوتیپ پوسته دانه شبدر شبیه ژنوتیپ والد ماده است. پس توجه کن که نمیتونه کمتر از دو نوع آلل داشته باشه.
حل ۲ تست از موضوع گیاه شبدر
لینک فیلم: http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/15/19/5675 -
negar2012 در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
@ادمین
ریز مباحث جلسه ۸۷ قسمت پنجم ژنتیک جمعیت
مدت زمان: ۲۱:۳۰ دقیقه
آمیزش غیر تصادفی شامل: ۱- درون آمیزی ۲- همسان پسندانه ۳- ناهمسان پسندانه (خیلیییی مهم)
مثال کتاب درمورد آمیزش ناهمسان پسندانه گیاه شبدر است که این گیاه دیپلوءید است. برای هر صفت ۲ جایگاه آللی دارد و برای تصاحب این دو جایگاه چندین آلل وجود دارد.
برای تولید مثل گیاه شبدر جنس نر و جنس ماده نیاز است.
جنس نر از دو بخش بساک و میله تشکیل شده. در بساک طی میوز ۲ آنتروزوءید تولید می شود. و این آنتروزوءید ها روی کلاله مادگی قرار می گیرند و و کلاله مادگی تعیین می کند که لوله گرده تشکیل خواهد شد یا نه.
از آنجا که ژن های گیاه ناسازگار هستن به محض اینکه کوچکترین شباهت را پیدا کند لوله گرده تشکیل نخواهد شد.
اگر شبدر نر w1 w2 و شبدر ماده w2 w3 باشد قطعا آنتروزوءید w1 می تواند لوله گرده تشکیل دهد چون ژن آن شبیه ژن های شبدر ماده نیس.
نکته: به هنگام لقاح هم سلول تخم ۲n تشکیل میشه و هم سلول تخم ۳n ژنوتیپ سلول ۲n می تواند شبیه ژنوتیپ شبدر نر باشد ولی شبیه شبدر ماده هرگز
نکته: به هیچ عنوان در شبدر ژنوتیپ هموزیگوت نداریم.
شبدر ماده در کلاله خود حتما بیش از ۱ نوع آلل دارد.
در تخم ۳n دو آلل یکسان از بخش ماده داریم.
ژنوتیپ پوسته دانه شبدر شبیه ژنوتیپ والد ماده است. پس توجه کن که نمیتونه کمتر از دو نوع آلل داشته باشه.
حل ۲ تست از موضوع گیاه شبدر
لینک فیلم: http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/15/19/5675 -
negar2012 در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
الای عزیز میشه سرعت زیست رو بالا ببرین؟ ما خیلی به تدریس دکتر رحیمی برای ژنتیک جمعیت نیاز داریم.
بابت همه ی زحماتتون یک دنیا ممنون.دیگه از این بیشتر؟؟؟هر روز داره زیست میاد
-
ای دی کانالشون منظورمههه
-
دکتر رو دستت نیست مطمعن باش.
من زیست تمام موسسه هارو دیدم هیچکدوم مثل شما اینقدر عالی و دلی درس نمیدناولین بار تدریس پروتئین سازی رو دیدم کف کردم
-
@Dr.Bernosi m
mamnoon -
سلام استاد بعد از تدریس این فصل پیش بخش هایی از دوم و سوم هم ک کامل نیست تدریس میکنن؟