همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء
-
@دانش-آموزان-آلاء
دوستانی که خیلی به بخش گیاهی نیاز دارن اینجا از استاد در خواست کنن تا استاد حرفه ای ما رو فول کنه تو این بخش -
@دانش-آموزان-آلاء
دوستانی که خیلی به بخش گیاهی نیاز دارن اینجا از استاد در خواست کنن تا استاد حرفه ای ما رو فول کنه تو این بخش@dr.sobhan در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
@دانش-آموزان-آلاء
دوستانی که خیلی به بخش گیاهی نیاز دارن اینجا از استاد در خواست کنن تا استاد حرفه ای ما رو فول کنه تو این بخشتدریس آقای رحیمی هم خیلی خوبه
فک نکنم اقای امینی راد برسن گیاهیو تدریس کنن -
@dr.sobhan در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
@دانش-آموزان-آلاء
دوستانی که خیلی به بخش گیاهی نیاز دارن اینجا از استاد در خواست کنن تا استاد حرفه ای ما رو فول کنه تو این بخشتدریس آقای رحیمی هم خیلی خوبه
فک نکنم اقای امینی راد برسن گیاهیو تدریس کنن -
@dr.sobhan در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
Dr.Saraaa نه من خودمم آقای دکتر رحیمی رو گفتم که گیاهی رو ترکیبی از سه سال تدریس کنن
وای خدا
ببخشید -
سلا استاد خواهشا گیاهی رو تدریس کنید واقعا نیازه خوااااااااااهشا استاد
-
iman azad در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
بچه ها برای ژنتیک مندلی و جمعیت این 2 تا کتاب اموزش خیلی عالیه نمونه هاشم ببینید .
سلام طبق قوانین انجمن تبلیغ درانجمن آلا %(#ff0000)[ممنوع] است .
پست های شما حذف وویرایش شد.
لطفا رعایت کنید -
دکتر رحیمی.....فصل 11 پیش و اتمام گیاهی لطفا!!!!!!!!!!!
-
به نظر من اگه آقای رحیمی تا کنکور به جای تدریس به تست زنی بپردازن خیلی بهتره . چون مباحثی که هنوز تدریس نکردن سال گذشته توسط بقیه ی اساتید تدریس شده و فقط هنوز فصل۸ دوم تدریس نشده . سوالات زیست گزینه دو ۸۰% با کنکور ۹۵ تطابق خورده و اگه آقای رحیمی همین سوالارو حل کنن زیست کنکورمون تضمینه.
-
به نظر من اگه آقای رحیمی تا کنکور به جای تدریس به تست زنی بپردازن خیلی بهتره . چون مباحثی که هنوز تدریس نکردن سال گذشته توسط بقیه ی اساتید تدریس شده و فقط هنوز فصل۸ دوم تدریس نشده . سوالات زیست گزینه دو ۸۰% با کنکور ۹۵ تطابق خورده و اگه آقای رحیمی همین سوالارو حل کنن زیست کنکورمون تضمینه.
javad.n.g در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
طراح زیست گزینه 2 اقا ی پازوکی هستن
-
بچه ها یه سوال سوالای زیست ازمون های ازمایشی رو از چه سالی شرو کنم ب حل کردن؟91ب بعد یا از 94ب بعد؟
-
بچه ها یه سوال سوالای زیست ازمون های ازمایشی رو از چه سالی شرو کنم ب حل کردن؟91ب بعد یا از 94ب بعد؟
-
رحیمی ، رحم کن
تست زنی رو شروع کن بگو......
خخخخخخخ شرمنده!!!