IMG_20241205_110806.jpg
[متن لینک](آدرس لینک)
IMG_20241205_110916.jpg
سلام. اون قسمتی که دورش خط کشیدم زائده عقبی ستون مهره هست؟
یک سوال دیگه هم داشتم. طبق شکل کتاب نیم لگن راست از نمای جلویی حالت برآمده داره و از نمای پشتی فرورفته تر از فرورفتگی نمای عقبی نیم لگن چپ هست. حالا در تصویر دوم، دقیقا همون برآمدگی مشابه برآمدگی نیم لگن راست از نمای جلویی مشاهده میشه اما در جزوه استادم نوشته شده بود که نیم لگن راست از نمای پشتی. نمای پشتی نیم لگن راست که حالت برآمده نداره. این سوالی که پرسیدم برداشت من از شکل کتاب بود و اطلاعی از اینکه واقعا درست باشه یا نه ندارم.
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء
-
بببین الان زیست پر ابهام و سوال
مثلا همین سوالای بالا که نوشتم
اینجا چت کردن مشکله و من جز شب نمیتونم آنلاین شم
تو اینستا نیستی ج سوالا رو بهم بگی البته خواهشنا -
@javadm328
-
ahadss1376 در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
بببین الان زیست پر ابهام و سوال
مثلا همین سوالای بالا که نوشتم
اینجا چت کردن مشکله و من جز شب نمیتونم آنلاین شم
تو اینستا نیستی ج سوالا رو بهم بگی البته خواهشنالینک صفحه اینستا رو بزار تا بتونیم ببینیم!حلش میکنیم ایشالا
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
ahadss1376
راه حلش اینه سوال رو عکسشو بگیری بزاری یا بنویسی و بزاری یا .....
فکر نکنم کسی اینجا اینستا داشته باشه!!حداقل من که ندارم!! -
ahadss1376
تمامی تعاملات بین بچه ها تو انجمن هست
قرار دادن آیدی تلگرام و ... ممنوع هست
سوالی دارین همینجا بپرسین دوستان جواب میدن
پست شما هم به دلیل قرار دادن اکانت حذف شد -
@javadm328
ممنون عزیز -
سمیرا۹۶۹۶
۱.باکتری های اتوتروف با نور غذا سازی می کنند نیازی به ترشح آنزیم ندارنداگه قرار باشه یه باکتری آنزیم گوارشی ترشح کنه که دیگه اتروتروف نیست
۲.مگه میشه مریستم کنار برگ باشه؟!یعنی دقیقا کنار چیه!! کنار دمبرگ! تو ذهن خودت ی برگ رو تصور کن حالا این مریستم کجا هست؟؟!
اولا اصن چی از این مریستم محافظت میکنه ؟!خود برگ (تازه اونم برگ های جوانه و ضخیم )از مریستم های جوانه انتهایی و جانبی محافظت میکنه
دوما اصن اگه کنار برگ باشه که در گیاهان برگ ریز از بین می روند
احتمالا منظور کتاب از این مریستم همون مریستم جوانه جانبیه۳.کتاب میگه سلول های بنیادی گروهی از سلول های راسی اند.
کامبیوم ها در راس هیچی نیستن و تو پوست ساقه و ریشه اند
خود پوست یک بافت تمایز یافته از مریستم نخستین است و سلول تمایز نیافته ایی در پوست نیست یه جایی دیدم که گفت از تمایز معکوس سلول های پارانشیمی پوست مریستم پسین تشکیل میشه
اصن به زبان ساده وقتی یه دانه رشد می کند و جوانه می زند از راس (ریشه رویانی از ریشه و برگ رویانی از ساقه) شروع به رشد [طولی) میکنه تا آخر عمرش.... سلول های بنیادی همین دو قسمت راسی اند!!حالا من فقط میخام مطمین شم؟؟!
-
ahadss1376 سلام....
۱) منم توی ویکی پدیا خوندم همون طور که خودت میدونی مریستم پسین از تمایز زدایی یه سری سلول به وجود میاد(ننوشته بود چی؟)
۲) خودتون را درگیر سوالاتی که جواب شون توی کتاب نیست مثه همون تمایز زدایی نکنید من خودم پشت کنکوری ام پارسال که کنکور دادم فهمیدم اصن نیازی نیس بیشتر از کتاب بدونیم به نظرم وقت تون را به جای سرچ توی نت که جواب سوالات ذهنی تون را پیدا کنید برای تسلط روی مطالب بزارید مخصوصا نکات فرار
۳) شما که جواب سوالات تون را میدونید لطفا جواب ها را برای ما هم بنویسید تا ازین کنجکاوی دربیایم! -
استاد گیاهی لطفااااااااا
ممنون از تدریس بی نظیرتون -
سمیرا۹۶۹۶ .ببین سوالای زیست کنکور اصن حفظی نیستن .همه مفهومی و تا حدی جدید .هیچ کدوم سوالا خارج کتاب نیست.ولی کتاب خیلی مبهمه
مثلا ممکنه همین سوال باشه
هر سلول حاصل تقسیم سلول بنیادی.....هر سلول بنیادی می تواند...
هر سلول راسی گیاهان ..هر سلول گیاهی فاقد واکویل مرکزی.واقعا اگه کسی این نکته ساده رو ندونه مطمینا ج این قبیل سوالا رو نمیده
در ضمن هیچ جای زیست نگفته مریستم پسین از سلول بنیادی بوجود می اد هیچ جا
و اگه من ج اینا رو بلد بودم که نمیپرسیدمیا مثلا تنها بافت هدف هورمون گلوکاکون کبد است ؟؟
ماهیچه بافت هدف گلوکاگون نیست؟؟ -
دوستان سلام...
مدیر عزیز سلام...
خواهش میکنم این پیامو پاک نکنید چون به هیچ وجه نیت تبلیغ ندارم...همش از سر نیازه...
چن وقت پیش یه عزیزی اومد دی وی دی شارش یه استادیو معرفی کرد که چرخه ها رو با رمز گذاری تو زمان کم توضیح میده....
اسم اون استادو توروخدا اگه کسی میدونه بگه...
دمتون گرم -
yema نگاه کنید اول که وارد سایت میشین چندتا آیکون بالای صفحه هست برید رو آیکون آزمون آنلاین ولی روش کلیک نکنید یک پنجره باز می شه که نوشته ویژه کنکوری های 96 همون روکلیک کنید آزمون ها میاین و رمز رو بدید و دانلود کنید
-
fatima.k28 با انیمیشن محاله یادت بره ، برای این رو دست علی کرامت کسی نیست