محاسبات شیمی
-
سلام
بعضی تست ها(به ویژه شیمی) رو میبینم که واسه جوابش باید خیلی محاسبات سنگین و با اعشار انجام داد(پاسخنامشون رو هم که میبینم محاسبات رو انجام دادن و راه دیگه ای ندارع)
خب مگه واسه یه سوال شیمی چقد زمان هست که اینهمه محاسبه بشه انجام داد؟
ممنون میشم راهنماییم کنید(دهم به یازدهم تجربی ام)
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا
ریاضیا -
اینم بگم که من داخل محاسبات خوبم ولی باز هم وقت کم میارم و داخل اون تایم نمیشه تست رو جواب داد
-
سلام
حرف اخر یه بسته داره اسه محاسبات اعشاری اونو میتونی تهیه بکنی خیلی کمکت میکنه -
سلام
حرف اخر یه بسته داره اسه محاسبات اعشاری اونو میتونی تهیه بکنی خیلی کمکت میکنهfatemeh8181
آموزش چطوره؟
مثلا میگه اگه ضرب در 11 بود چیکار کنید
اگه 12 بود چکار کنید
اگه2بود چی کنید
و...
یا یه راه حل گفته که واسه همه جواب میده؟ -
fatemeh8181
آموزش چطوره؟
مثلا میگه اگه ضرب در 11 بود چیکار کنید
اگه 12 بود چکار کنید
اگه2بود چی کنید
و...
یا یه راه حل گفته که واسه همه جواب میده؟@Mr-Fantastic نه منظورم این نیست یکی از بسته هاش هست مخصوص بجز ایناست یعنی ضرب نمیکنی فقط با تک رقم کارداری باز اگه خواستید من دقیقشو از مشاورم میپرسم
-
@Mr-Fantastic نه منظورم این نیست یکی از بسته هاش هست مخصوص بجز ایناست یعنی ضرب نمیکنی فقط با تک رقم کارداری باز اگه خواستید من دقیقشو از مشاورم میپرسم
fatemeh8181 در یه سوال... گفته است:
@Mr-Fantastic نه منظورم این نیست یکی از بسته هاش هست مخصوص بجز ایناست یعنی ضرب نمیکنی فقط با تک رقم کارداری باز اگه خواستید من دقیقشو از مشاورم میپرسم
باش
حالا خودم تحقیق میکنم ببینم چی هست -
سلام
حرف اخر یه بسته داره اسه محاسبات اعشاری اونو میتونی تهیه بکنی خیلی کمکت میکنهfatemeh8181
استاد شیمی ما اینو توصیه میکرد میگفت خیلی خوبه -
سلام
بعضی تست ها(به ویژه شیمی) رو میبینم که واسه جوابش باید خیلی محاسبات سنگین و با اعشار انجام داد(پاسخنامشون رو هم که میبینم محاسبات رو انجام دادن و راه دیگه ای ندارع)
خب مگه واسه یه سوال شیمی چقد زمان هست که اینهمه محاسبه بشه انجام داد؟
ممنون میشم راهنماییم کنید(دهم به یازدهم تجربی ام)
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا
ریاضیا@Mr-Fantastic اغلب سوالات محاسبات استوکیومتری و... شیمی(99 درصدشون) با ساده سازی حل میشن فقط باید زیاد تمرین کنید
-
@Mr-Fantastic اغلب سوالات محاسبات استوکیومتری و... شیمی(99 درصدشون) با ساده سازی حل میشن فقط باید زیاد تمرین کنید
reza_12tajrobi من الان چندین تست حل کردم(بحث جرم اتمی میانگین)
خیلی محاسبات اعشاری داشت
ان شاالله اینجوره که شما میگید... -
reza_12tajrobi من الان چندین تست حل کردم(بحث جرم اتمی میانگین)
خیلی محاسبات اعشاری داشت
ان شاالله اینجوره که شما میگید...@Mr-Fantastic
البته بعضیاش خب یه روشای خاصی داره که خیلی راحت تره. مثل همین جرم اتمی میانگین -
اینم بگم که من داخل محاسبات خوبم ولی باز هم وقت کم میارم و داخل اون تایم نمیشه تست رو جواب داد
@Mr-Fantastic استوکیومتری که راحت با تناسب حل میشه و فقط با تمرین درست میشه
تمرین و تمرین ..
اصلا این محاسبات و همه...کشک
چون واسه هر عددی ی راه حل میگن مگه تو یادت میمونه ک تو سر جلسه این عدد راهش چی بود..
بنظرم تناسبای کنکورو که باید محاسبه بشن رو با ساده سازی انجام بده و تهش جواب رو ببین
تستای تالیفی اصولا محاسباتشون عجیب و غریبه ..
بیشتر رو کنکور تمرکز کن -
@Mr-Fantastic استوکیومتری که راحت با تناسب حل میشه و فقط با تمرین درست میشه
تمرین و تمرین ..
اصلا این محاسبات و همه...کشک
چون واسه هر عددی ی راه حل میگن مگه تو یادت میمونه ک تو سر جلسه این عدد راهش چی بود..
بنظرم تناسبای کنکورو که باید محاسبه بشن رو با ساده سازی انجام بده و تهش جواب رو ببین
تستای تالیفی اصولا محاسباتشون عجیب و غریبه ..
بیشتر رو کنکور تمرکز کنfatemeh81
اینو خیلی قبول دارمتستای کنکورم که ببینی بعضی اعداد هی تکرار میشن.کتاب موج آزمون اینطوریه مثلا
اعدادی که میده افتضاحه
-
fatemeh81
اینو خیلی قبول دارمتستای کنکورم که ببینی بعضی اعداد هی تکرار میشن.کتاب موج آزمون اینطوریه مثلا
اعدادی که میده افتضاحه
saba zarei استاد من میگفت اصلا سمت موج ازمون نرید چون چرت و پررت زیاد داره توش..
تو سوالای 90 تا 98 شیمی هاشو از خودت ازمون بگیری اوکیه