استاد امینی یا موقاری
-
asma kiani من امروز صبح نگاه هردشون کردم ... واقعا اقای امینی خوب هستند ولی احساس میکنم این فیلم ها برای کسی خوبه که کنکوریه وجمع بندی میکنه چون همش میگه مرور کنیم این درسو... بعد نکات فرا دهم میگه... بنظرتون برای یه دهمی موقاری بهتر نیس؟؟
@Student-s من نظرمو گفتم مث بقیه
من گفتم آقای موقاری بدن نه
من خودم سه پایمو با ایشون دیدم ولی به نظرمتست بیشتر بهترهمن به شخصه مدیون هر دو استاد هستم
اگه حرفی زدم باعث بدبینی کسی شده شرمنده ام -
saba zarei بله ایشون پایه دهم هستن و استاد موقاری از نظر جزوه نویسی برای کنکور بهترن وسال های بالاتر میتون استفاده کنن البته که بازم بستگی به فهم خودشون با استادا داره دلیلی نداره که به استادا بی احترامی صورت بگیره
fatemeh8181 درود
-
@Dr-Arian چرا شما فکر میکنی از همه بهتر میدونی و ایشون بد یا خوبن ؟!
شما میتونی نظرت رو خیلی واضح طوری که به کسی بر نخوره و بی احترامی بشه بیان کنید پشت اسامی دبیرایی که نام میبرید یک آقا اضافی کنید چیزی ازتون کم نمیشه والا -
@Dr-Arian
نمیفهمم واقعا انگار ما 4سال وقت گذاشتیم -
@Dr-Arian
نمیفهمم واقعا انگار ما 4سال وقت گذاشتیم -
به هرحال موفق باشید همگی🌷
-
saba zarei
شما نیما زارعی رو میشناسید@Dr-Arian
خیر -
-
saba zarei همچنین
-
Hesam Mohammadi این دعواها بود یا به خاطر حرف شروع شد
-
Hesam Mohammadi این دعواها بود یا به خاطر حرف شروع شد
asma kiani حرف من
-
دوستان شمام بیخودی بحث نکنید ایشون خودشون تصمیم میگیرن ما نظر دادیم حالام نباید به نظرات بقیه بچه ها بی احترامی صورت بگیره هرکس انتخاب کرده با یه استاد پیش بره دلیل نداره همه ادما اونی رو که ما میگیم انتخاب کنن این کار تو زندگی ایندتونم نقش داره
-
@Dr-Arian در استاد امینی یا موقاری گفته است:
دوست عزیز
به ادمایی که میخوان ایندتون رو تباه کنن گوش ندیدمرسی از دلسوزیت 😑😕
-
دوستان شمام بیخودی بحث نکنید ایشون خودشون تصمیم میگیرن ما نظر دادیم حالام نباید به نظرات بقیه بچه ها بی احترامی صورت بگیره هرکس انتخاب کرده با یه استاد پیش بره دلیل نداره همه ادما اونی رو که ما میگیم انتخاب کنن این کار تو زندگی ایندتونم نقش داره
fatemeh8181 ممنون بابت تمام راهنماییت... به نظر من آقای موقاری برای منی که پایه دهم هست مناسبه و اخساس میکنم تدریس آقای امینی برای دوستان کنکوریه وجمع بندیه وگرنه در عالی بودن هردو استاد شکی نیس قطعا...
-
@Dr-Arian در استاد امینی یا موقاری گفته است:
دوست عزیز
به ادمایی که میخوان ایندتون رو تباه کنن گوش ندیدمرسی از دلسوزیت 😑😕
Hesam Mohammadi
😂👌انگار ما باهم دشمنی داریم که بخوایم آینده همدیگر و تباه کنیم -
Hesam Mohammadi
😂👌انگار ما باهم دشمنی داریم که بخوایم آینده همدیگر و تباه کنیم -
Hesam Mohammadi
😂👌انگار ما باهم دشمنی داریم که بخوایم آینده همدیگر و تباه کنیمsaba zarei در استاد امینی یا موقاری گفته است:
Hesam Mohammadi
😂👌انگار ما باهم دشمنی داریم که بخوایم آینده همدیگر و تباه کنیموالا اگه اینطوری باشه دیگه که اصلا نمیشه نظری داد تو انجمن