روغن و چربی
-
سلام...
روغن و چربی هردو پیوند دوگانه دارن و پیوند های دوگانه روغن از چربی بیشتره
روغن برخلاف چربی یک ترکیب آلی سیر نشده است
این دوتا جمله رو من تو یه کتاب دیدم به نظرتون باهم در تناقض نیستن؟؟چون هردو پیوند دوگانه دارن سیرنشدن دیگه نه؟؟یا به خاطر آلی و معدنی بودنشون تو جمله دوم برخلاف آورده؟؟ -
تجربیا @راهنما دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا ریاضیا
-
روغن و چربی دو تاشون الی هستند و به دلیل پیوند دوگانه بیشتر روغن واکنش پذیریش بیشتره و سیر نشد است
-
به دلیل تفاوت تو ساختار و رفتار فیزیکی و شیمیا یی شون با هم تفاوت اند
-
سلام...
این دوتا جمله رو من تو یه کتاب دیدم به نظرتون باهم در تناقض نیستن؟؟چون هردو پیوند دوگانه دارن سیرنشدن دیگه نه؟؟یا به خاطر آلی و معدنی بودنشون تو جمله دوم برخلاف آورده؟؟maryam111 در روغن و چربی گفته است:
سلام...
این دوتا جمله رو من تو یه کتاب دیدم به نظرتون باهم در تناقض نیستن؟؟چون هردو پیوند دوگانه دارن سیرنشدن دیگه نه؟؟یا به خاطر آلی و معدنی بودنشون تو جمله دوم برخلاف آورده؟؟چربی یا تری گلیسیرید پیوند ۲ گانه کربن اکسیژن داره نه کربن کربن.
در حالی که در روغن علاوه بر پیوند ۲ گانه کربن اکسیژن ، پیوند دو گانه کربن کربن هم داره -
maryam111 در روغن و چربی گفته است:
سلام...
این دوتا جمله رو من تو یه کتاب دیدم به نظرتون باهم در تناقض نیستن؟؟چون هردو پیوند دوگانه دارن سیرنشدن دیگه نه؟؟یا به خاطر آلی و معدنی بودنشون تو جمله دوم برخلاف آورده؟؟چربی یا تری گلیسیرید پیوند ۲ گانه کربن اکسیژن داره نه کربن کربن.
در حالی که در روغن علاوه بر پیوند ۲ گانه کربن اکسیژن ، پیوند دو گانه کربن کربن هم دارهبه سان خورشید @نگین-وهاب-مقدم خیلی ممنون
-
خواهش میکنم عزیزم