خسته شدن از درس خواندن
-
دوستان من پایه دهم تجربیم خیلی دوست دارم درس بخونم و امسال رو جمع کنم که برای کنکور کمی راحت تر بشم اما اصلا انگیزه ندارم و خیلی خسته ام دلیلشو واقعا نمیدونم اصلا انگیزه برای شروع ندارم به نظرتون چه کار کنم؟از روزی چند ساعت شروع کنم بلکه شاید شروع کردم به درس خوندن چون اگه امسال رو ببندم دیگه کنکور راحت تر میشم
Amir 6 اقا تو هنو اول راهی خسته برای چی؟
-
Amir 6 اقا تو هنو اول راهی خسته برای چی؟
aida saadati واقعا دلیلشو نمیدونم
-
aida saadati واقعا دلیلشو نمیدونم
Amir 6 از روزی 6 ساعت یواش یواش شروع کن احتمالا یک دفعه شروع کردی به سخت خوندن بدنت عادت نداره کم کم شروع کن وسطش نیاری البته این نظره منه
-
دوستان من پایه دهم تجربیم خیلی دوست دارم درس بخونم و امسال رو جمع کنم که برای کنکور کمی راحت تر بشم اما اصلا انگیزه ندارم و خیلی خسته ام دلیلشو واقعا نمیدونم اصلا انگیزه برای شروع ندارم به نظرتون چه کار کنم؟از روزی چند ساعت شروع کنم بلکه شاید شروع کردم به درس خوندن چون اگه امسال رو ببندم دیگه کنکور راحت تر میشم
-
Amir 6 منم اینطوری بودم حتی اونسال کلاس نقاشی سیاه قلمم رفتم
خلاصه درکت میکنم دیگه
ولی هرکاریم نکردی حداقل زیست و شیمیتو جمع کن
مخصووووووصا زیست -
Amir 6 اشکال نداره سال اولته برا همونه
کم کم بشین برنامه ریزی کردنو یاد بگیر ولی
آقای امینی راد یه فیلم مشاوره ای داشتن برا نحوه برنامه ریزی کردن اونو ببین
آزمونای تابستانه رو هم اگه بتونی شرکت کنی خیلی خوب میشه چون الان ک اول راهی تا مجبور نباشی درس نمیخونی -
الان دانش اموزایی هستن که تازه شروع کردن یازدهم هم هستن اینقد انگیزه دارن که نگو تو که هنوز دهمی اگه مطلبی برات سخته یا سنگینه یافکر میکنی نمی تونی داری اشتباه میکنی چون اولن هیچ چیزی نیست که یاد گرفته نشه ممکنه زمان ببره دوما تو اینقد وقت دار که میتونی یازدهم هم بخونی سوما خودتو با اطرا فیان مقایسه نکن و مثبت فکر کن برنامه ریزی کن هر چه قدر میتونی دهمو بخون هر چه قدر نتونستی یا تا بستون بخون یا در طول یازدهمت اینقد برات راحتن
-
ما هم هواتو داریم از فردا با ساعت مطالعه بیا منتظرتیم
-
الان دانش اموزایی هستن که تازه شروع کردن یازدهم هم هستن اینقد انگیزه دارن که نگو تو که هنوز دهمی اگه مطلبی برات سخته یا سنگینه یافکر میکنی نمی تونی داری اشتباه میکنی چون اولن هیچ چیزی نیست که یاد گرفته نشه ممکنه زمان ببره دوما تو اینقد وقت دار که میتونی یازدهم هم بخونی سوما خودتو با اطرا فیان مقایسه نکن و مثبت فکر کن برنامه ریزی کن هر چه قدر میتونی دهمو بخون هر چه قدر نتونستی یا تا بستون بخون یا در طول یازدهمت اینقد برات راحتن
-
@نگین-وهاب-مقدم
من میبینم دهمی های هم سن من دارن ماشاالله روزی7یا8ساعت میخونن اما من اصلا نمیتونم هیچی بخونم -
اصلا تو پیششون بودی می دونی که مفید خوندن یانه ...
-
من دوست دوازدهمی داشت که روزی 12س میخوندن الان هنوز پشت کنکورین ربطی به س مطالعه نداره
-
شروع کن تو هم دیر نیست
-
وقتی یکم بخونی خود به خود خوب میشی تو قرار نیست همه تست هارو جواب بدی
-
شروع کن با آرامش تماااام...ریلکسسسس ساعتش اصلا مهم نیست فقط بدون استرس سعی کن یاد بگیری مطالب رو به هیچ عنوان هم به خودت فشار نیار....فقط سعی کن مطالبی که تو سال دهم بد خوندی رو الان با آرامش و کیفیت بالاتر بخونیش فقط همین
-
@نگین-وهاب-مقدم
من میبینم دهمی های هم سن من دارن ماشاالله روزی7یا8ساعت میخونن اما من اصلا نمیتونم هیچی بخونمAmir 6 در خسته شدن از درس خواندن گفته است:
@نگین-وهاب-مقدم
من میبینم دهمی های هم سن من دارن ماشاالله روزی7یا8ساعت میخونن اما من اصلا نمیتونم هیچی بخونمالان شما میتونین هدفتونو در نظر بگیرین و براش بجنگین
منم دهمم و این حس شما خیلی بهم دست داده
ولی به عواقب درس نخوندن فکر کنید
اینکه وقتی میرید
پایه دوازدهم یا پشت کنکورین همسن های شما میتونن سریع به خواستشون برسن ولی شما اونموقع باید برای جبران سالایی که حوصله درس خوندن نداشتین
پشت کنکور بمونین و معلوم هم نباشه اخر به هدفتون میرسین یا نه