ایهام
-
سلام آلایی های عزیز اگه میشه پاسخ این سوالات رو با توضیحاتش بگین️
️
️
تجربیا
ریاضیا
انسانیا
@راهنما
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
️
️
تجربیا
ریاضیا
انسانیا
@راهنما
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاzeinabmaghsoudi در
ایهام
گفته است:
️
️
تجربیا
ریاضیا
انسانیا
@راهنما
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلااگر مال جزوه اقای صادقیه شک نکن هر چهار گزینه درسته
پدر ما هم در اومد هر کدومش به یه نحوی درست میشه.
تستایی که قدیمیه، تفکیک چندانی بین ایهام و ایهام تناسب قائل نمیشه.
تستای دو نظام قبل تر اینجوری بود -
سوال1: گزینه ی 4 چون معنی آلات موسیقی از بین رفته توسط قرینه ای که شاعر ذکر کرده( قرینه یعنی نشانه ای که ارتباط رو با یکی از معانی تقویت میکنه! اینجا گفته "بسوز" پس منظورش درخت عود است!)/ ولی گزینه ی 1 کاملن هر دو معنی مدام( شراب/ همیشه،همیشگی) را به ذهن القا می کند می تونید خودتون بخونید.
سوال2) گزینه ی 4 درسته: در گزینه ی 2 دو مرتبه ایهام استفاده کرده مولوی اول: زدی بر سر من یعنی تابیدی یا تنبیه فیزیکی کردی! دوم:پست شدم یعنی خوار و بی ارزش شدم یا معنی خود کوتاه شدن میده( مث میخی که با چکش بزنی تو سرش میره پایین!)/ولی ایهام تناسب گزینه ی4: قلب دو معنی دارد یکی دل و یکی جنس متقلب که چون بلافاصله بعدش دل ذکر شده معنی اول مدنظر نبوده و با دیده و چشم تناسب دارد.
سوال3)گزینه ی 1 ایهام دارد نه ایهام تناسب/گزینه ی2: زال به معنی پدر رستم به رستم تناسب دارد/گزینه ی3:عود در معنی آلت موسیقی در جمله حضور ندارد و با زهر تناسب داره/گزینه ی4:اسب در معنی حیوان اسب با پیل تناسب دارد. -
zeinabmaghsoudi در
ایهام
گفته است:
️
️
تجربیا
ریاضیا
انسانیا
@راهنما
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلااگر مال جزوه اقای صادقیه شک نکن هر چهار گزینه درسته
پدر ما هم در اومد هر کدومش به یه نحوی درست میشه.
تستایی که قدیمیه، تفکیک چندانی بین ایهام و ایهام تناسب قائل نمیشه.
تستای دو نظام قبل تر اینجوری بودبه سان خورشید
دقیقاااا گل گفتی
-
سوال1: گزینه ی 4 چون معنی آلات موسیقی از بین رفته توسط قرینه ای که شاعر ذکر کرده( قرینه یعنی نشانه ای که ارتباط رو با یکی از معانی تقویت میکنه! اینجا گفته "بسوز" پس منظورش درخت عود است!)/ ولی گزینه ی 1 کاملن هر دو معنی مدام( شراب/ همیشه،همیشگی) را به ذهن القا می کند می تونید خودتون بخونید.
سوال2) گزینه ی 4 درسته: در گزینه ی 2 دو مرتبه ایهام استفاده کرده مولوی اول: زدی بر سر من یعنی تابیدی یا تنبیه فیزیکی کردی! دوم:پست شدم یعنی خوار و بی ارزش شدم یا معنی خود کوتاه شدن میده( مث میخی که با چکش بزنی تو سرش میره پایین!)/ولی ایهام تناسب گزینه ی4: قلب دو معنی دارد یکی دل و یکی جنس متقلب که چون بلافاصله بعدش دل ذکر شده معنی اول مدنظر نبوده و با دیده و چشم تناسب دارد.
سوال3)گزینه ی 1 ایهام دارد نه ایهام تناسب/گزینه ی2: زال به معنی پدر رستم به رستم تناسب دارد/گزینه ی3:عود در معنی آلت موسیقی در جمله حضور ندارد و با زهر تناسب داره/گزینه ی4:اسب در معنی حیوان اسب با پیل تناسب دارد.@رهـــــــا
مرسی
-
@رهـــــــا
مرسی
zeinabmaghsoudi البته سوال 28 گزینه ی 4 ایهام تناسب دیگری هم دارد