سلام
(_____)
تا اینجا اومدم که فقط یه سوال ازتون بپرسم وسلام
من چرا اخراج شدم و دلیلش چیه؟!
کدوم قانونتون رو نقض کردم؟!
نه اومدم بمونم و نه میمونم و دوست داشتید ببندید این اکو
همین که یه ایمیل برای من اومده که اکانت شما بسته شده بدون هیچ دلیلی یعنی یه جای کار میلنگه
یعنی دلیلی نبوده و نیست
اما خب.... باید از زبون خودتون میشنیدم که هیچ دلیلی ندارید
این برام قابل هضم تره 🤝🏻
@ناظم
چند تا انتقاد نسبت به آلا داشتم که گفتم باهاتون در میون بذارم تا شاید اوضاع کمی بهتر بشه. البته که آلا خیلی به ما کمک کرده شکی توش نیست....
1- آلا برای همیشه رایگان است و رایگان خواهد ماند؟ بیشتر کلیپ های آموزشی آلا رو که باز کنی تهش این نوشته رو میبینی در صورتی که آلا تقریبا دیگه رایگان نیست و بیشتر همایش ها و... پولی شده و اگرم چیزی رایگان باشه یا قدیمیه یا کامل (همه فصل ها) نیست.
این باعث دوری از هدف راه ابریشم (یا چیزی که من فکر میکردم) میشه و خب داشتن یه سایتی که همه خدماتش به دانش آموزا رایگان باشه واقعا تو کشور نیازه....
2- آپدیت راه ابریشم:
راه ابریشم فکر کنم چند سال پیش ضبط شده و بیشتر قسمت هاش آپدیت نشدن و برای تحلیل آزمون قلمچی حتی یه معلم دیگه رو اوردن!! (که خب قبول داشته باشیم آدم اعصابش خورد میشه.)
3- گزینه دانلود؟
چند سال قبل یادمه از طریق مرورگر میشد بدون زدن دکمه F12 🙂 فیلم های آموزشی رو رایگان دانلود کرد که دیگه امکانش نیست.
4- رفع اشکال ها
خود معلم ها رفع اشکال نمیکنن یکی جایگزینشون میاد که باز یکم رو اعصابه
5- آلاخونه
آلاخونه جای خوبیه ولی یکم قبول کنیم پیچیده ست (از لحاظ راحتی). اگه آلا چند تا گروه رفع اشکال تلگرامی بزنه به نظرم بازده ش بیشتره. یا درکنارش باشه.
💐
درود و خسته نباشید به تمام کسانی که برای راه ابریشم زحمت میکشند
برای اپدیت کردن ریاضیات تجربی فقط درسنامه اضافه میشه یا تست هم اضافه میشه ؟
بنظرم با توجه به کنکور 1400 و اینکه در سال های اینده هم به احتمال زیادی همینطور خواهد بود اضافه کردن درسنامه کار اضافی هست و بیشتر وقت بچه هارو میگیره
ت کنکور سخت درسنامه تا یه جایی بالا میاره که تا همون حد صفر تا صد اقای ثابتی کافی بود و بیشترش بنظرم درجا زدنه
مثلا برای فرسنگ اول 42 تا ویدیو درسنامه اضافه کردین
بهتر نبود بجای اون لااقل نصف همون وقت رو میزاشتین و 21 تا ویدیو تولید میکردین ولی اونا تستای چالشی و سخت باشه ؟
دوستای آلایی عزیزم دوست دارم نظر شمارو هم بدونم
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
Arshia Yazdian
sohrab
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
با عرض سلام و خدا قوت به شما دست درکاران آلا می خواستم ازتون خواهشی داشته باشم لطفا برای ما که مشتاق هستیم در المپیاد زیست شرکت کنیم یک دوره آموزش صفر تا صد مخصوص المپیاد بگذارید مثل دوره آقای لکستانی که برای ریاضی این کار را کردنچون ما که در شهرستان ها هستم اصلا معلمی نداریم در شهر و استان که المپیادی کار کند اگر شما این خلا رو پر کنید خیلی عالی میشه و ما هم مثل بچه های تهرانی می تونیم در المپیاد ها بدرخشیم
و ی پیشنهاد هم داشتم که اگر میشه برای این دوره از استاد مقاری استفاده کنید چون خیلی خیلی عالی درس میدن
خیلی خیلی ممنونم امیدوارم این پروژه رو هرچه زود تر استارت بزنید تا ما هم بتونیم استفاده کنیم
فیلم جلسه 7 نکته و تست دوازدهم
اقای موقاری تست شماره 9 رو اشتباه حل کردن
توی تحلیل مورد ب اشتباه کردن
سوال گفته فرد کربوهیدرات A رو داره ولی کربوهیدرات B و پروتیین D رو نداره و حکم سوال این بود که در این فرد نمیتونیم گروه خونی رو به راحتی مشخص کنیم
که جمله درسته چون گروه خونی میتونه AO منفی باشه یا AA منفی
به آلا وفا داریم
-
به سان خورشید در به آلا وفا داریم گفته است:
@نگین-وهاب-مقدم در به آلا وفا داریم گفته است:
کسی که میادحق اهانت نداره وگرنه با ما طرفه کسی که با جون دل داره زحمت میکشه تا شما یه چیز یاد بگرین این جوابشه من نمی دونم ولی شما ها با هرچی یاد گرفتین برین همون جا
این دوستان ، مثال پرمایه های کم مایه اند.
فقط کاش میشد تا اکانت ها با کد ملی ، ثبت میشد اون وقت دیدنی بودچه پارادوکس زیبایی
-
من به خدا قصدم طرفداری از موسسه ی خاصی نیست ولی چون اسمش توسط این فرد گفته شد منم همونو مثال میزنم و موسسه دیگه ای رو مثال نمیزنم که نیاد بگه آرررررههههههه توهم طرفداری و تبلیغ اون یکی موسسه ی به خصوص رو میکنی.
آخه بچه جون! تو شپش تو جیبت منیژه خانومه ، میگی کلاسینو فلانه و بهمانه؟ اصلا داری تو کلاساش ثبت نام کنی؟
گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه بو میده . والا
-
Arian Dr
سلام اقای ارین
راستش طرز حرف زدتنونو دوس نداشتم دلیل بازخوردی که دوستان بهتون داشتن صرفا برای این بود که متوجه شدید که گرفتن درصدای بالا عملا به تلاش ادمی بستگی داره درسته اساتید هم نقش مهمی داره اما اینکه هستن افرادی که با وجوده اساتید خبره و برند کشوری درصدای خوبی رو کسب نکردن پ بیایم درست به موضوع نگاه کنیم ویه تنه نریم -
-
سلام
من به شخصه از کنکور آسان است 2 سال پیش دی وی دی و مشاوره گرفتم
ریشم سوخت
هزینه به کنار
ولی من تباه شدم
از مشاورش اصلا راضی نبودم اصلا
دی وی دی هاشم در حد آلا نیست حتی مسعودی هم ضعیف تر از استاد ثابتیه هم تو تدریس هم تو مطالب
من اونی که دیدمو میگم -
به سان خورشید
خیلی ممنون از شما
فقط یکم مودب باشین
برای دعوا کسی به انجمن نمیاد
آلا تو برخی درسا مشکل داره که انشا الله رفع خواهد شد -
Arian Dr در به آلا وفا داریم گفته است:
فرمایش بعضیا متین هست
اما بعضیا ادبو رعایت نمیکنن
حساب سان خورشیدحسابی تر از این حرف میزدی به خودم شک میکردم.
اما واضحه که طرف حساب ما، کاری جز این بلد نیست
و حمایتش ، حمایت حقیقی نیست.
اگر در جمع ما، مستمعی باشه میفهمه که حضرت آقا چی هستید.
شعور و ادب از منش ما به دوره.
اما تا وقتی چیزی به نام موسسه کنکوری هست و دکه ای به نام کنکور و قبولی در کنکور،
انتظار نمیره که جامعه با قلم و دانش پیشرفت کنه.
بلکه با دلالی میتونه فقط امرار معاش کنه.
وای به حال جامعه ای که اینجوری استعداد هاشو سرکوب میکنه.
برید حالشو ببرید -
به سان خورشید
سلام.خدمتتون عرض کنم که همین دبیرایی که بهوشن میگید تاجر و روش الکی یاد میدن یه زمانی تو آلا درس میدادن. مثلا آقای سبطی کلاس انلاین داره تو هدف یا آقای آقاجانی رفته تاملند و خیلی دبیرای خوب دیگه. مطمئنا هم دبیر خوب اونجا داریم هم دبیر بد. همونطور که تو آلا داریم.
من بحثم اینه که وقتی به اون موسسات توهین میشه ، دبیرایی که توش درس میدن هم فکر میکنین که دبیرای پول پرستی هستند. درصورتی که بعضی از این اساتید واقعا به فکر عدالت آموزشی هستند. مثلا آقای رضا امیر که مدرس زیست هستند تو کانالشون هر روز تست میزارن و بررسی میکنن و کتاب درسی 3 سال رو به صورت وویس تدریس کردند.
من هم معتقدم که یه دانش آموزش خودش باید بخونه و یاد بگیره و زیاد نباید سراغ کلاس بره. همونطور که رتبه برترا گفتن. ما حتی رتبه 1 کشوری هم داشتیم که وضعیت خیلی بدی داشته ، مثال زیاده.
اما رتبه های برتر زیادی هم هستند که تو بهترین مدارس درس خوندند و افتخار میکنند که هیچ کلاس خارج از مدرسه ای نرفتند. منم اگه تو علامه حلی درس میخوندم اینارو میگفتم.
هر دانش آموزی با هر شرایطی میتونه موفق بشه اما مهم مسیری هست که طی میکنه.
من هم راضی نیستم سیستم آموزشی اینطوری باشه اما دیگه خیلی کار درست ما نیست. بهترین کار اینه که آموزش و پرورش بیاد همه ی این دبیرای خوب رو جمع کنه و به صورت آنلاین تدریس کنن. همچنین امکانات لازم رو هم برای مناطق محروم فراهم کنن تا بتونن از این فیلم ها استفاده کنن. اینطوری سهمیه مناطق رو هم میشه برداشت. -
Arian Dr در به آلا وفا داریم گفته است:
به سان خورشید
خیلی ممنون از شما
فقط یکم مودب باشین
برای دعوا کسی به انجمن نمیاد
آلا تو برخی درسا مشکل داره که انشا الله رفع خواهد شدنیازی نیست با دست پس بزنید با پا پیش بکشید.
جامعه ما، از انتقاد فراری ست.
شما هم اگر هنر مند و هنر وری، انتقاد کن و طریقه درست رو بیان کن.
بگو اقا اینجا اشکال داره، اینجا این روش بهتره اینجا این کمبود رو داره.
منتقد هستی، باید راهکار و اصلاح داشته باشی.
اگر منتقد درستی نیستی، بهتره سکوت کنی نه اینکه تخریب جلوه کنی .