زیست1
-
سلام
لطفا جواب تست رو با توضیح کاملش بهم بدید!
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا -
سلام
لطفا جواب تست رو با توضیح کاملش بهم بدید!
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا -
@Mr-Fantastic
2 میشه؟ -
من برای 1 و 2 و 3 مثال نقض دارم چهارم نمیشه انگار آخه گوارش میکروبی هم هست بخاطر همین مد نظرم رفته رو 2 باز احساس میکنم سوالش غلطه
Hesam Mohammadi در زیست1 گفته است:
من برای 1 و 2 و 3 مثال نقض دارم چهارم نمیشه انگار آخه گوارش میکروبی هم هست بخاطر همین مد نظرم رفته رو 2 باز احساس میکنم سوالش غلطه
آیا گوارش میکروبی داخل یاخته میباشد رفیق :|؟
-
-
Hesam Mohammadi در زیست1 گفته است:
آیا گوارش میکروبی داخل یاخته میباشد رفیق :|؟
@Mr-Fantastic آره بودن که هست داخل سلول ما گوارش میکروبی میبینیم که جذب اندک توی اندام اون لوله گوارش راه میندازه
هستن هست من بهت اطمینان میدم ولی از نظر من میگم سوال مورد داره برای من همه غلط در اومدن اگه قرار باشه بین غلط و غلط تر دیگه انتخاب کنم اون غلطه گزینه 4 رو انتخاب میکنم حالا که 2 نشد هر چند مثال نقض 2 هم داشتم -
@Mr-Fantastic آره بودن که هست داخل سلول ما گوارش میکروبی میبینیم که جذب اندک توی اندام اون لوله گوارش راه میندازه
هستن هست من بهت اطمینان میدم ولی از نظر من میگم سوال مورد داره برای من همه غلط در اومدن اگه قرار باشه بین غلط و غلط تر دیگه انتخاب کنم اون غلطه گزینه 4 رو انتخاب میکنم حالا که 2 نشد هر چند مثال نقض 2 هم داشتمHesam Mohammadi در زیست1 گفته است:
هستن هست من بهت اطمینان میدم ولی از نظر من میگم سوال مورد داره برای من همه غلط در اومدن اگه قرار باشه بین غلط و غلط تر دیگه انتخاب کنم اون غلطه گزینه 4 رو انتخاب میکنم حالا که 2 نشد هر چند مثال نقض 2 هم داشتمکجا نوشته داخل سلول گوارش میکروبی هست؟
کدوم جانداری گوارش میکروبی درون سلولی دارع؟