ازمون قلمچی و گزینه دو
-
خانومِ_دوست_داشتنی خب من که از 4 مهر میخوام برم میشه 17تا ازمون اما گفت هزینش 1.480 هست !!
FaMi میشه یک میلیون و صدو پنج..!برای ازمون اگه برای پشتیبان هزینه میگیرن اونم هست(که اینو نمیشه حذف کرد) و اگر هزینه کتاب و مجله وکلاس و... باشه اینا هم اضافه میشن(میتونید بگید اینا رو نمیخوام)
-
FaMi میشه یک میلیون و صدو پنج..!برای ازمون اگه برای پشتیبان هزینه میگیرن اونم هست(که اینو نمیشه حذف کرد) و اگر هزینه کتاب و مجله وکلاس و... باشه اینا هم اضافه میشن(میتونید بگید اینا رو نمیخوام)
-
خانومِ_دوست_داشتنی من که گفتم فقط ازمون اما گفت حدود دویست تومن هزینه کتابه که گفتم من نمیخوام اما گفت اجباریه
جایی هست برای پیگیری اینجور چیزا?اخه واقعا دارن به زور کتاباشون رو میندازن بهمونFaMi دیگه باید بگیری یه سریاشون اجباریه..!
موسسه های دیگه هستن اینطور مسائل رو ندارن میتونی اونی رو که ازنظرت بهتره رو انتخاب کنی -
FaMi دیگه باید بگیری یه سریاشون اجباریه..!
موسسه های دیگه هستن اینطور مسائل رو ندارن میتونی اونی رو که ازنظرت بهتره رو انتخاب کنی -
خانومِ_دوست_داشتنی اخه قلمچی هم سطح سوالاش بهتره و هم جامعه اماری بیشتری داره برای همین میخوام برم اونجا
FaMi پس دیگه کتاب هاشم بگیر...!
خوبن کتابا خصوصا تعریف آبیش رو من شنیدم..! -
سلام مرسی از همه که نظرشونو گفتن
من به موسسه های سنجش و گزینه دو زنگ زدم و این قیمت ها در شهر من بود:
ازمون های گزینه2 پانزده ازمون بود که جمعا میشه۱/۱۵۰/۰۰۰
ازمون های سنجی هشت ازمون مرحله ای داره و چهار تا جامع که ازمون مرحله پنجاه پنج هزار تومن بود و ازمون جامع شصت پنج هزار تومن که جمعا میشه ۶۶۰۰۰۰
و
خیلی ها پرسیدن که کدوم ازمون بهتر هست من این یک ماه تحقیق کردم به نظرم ازمون گزینه دو از نظر استاندارد سئوال و هزینه ازمون از قلمچی بهتر هست و از نظر کیفیت ازمون سالیانه گزینه دو از سنجش بهتر هست
ولی ازمون جامع سنجش که چهار تا هست از همه موسسه ها بهتره و البته راجب قلمچی نکته مثبت اینکه جامع اماریش بهتر از بقیه موسسه هاست. -
سلام دوستان
کسی هست که امروز آزمون ۴ مهر قلمچی داده باشه؟!
بیزحمت میشه فایل پی دی اف آزمون ۱۲ تجربی رو بفرستید؟
دوازدهم -
سلام دوستان
دوازدهم -
سلام دوستان
دوازدهم