رمزهای دین و زندگی 100%
-
farbod
اگر داشته باشه حتما قرار میده مطمین باشید
خوبه که تستارو میزنی !
موفق باشی -
درس 13 دینی دوم ( پوشش )
نکات خطی :
1- پوشش مناسب از نشانه های عفاف و عزت نفس است به گونه ای که از پوشش هر کس می توان به میزان توجه وی به این دو
ارزش انسانی مهم پی برد ( زبان 91 )
2- استفاده از زیور آلات زنان نباید به گونه ای باشد که توجه نامحرمان را جلب کند
3- چگونگی و نوع پوشش تا حد زیادی به آداب و رسوم ملت ها و اقوام بستگی دارد ( زبان 91)
4- زنان باید تمام بدن خود به جز صورت و دست ها تا مچ را از نا محرم بپوشانند و پوشش آنها نباید چسبان و تحریک کننده باشد
5-محارم نسبی برای مرد : مادر و مادر بزرگ - خواهر و بچه های خواهر و نوه های خواهر - دختر و نوه های دختر - دختر برادر و نوه
های او - عمه و عمه پدر و مادر- خاله و خاله پدر و مادر ( انسانی 92- تجربی 86-انسانی 86 )
6- محارم سببی برای مرد : زن- مادر زن - مادر بزرگ زن -زن پسر ( عروس ) - دختر زن ( دختر خود مرده )- نامادری ( انسانی 92)
7- محارم نسبی برای زن : پدر و پدر بزرگ-برادر - بچه و نوه برادر -پسر و نوه های پسر - پسر خواهر - عمو و عموی پدر و مادر ---
دایی و دایی پدر و مادر
8- محارم سببی برای زن : شوهر و پدر شوهر - پدر بزرگ شوهر - شوهر دختر ( داماد )- پسر شوهر- ناپدری
9- محارم رضاعی : محارمی که به واسطه شیر دادن محرم می شوند
10- خداوند زنان را بیشتر از مردان از نعمت زیبایی بهرمند کرده است. لذا بیش از مردان مامور به حفظ حجاب و عفاف شده اند
(سنجش90 )
11- مسئولیت های زن در قبال نعمت زیبایی... باعث تفاوت پوشش مردان از زنان شده است ( سنجش 87 )
12- پیامبر : نگاه به نامحرم تیری زهر آلود از ناحیه شیطان است . هر کس به پاس حرمت الهی آن را ترک کند خدا ایمانی به اون می دهد
که شیرینی آن را دل حس کند (زبان 91-ریاضی 86- هنر 86 )
آیات و نکات :
1- آیه : یا ایها النبی قل لازواجک و بناتک و نساء >>> به اصل و علت پوشش اشاره دارد ( سنجش 90-انسانی 88) همچنین اشاره به
رعایت حجاب از سوی زنان که باعث تعرض افراد بی بند و بار نشود ( ریاضی 92 ) و همچنین اشاره به اینکه زنان مسلمان حدود رعایت
حجاب را نمی دانستند ( خارج 86-سنجش 90 )
2- عبارت : و لایبدین زینتهن الا ما ظهر منها >>> پوشاندن چهر و دست تا مچ برای زنان لازم نیست ( هنر 92 )
3- آیه : قل للمومنین یغضوا.... قل للمومنات یغضضن ....>>> اولین قدم اساسی و عملی در کنترل میل به هوس در مردان مراقبت
از چشم است ( ریاضی 84 )
4- کیفیت رعایت حجاب >>> رمز :لیضربن
5- قل للمونات .... :زنان نیز مانند مردان وظیفه دارند از نگاه به نامحرم خودداری کنند و دامان خود را از گناه حفظ کنند (سنجش92-90)
و همچنین استفاده از زیور آلات نباید به گونه ای باشد که توجه نامحرمان را جلب کند ( سنجش 90 ) و همچنین اینکه زنان مسلمان
از همان ابتدا مو های سر خود را می پوشاندند ولی با حدود آن اشنا نبودند ( سنجش 91 )
-
خانم پگاه کاشکی منبع رو می نوشتید
کپی پیست کردن که کاری نداره
کارتون از نظر اخلاقی درست نیست
پ.ن:الان بعضیاتون نیاین علیه من جبهه بگیرید من فقط از ایشون خواستم که بگه از کجا کپی کردن
نویسنده این خلاصه ها هم آقای سامان سامی هستن از سایت کنکور -
خانم پگاه کاشکی منبع رو می نوشتید
کپی پیست کردن که کاری نداره
کارتون از نظر اخلاقی درست نیست
پ.ن:الان بعضیاتون نیاین علیه من جبهه بگیرید من فقط از ایشون خواستم که بگه از کجا کپی کردن
نویسنده این خلاصه ها هم آقای سامان سامی هستن از سایت کنکور -
دست گلت درد نکنه دمت گرم..خیییییلی ممنون
-
چه جوری دانلود کنم؟
-
دانلود نمیشه که
-
دانلود نمیشه که
Faeze Baghri
مثل اینکه لینک ها مشکل پیدا کردن چون مال چند سال پیشه!