10 سوال طبقه بندی شده از مبحث معادلات
-
Ali Dalir آره قشنگه
من کلیت ماجرا رو معمولا میدونم ولی با تستاش همیییشه مشکل دارم مخصوصا سر آزمونا
بعدش ک جوابو میبینم میفهمم چقد آسون بودنو بلدشون بودم ولی نتونستم جواب بدم -
Ali Dalir آره قشنگه
من کلیت ماجرا رو معمولا میدونم ولی با تستاش همیییشه مشکل دارم مخصوصا سر آزمونا
بعدش ک جوابو میبینم میفهمم چقد آسون بودنو بلدشون بودم ولی نتونستم جواب بدمMAHSAA26 بعضی از بچه ها وقتی میخوان ریاضی بخونن اونو شبیه درسی مثل دینی میخونن...یعنی حل سوال رو از روش میخونن و میگن اره دیکه مشخصه چطور حل شده...x رو برده اونور اونو اورده اینور حل کرده..ولی وقته سره ازمون دست به قلم مبشن نمیدونن جریان جیه...در ریاضی باید نوشت نوشت نوشت..حتی 2+2 =4 را....تا زمانی که تسلطت کامل شه
-
دوستان نسبت به حل این سوالات اقدام کنید.تا ساعاتی دیگر تحلیل سوالات به همراه نکات آن ارائه میشود
-
دوستان نسبت به حل این سوالات اقدام کنید.تا ساعاتی دیگر تحلیل سوالات به همراه نکات آن ارائه میشود
-
Ali Dalir خب همونطور ک خودتون نوشتید دلتا باید کوچیکتر از صفر باشه ولی وقتی دلتای معادله رو نوشتید اونو بزرگتر از صفر قرار دادین
-
MAHSAA26 بله درسته...ممنون از شما..بالاخره یه نفر پیدا شد که این اشتباه رو گوشزد کنه...بقیه همینطوری از روش رد شدن...
-
Ali Dalir ببخشید اون تکه سبز رو میشه توضیح بدید
-
Ali Dalir ببخشید اون تکه سبز رو میشه توضیح بدید
-
-
-
-
MAHSAA26 بله
-
Hasan Taghi zadeh ممنون
-
سلام
-