سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
بچه ها اعصابم واقعا خورده امروز تست فصل 1 شیمی داشتیم و من واقعا نمیدونم چرا نتونستم اونقد خوب بدم البته باید بگم که جزو نفرات برتر مدرسه ام اینطوری نیست بنیه درسیم ضعیف باشه ولی برا شیمی واقعا به بن بست خوردم دبیرمون استاد دانشگاهه و مدرسمون هم فرزانگانه خیلی سوالات مفهومی میده بنظرتون چیکار کنم دیگه خسته شدم از نمره کم شیمی
سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
من میترسم:(
-
Dokhtar zemestan 3بعدی هم نبود دنبال برنامه نسخه دسکتاپ بودم که خودم 8 بعدیش کنم ولینبود...
بهرحال خداروشکر با همون صوت معمولی استادپرهیزگار کـلی اروم شدم
آرامش نصیب قلب تک تکتون -
خانومِ_دوست_داشتنی الا بذکر الله تطمئن القلوب
️ -
-
دریا دریایی
شبا نشستن کنار شومینه هم تاثیر داره -
Dokhtar zemestan احسنت
-
Dokhtar zemestan در من میترسم:( گفته است:
Dr.Rashidi سلام عزیزم میشه بگی قرآن 8 بعدی از کجا دانلود کردی؟
من از یوتیوب پیدا کردم جانم متاسفانه تو کشور خودمون نمیشه یه فایل قران هشت بعدی توپ پیدا کرد ولی تو یوتیوب انقد تنوع زیاد بود که من لذت بردم واقعا
-
سلام دوستان خوبم ی مثال براتون بزنم که ملموس باشه شما اگه ی نامه به شخصی بنویسید و کلمات زیبا به کار ببرید و به پستچی بدید بعد از مدتی پستچی جواب نامتون رو به همون زیبایی برمیگردونه حالا برعکس نامتون پر از فحش و ناسزا طبیعتا جوابی در خور نامه ای که دادین دریافت خواهید کرد
پس دوستان عزیزم (((( حواستون به واگویه های ذهنتون باشه هرچیزی که از ذهنتون بگذره حتی به زبان هم نیارید در هستی سیو میشه و شما همانگونه جواب خواهید گرفت))) حتی شده ی
(((أه)))) باشه مطعنا (((أه ))) دریافت میکنید
توصیه عطار باشی (( دمنوش چایی سبز گل سرخ و دارچین )) حتما امتحان کنید
موفق و پیروز باشید -
Mahbobeh Zare خیلی سخته من اصلا نمیتونم ذهنیت منفیمو درست کنم...اصلا ذهنم قانع به اینکه فکر کنم خوب بشه نمیشه با اینکه تو اطرافیام دیدم و نتیجه هم گرفتن اما ذهن من قبول ندارتش..تا میخوام فکر کردم به اون فکر خوب یه چیزی مانعش میشه
-
._fatemeh_. ببین عزیزم الان اکثرا شرایطمون مثل هم هس بزار از خودم بگم تا بفهمی وضعیتت اونقدارهم بد نیس
من سال ۸۰ دیپلم حسابداری گرفتم دانشگاه نرفتم وارد کار دندانسازی شدم تا سال ۹۰ بعد به اصرار اقایی که پیشش کار یاد گرفتم تصمیم گرفتم مدرک دندانسازی یا دنداپزشکی بگیرم سال ۹۲ پیش تجربی گذروندم ژنتیک اوردم ولی خب نرفتم چون عشق دانشگاه نبودم فقط اون دوتا رشته رو میخاستم بعد برادرم و پدرم در عرض ۶ ماه فوت شدن دیگه نتونستم درس بخونم برای اینکه دوره های جدید دندانسازی ببینم اومدم تهران و توی لابراتوار با همسرم اشنا شدم و ازدواج کردیم ۵ سال هم اینجا کار کردم و یهو از اذر ماه تصمیم گرفتم دوباره برم دنبال ارزوم که قطعا دندانپزشکیه والان که دارم این مطلب رو تایپ میکنم تازه چهار جلسه هس فیزیک رو معلم خصوصی گرفتم که اصلا نمیدونم چی هس ولی خب چون علاقه دارم سعی میکنم بفهمم در ضمن ۳۵ سالمه تقریبا ۲۰ روز دیگه هم کنکوره ولی امیدم رو از دست نمیدم شاید مضحک باشه که میگم امید دارم ولی به این معنا نیس که یعنی با این وضعیت دندون قبولم نه منظورم اینه که اگه امید نداشته باشم و بگم نه نمیشه همین روزهامم از دست میدم
دختر گل نمیکم برو ی گوشه بشین تصویر سازی کن فقط توی لحظه زندگی کن داری میخونی دیگه هنوز که سوت پایانو نزدن پس بدو شاید ی گل زدی اکثر تیم ها توی لحظه ۹۰ بردن چون نرفتن کنار زمین وایسن دروازه رو خالی بزارن اگه بکشی کنار راه رو برا یکی مثل من باز میزاریا پس بدو هروقت گفتن بازی تمومه ولو شو وسط زمین هرچی دلت میخاد فکر کن فرقش اینه که توی فکرات حسرت نیس
موفق باشی -
Mahbobeh Zare سلام
حرفاتونو که خوندم خیلی انگیزه گرفتم برا ادامه دادن(امروز چه روز خوبی بود)
دلم نیومد تشکر نکنم......ممنونم واقعا من چند روز بود انگیزم صفر شده بود
ان شاءالله موفق باشین و به هدفتون برسین -
f.noori7979 ممنون عزیزم خوشحالم که حالت بهتره این تازه درس فیزیکم بود هروقت فکرکردی خیلی عقبی بیا تا از بقیه درسا بگم برات
باورت میشه من فقط ی گفتار از فصل اول زیست یازدهم ۸ ساعت وقتمو گرفت ولی مثل چی چسبیدم بهش تا بفهممش
برای تستای فیزیکم پاسخنامه نگرفتم تا خودم به جواب برسم برای ی تست باور کن سه روز وقت گذاشتم بقول شیرازیا له له شدم بخدا تا رسیدم بجواب ولی خیلی حال داد
میدونی از نظر من تست های سخت مثل عصبکشی (اندو) دندون ۶ میمونه وقتی ی کانال رو پیدا نمیکنی که به بیمار نمیگی پاشو برو نمیتونم تو موظفی پیداش کنی گوتا بزاری بیمار رو از درد نجات بدی به کنکور مثل ی بیمار نگاه کن خانم دکتر وسط کار به بیمارت میگی پاشو برو فکرای منفی نمیزاره؟؟؟
اینارو نمیگم که بگی ووااو چقد فلانه میگم که بدونی از تو ضعیفتر خیـــــــــلی هس یکیش من محبوبه زارع ۳۵ ساله از شیراز -
Mahbobeh Zare چقدر حرفتون پر از امیده..ممنونم ازتون که وقت گذاشتین و جواب دادید
فقط یه سوال با خستگی این راه چیکار باید کرد ...20 روز دیگه کنکوره ولی من خیلی خستم..اصلا تمرکز درست درس نخوندن رو ندارم..میشه یه راهکار بدین بهم؟ -
Mahbobeh Zare
من از حرفای شما انگیزه گرفتم چون پر از امید بود
من وقتی میبینم یکی که شرایطش طوریه که میتونه بیخیال درس خوندن باشه ولی اینکارو نمیکنه و همه تلاششو میکنه تا به اون چیزی که دوست داره برسه خیلییییی خوشحال میشم
خیلی خوبه که اینقدر برای رسیدن به رویاتون پشتکار دارین
ان شاءالله همه نتیجه تلاششونو ببینن -
Dr.Rashidi ممنونم️
-
خانومِ_دوست_داشتنی
به نظرم الان مهم ترین وظیفه مون تو این جهان اینه که این راهی رو که شروع کردیم فوق العاده تموم کنیم و به خودمون هیچ بدهی نداشته باشیم.و هنوز فرصت تغیر هست و کسی به نفعش میشه که خسته نشه قانع نشه کم نیاره ... -
ممنون ازهمتون بچه ها...
همین ارامشی که برگردوندید بهم رو برای همتون ارزو میکنم -
._fatemeh_. عزیزم خستگیت جسمی نیس ذهنیه وقتی ذهن خسته باشه جسم درست عمل نمیکنه فقط میتونم بگم توی فاز غم نرو ذهنتو تحلیل میده نزار فکرت پرت بره
دیدی اکثرا صبح بعداز ۸ ساعت خواب میگن خسته ایم انگار تو خواب کتکمون زدن دلیلش اینه که اینقدر در طول روز راجع به مسائل بیخودی فکر میکنیم موقع خواب ذهن بیچاره باید همه رو پردازش کنه و اونایکه بدرد نمیخوره پاک کنه مثل فلش کردن گوشی بخاطر همین صبح که بلند میشیم خسته ایم ساعت ۵ بیا پی وی حتما -