کنکور بعد از 8 سال
-
درود بر همه دوستان عزیز
بنده هفت یا هشت سال پیش کنکور دادم رتبه خوبی کسب نکردم بنا به دلایلی وارد بازار کار شدم خب خداروشکر بد نبودش اما خوب هم نبود اما توی این چند سال همش شبا خواب میبینم دارم میرم مدرسه خخخ خلاصه سوالی از دوستان داشتم میخواستم بدونم دیر نیست برای من که بخوام تو کنکور 1400 شرکت کنم یا اینکه ایا کنکور 1400 برگزار میشه؟ خودم رشته ام ریاضی واسه کنکور تجربی بخونم یا ریاضی ؟ حتما باید نظام جدید بخونم درسته؟ -
سلام
شما باید نظام قدیم کنکور بدید وباید کتاب های خودتون رو بخونید واینکه هیچ وقت برای شروع دیر نیست.
موفق باشید -
@HADDAD-F
وقت بخیر خیر اونقدرا هم سخت نیست من خودم هنوز پایه دهمم و نم تونم کمکی بهتون بکنم
فقط دوستان الان یا دارن استراحت میکنن
یا هم سر درساشونن ایشالا شب میان و ب پرسشتون جواب میدن
روز خوبیو براتون ارزومندم -
@HADDAD-F در کنکور بعد از 8 سال گفته است:
Sara Sh سلام اگه کنکور 1400 نظام قدیم نباشه چکار کنم؟
سلام احتمال زیاد نیست و باید نظام جدید کنکور بدین
-
@HADDAD-F در کنکور بعد از 8 سال گفته است:
Sara Sh سلام اگه کنکور 1400 نظام قدیم نباشه چکار کنم؟
سلام احتمال زیاد نیست و باید نظام جدید کنکور بدین
Mohammad Javad Mo Ja فدات بشم عزیز
-
درود بر همه دوستان عزیز
بنده هفت یا هشت سال پیش کنکور دادم رتبه خوبی کسب نکردم بنا به دلایلی وارد بازار کار شدم خب خداروشکر بد نبودش اما خوب هم نبود اما توی این چند سال همش شبا خواب میبینم دارم میرم مدرسه خخخ خلاصه سوالی از دوستان داشتم میخواستم بدونم دیر نیست برای من که بخوام تو کنکور 1400 شرکت کنم یا اینکه ایا کنکور 1400 برگزار میشه؟ خودم رشته ام ریاضی واسه کنکور تجربی بخونم یا ریاضی ؟ حتما باید نظام جدید بخونم درسته؟@HADDAD-F سلام
اینکه کنکور ریاضی شرکت کنید یا ریاضی بستگی به علاقتون داره
ولی برای اینکه نظام جدید کنکور بدین یا قدیم باید ببینین چند درصد از مطالب نظام قدیم یادتونه و بهش مسلطین اگه به 40-30درصد میرسه بهتره نظام قدیم کنکور بدین ولی اگه از مطالب نظام قدیم چیزی یادتون نیست کنکور نظام جدید شرکت کنین بهتره
برای رسیدن به اون چیزی که بهش علاقه دارین هیچ وقت دیر نیست و تلاش کردن برای رسیدن بهش خیلی بهتر از حسرت خوردنه -
@HADDAD-F سلام
ولی برای اینکه نظام جدید کنکور بدین یا قدیم باید ببینین چند درصد از مطالب نظام قدیم یادتونه و بهش مسلطین اگه به 40-30درصد میرسه بهتره نظام قدیم کنکور بدین ولی اگه از مطالب نظام قدیم چیزی یادتون نیست کنکور نظام جدید شرکت کنین بهتره
برای رسیدن به اون چیزی که بهش علاقه دارین هیچ وقت دیر نیست و تلاش کردن برای رسیدن بهش خیلی بهتر از حسرت خوردنه -
@HADDAD-F خواهش میکنم
موفق باشین -
@HADDAD-F خواهش میکنم
موفق باشین -
@HADDAD-F وقتی کنکو99 تو این وضعیت برگزار میشه بعیده که 1400 رو برگزار نکنن
-
@HADDAD-F سلام
برای رسیدن به اون چیزی که بهش علاقه دارین هیچ وقت دیر نیست و تلاش کردن برای رسیدن بهش خیلی بهتر از حسرت خوردنه@f-noori7979 یه سوتی ریز اول خرفات دادی
-
@f-noori7979 یه سوتی ریز اول خرفات دادی
-
ببینید دوست عزیز اول اینکه باید بدونید موفق شدن یا نشدن شما همش بستگی به خودتون داره
و دوم اینکه کنکور نظام جدید یا قدیم بنظر من برای نظام جدید بخونید بهتره به دو دلیل یک اینکه احتمال اینکه سال دیگه هم نظام قدیم برگزار شه خیلی کمه چون حتی امسالم قرار نبود برگزار بشه که با اعتراض داوطلبا نظام قدیم مجبور به برگزاری شدن
دو به دلیل اینکه مطالب نظام جدید نسبت به نظام قدیم آسون تر هستن
در مورد کنکور تجربی یا ریاضی این صرفا به علاقه شخصی خودتون بستگی داره اگه هدفتون رشته تاپ هست اگر پزشکی یا داروسازی قبول شدید آیا با خون مشکل ندارید ؟ آیا توانایی تحمل و دیدن شخصی که پوستش سوخته رو دارید ؟ آیا میتونید بد اخلاقی ها مریض رو تحمل کنید ؟ یا اینکه میتونید چندین شب رو پشت سر هم شیفت باشید ؟
اگر تونستید به این چنین سوالاتی پاسخ مثبت بدید بنظرم تمام تلاشتون برای رشته تجربی بکنید -
@f-noori7979 یه سوتی ریز اول خرفات دادی
@Infinitie-A الان فکر میکنی خیلی کار بزرگی کردی که سوتی دیگران رو میگی ؟
-
ببینید دوست عزیز اول اینکه باید بدونید موفق شدن یا نشدن شما همش بستگی به خودتون داره
و دوم اینکه کنکور نظام جدید یا قدیم بنظر من برای نظام جدید بخونید بهتره به دو دلیل یک اینکه احتمال اینکه سال دیگه هم نظام قدیم برگزار شه خیلی کمه چون حتی امسالم قرار نبود برگزار بشه که با اعتراض داوطلبا نظام قدیم مجبور به برگزاری شدن
دو به دلیل اینکه مطالب نظام جدید نسبت به نظام قدیم آسون تر هستن
در مورد کنکور تجربی یا ریاضی این صرفا به علاقه شخصی خودتون بستگی داره اگه هدفتون رشته تاپ هست اگر پزشکی یا داروسازی قبول شدید آیا با خون مشکل ندارید ؟ آیا توانایی تحمل و دیدن شخصی که پوستش سوخته رو دارید ؟ آیا میتونید بد اخلاقی ها مریض رو تحمل کنید ؟ یا اینکه میتونید چندین شب رو پشت سر هم شیفت باشید ؟
اگر تونستید به این چنین سوالاتی پاسخ مثبت بدید بنظرم تمام تلاشتون برای رشته تجربی بکنید