کمک درسی
-
سلام به دوستان گل کنکوری
امیدوارم حالتون خوب باشه و باقدرت پیش رفته باشید
میخواستم به سوال ازتون بکنم :اگه به یازدهم یا دوازدهم (شروع سال تحصیلی)برمیگشتید چه کتاب کمک درسی ای رو خریداری نمی کردید؟ با دلیل لطفاخیلی ممنون انشاالله که موفق باشید😉🌺🌺
-
-
سلام من برای زیستم حتما میرفتم کتابکار خیلی سبز رو که ماز نوشته بود میخریدم چون واقعا تستای نزدیک به کنکور داره و خیلی مفاهیم رو خوب گفته از طرفی من امسال که این کتاب رو داشتم حتی تست هایی که درست زده بودم رو هم پاسخنامه رو که میخوندم نکته جدید یاد میگرفتم...ادبیاتمم موضوعی میخریدم از مهر و ماه یا خیلی سبز چون بهتره از همون سال اول کنکوری بخونیدش....شیمی هم مبتکران نمیخریدم ولی نمیدونم چی میخریدم چون این کتاب خیلی سنگینه و من تو شیمی خیلی ضعیف
-
من مازو نمیگرفتم سوالاش خیلی پیش پا افتادن ولی نشرو دارم خیلی راضیم
-
من مازو نمیگرفتم سوالاش خیلی پیش پا افتادن ولی نشرو دارم خیلی راضیم
fatemeh8181 مطمئنی ماز پینوکیو پیش و پا افتادست؟!
-
اگه ماز پینوکیو برای شما پیش و پا افتادست پیشاپیش درصد 100 کنکور رو بهتون تبریک میگم
fatemeh8181 -
برا فیزیک دهم میکرو و برای ریاضی سیر تا پیازنمیگرفتم
برا یازدهمم هر دو رو خیلی سبز گرفتم و راضی ترم😊 -
ریاضی میکرو -زیست 12 نشرالگو-زبان خیلی سبز
-
ریاضی میکرو -زیست 12 نشرالگو-زبان خیلی سبز
saba zarei اینا رو نمیگرفتی؟!
-
saba zarei اینا رو نمیگرفتی؟!
Hesam Mohammadi
بله -
saba zarei الان شما امسال کنکور دارید یا دارین میرید دوازده که زیست 12 نشر الگو گرفتید؟!
-
saba zarei الان شما امسال کنکور دارید یا دارین میرید دوازده که زیست 12 نشر الگو گرفتید؟!
Hesam Mohammadi
کنکوری هستم -
Hesam Mohammadi
کنکوری هستمsaba zarei آها موفق باشید
-
saba zarei آها موفق باشید
Hesam Mohammadi
ممنون
همچنین -
سلام به دوستان گل کنکوری
امیدوارم حالتون خوب باشه و باقدرت پیش رفته باشید
میخواستم به سوال ازتون بکنم :اگه به یازدهم یا دوازدهم (شروع سال تحصیلی)برمیگشتید چه کتاب کمک درسی ای رو خریداری نمی کردید؟ با دلیل لطفاخیلی ممنون انشاالله که موفق باشید😉🌺🌺
-
شیمی میکرو نگیر من راضی نبودم خیلی سبز بگیر
-
اگه ماز پینوکیو برای شما پیش و پا افتادست پیشاپیش درصد 100 کنکور رو بهتون تبریک میگم
fatemeh8181Hesam Mohammadi بله من نشر الگو میزنم ولی خیلی تعریف مازو شنیدم گرفتم ولی سوالاش خیلی راحتن
-
سلام من امسال سیرتاپیاز ریاضی رو داشتم
راضی نبودم ازش
البته یازدهم -
Hesam Mohammadi بله من نشر الگو میزنم ولی خیلی تعریف مازو شنیدم گرفتم ولی سوالاش خیلی راحتن
fatemeh8181
منم نشر میزنم
ماز کتاب خوبیه ولی نشر اگو سطحش بالاتره نسبت به خیلی سبز -
fatemeh8181
منم نشر میزنم
ماز کتاب خوبیه ولی نشر اگو سطحش بالاتره نسبت به خیلی سبزsaba zarei سطحش به کنار انقدر تستای متنوع داره خیلی سبز شیمی خوبه