چند تا سوال
-
سلام ببخشید کسی میشه این ها رو جواب بده . البته اگه امکانش هست باذکر دلیل جواب بدهید .
در توضیح جذب اومده که : ورود مواد به محیط داخلی را جذب میگویند. حالا:
در متن کتاب آمده است که ویتامین B12 از طریق آندوسیتوز جذب میشود.آندوسیتوز هم که باید توسط یک سلول انجام شود ، ولی مگه محیط داخلی (در روده مایع بین بافتی) سلول داره؟؟ اگه داره یعنی بعد از پرز مستقیم توی سلول اون میره؟؟توی کتاب ها و تدریس ها میگن که روش جذب سدیم انتشار است. حالا: مگه این یه حکم نیست که همیشه غلظت سدیم در بیرون سلول بیشتر از درون آن است؟؟؟ این به این معنی نیست که شیب غلظت سدیم از سمت مایع میان بافتی به سمت درون سلول پرز است؟؟؟پس چرا میگن که روش جذب سدیم انتشار است؟؟؟؟؟؟
توی کتاب اومده که روده بزرگ میتواند ویتامین K را جذب کند . میدونیم کهK ویتامین محلول در چربی است و روش جذبش مثل چربی است و همراه آنها جذب میشود.. این به این معنیه که روده بزرگ توانایی جذب چربی را نیز داره؟؟؟؟
دانش-آموزان-آلاء راهنما-زیست تجربیا -
سوال 1 :
احتمالا اول آندوسیتوز میکنه میره تو یاخته از اون ور میره بیرون سمت محیط داخلی
اصلا هم مطمئن نیستم اگ درسته یا غلطه تایید تکذیب کنید لطفا. -
های
سوال اولی .. ویتامین B12 از طیق اندوسیتوز سلول های دیواره وارد محیط داخلی یعنی خون میشن که این میشه جذب ...فک کنم -
های
سوال اولی .. ویتامین B12 از طیق اندوسیتوز سلول های دیواره وارد محیط داخلی یعنی خون میشن که این میشه جذب ...فک کنمNahid Estiri خود متن کتاب اورده که جذب یعنی ورود مواد به محیط داخلی و سیتوپلاسم سلول پرز که محیط داخلی نیس
-
Nahid Estiri خود متن کتاب اورده که جذب یعنی ورود مواد به محیط داخلی و سیتوپلاسم سلول پرز که محیط داخلی نیس
@دوست-بد جذب یعنی ورود مواد ب محیط داخلی ک این محیط داخلی میتونه خون یا لنف یا مایع بین سلولی باشه که در روده ی باریک فک میکنم مواد ب خون یا لنف راه پیدا میکنن و ما بهش میگیم جذب نمیدونم فک کنم من منظورتونو متوجه نشدم
-
@دوست-بد جذب یعنی ورود مواد ب محیط داخلی ک این محیط داخلی میتونه خون یا لنف یا مایع بین سلولی باشه که در روده ی باریک فک میکنم مواد ب خون یا لنف راه پیدا میکنن و ما بهش میگیم جذب نمیدونم فک کنم من منظورتونو متوجه نشدم
Nahid Estiri بله ولی قبل از اینکه مواد وارد خون یا لنف بشه باید از سلول پرز خارج و بعد وارد مایع میان بافتی میشه و در آخر بسته به نوع ماده وارد خون یا لنف میشه. و طبیعیه که چون اولین ورودش به آب میان بافتی هست و آب میان بافتی نیز نوعی از محیط داخلیه . پس روش وارد شدن به آب میان بافتی جذب حساب میشه
-
Nahid Estiri بله ولی قبل از اینکه مواد وارد خون یا لنف بشه باید از سلول پرز خارج و بعد وارد مایع میان بافتی میشه و در آخر بسته به نوع ماده وارد خون یا لنف میشه. و طبیعیه که چون اولین ورودش به آب میان بافتی هست و آب میان بافتی نیز نوعی از محیط داخلیه . پس روش وارد شدن به آب میان بافتی جذب حساب میشه
@دوست-بد منظورتون از اولین اب میان بافتی بخش پیوندی سست بین سلول های پرز و مویرگ هاست؟
-
@دوست-بد منظورتون از اولین اب میان بافتی بخش پیوندی سست بین سلول های پرز و مویرگ هاست؟
Nahid Estiri ببخشید شما کتاب دهم سال 97_98 رو داشتید؟؟
اگه این کتاب رو دارید صفحه 31 رو یه نگاهی بندازید خودتون میفمید که من چی میگم! -
اگه این کتاب رو دارید صفحه 31 رو یه نگاهی بندازید خودتون میفمید که من چی میگم!@دوست-بد کدوم کتاب
-
اگه این کتاب رو دارید صفحه 31 رو یه نگاهی بندازید خودتون میفمید که من چی میگم!@دوست-بد در چند تا سوال گفته است:
اگه این کتاب رو دارید صفحه 31 رو یه نگاهی بندازید خودتون میفمید که من چی میگم!ه کتاب من 98 99 هستش
-
@دوست-بد کدوم کتاب
Nahid Estiri
زیست دیگه:
-
Nahid Estiri اخر متوجه نشدم عزیز منظورتونو از اولین مایع میان بافتی دقیقا کدوم قسمت رو میگی؟
-
Nahid Estiri اخر متوجه نشدم عزیز منظورتونو از اولین مایع میان بافتی دقیقا کدوم قسمت رو میگی؟
Nahid Estiri مایع میان بافتی که سلول های پوششی رو در بر گرفته و فک کنم یه جورایی هم میشه گفت که جزو بافت سست مخاط است
-
سلام ببخشید کسی میشه این ها رو جواب بده . البته اگه امکانش هست باذکر دلیل جواب بدهید .
در متن کتاب آمده است که ویتامین B12 از طریق آندوسیتوز جذب میشود.آندوسیتوز هم که باید توسط یک سلول انجام شود ، ولی مگه محیط داخلی (در روده مایع بین بافتی) سلول داره؟؟ اگه داره یعنی بعد از پرز مستقیم توی سلول اون میره؟؟توی کتاب ها و تدریس ها میگن که روش جذب سدیم انتشار است. حالا: مگه این یه حکم نیست که همیشه غلظت سدیم در بیرون سلول بیشتر از درون آن است؟؟؟ این به این معنی نیست که شیب غلظت سدیم از سمت مایع میان بافتی به سمت درون سلول پرز است؟؟؟پس چرا میگن که روش جذب سدیم انتشار است؟؟؟؟؟؟
توی کتاب اومده که روده بزرگ میتواند ویتامین K را جذب کند . میدونیم کهK ویتامین محلول در چربی است و روش جذبش مثل چربی است و همراه آنها جذب میشود.. این به این معنیه که روده بزرگ توانایی جذب چربی را نیز داره؟؟؟؟
دانش-آموزان-آلاء راهنما-زیست تجربیا@دوست-بد در چند تا سوال گفته است:
دانش-آموزان-آلاء راهنما-زیست تجربیاتجربیا لطفا هر چه زود تر یکی جواب این 3 تا سوال رو بده
-
دانش-آموزان-آلاء راهنما-زیست تجربیا@دوست-بد
سلام برای سوال اولت قبلا هم یک نفر این سوالو مطرح کرده بود و اگه به من باشه که میگم اشتباه چاپی بوده و احتمالا اشتباه از ادیتور کتاب بوده چون با اندوسیتوز که چیزی از سلول خارج نمیشهدر واقع دو تا حرف متناقض زده
جواب دوم
من نمیفهمم منظورت چیه!خب حرفی که داری میزنی کامل درسته من نفهمیدم تو کجاش ابهام داری!
سوم هم اینکه حالا تو کتاب دهم من که چاپ۹۷_۹۸ هست اون جایی که گفته ویتامین کا تو روده بزرگ جذب میشه تو قسمت بیشتر بدانیده و ما کاری بهش نداریم ، تازه کتابم گفته تو روده بزرگ فقط آب و یون ها جذب میشن که بنظرم بیشتر بدانیدو ول کن تو کنکور ازش نمیاد صرفا برای خوندن خوبه ولی اطلاعاتتو بر اساس اون نچین -
@دوست-بد
سلام برای سوال اولت قبلا هم یک نفر این سوالو مطرح کرده بود و اگه به من باشه که میگم اشتباه چاپی بوده و احتمالا اشتباه از ادیتور کتاب بوده چون با اندوسیتوز که چیزی از سلول خارج نمیشهدر واقع دو تا حرف متناقض زده
جواب دوم
من نمیفهمم منظورت چیه!خب حرفی که داری میزنی کامل درسته من نفهمیدم تو کجاش ابهام داری!
سوم هم اینکه حالا تو کتاب دهم من که چاپ۹۷_۹۸ هست اون جایی که گفته ویتامین کا تو روده بزرگ جذب میشه تو قسمت بیشتر بدانیده و ما کاری بهش نداریم ، تازه کتابم گفته تو روده بزرگ فقط آب و یون ها جذب میشن که بنظرم بیشتر بدانیدو ول کن تو کنکور ازش نمیاد صرفا برای خوندن خوبه ولی اطلاعاتتو بر اساس اون نچین