چند تا سوال
-
@دوست-بد
سلام برای سوال اولت قبلا هم یک نفر این سوالو مطرح کرده بود و اگه به من باشه که میگم اشتباه چاپی بوده و احتمالا اشتباه از ادیتور کتاب بوده چون با اندوسیتوز که چیزی از سلول خارج نمیشهدر واقع دو تا حرف متناقض زده
جواب دوم
من نمیفهمم منظورت چیه!خب حرفی که داری میزنی کامل درسته من نفهمیدم تو کجاش ابهام داری!
سوم هم اینکه حالا تو کتاب دهم من که چاپ۹۷_۹۸ هست اون جایی که گفته ویتامین کا تو روده بزرگ جذب میشه تو قسمت بیشتر بدانیده و ما کاری بهش نداریم ، تازه کتابم گفته تو روده بزرگ فقط آب و یون ها جذب میشن که بنظرم بیشتر بدانیدو ول کن تو کنکور ازش نمیاد صرفا برای خوندن خوبه ولی اطلاعاتتو بر اساس اون نچین@Infinitie-A دومی رو هم میگم مگه غلظت سدیم داخل سلول پرز کمتر از مایع میان بافتی نیست؟؟(مثل همه سلول ها که میگن غلظت سدیم داخل بیشتر از بیرونه!)
جذب سدیم که خروج از سلول پرز و ورود آن به مایع میان بافتی هست:
پس چه جوری میشه که عبور مواد از جای کم غلظت به جای پر غلظت انتشار باشه؟؟؟؟؟ -
@دوست-بد
سلام برای سوال اولت قبلا هم یک نفر این سوالو مطرح کرده بود و اگه به من باشه که میگم اشتباه چاپی بوده و احتمالا اشتباه از ادیتور کتاب بوده چون با اندوسیتوز که چیزی از سلول خارج نمیشهدر واقع دو تا حرف متناقض زده
جواب دوم
من نمیفهمم منظورت چیه!خب حرفی که داری میزنی کامل درسته من نفهمیدم تو کجاش ابهام داری!
سوم هم اینکه حالا تو کتاب دهم من که چاپ۹۷_۹۸ هست اون جایی که گفته ویتامین کا تو روده بزرگ جذب میشه تو قسمت بیشتر بدانیده و ما کاری بهش نداریم ، تازه کتابم گفته تو روده بزرگ فقط آب و یون ها جذب میشن که بنظرم بیشتر بدانیدو ول کن تو کنکور ازش نمیاد صرفا برای خوندن خوبه ولی اطلاعاتتو بر اساس اون نچین -
@Infinitie-A دومی رو هم میگم مگه غلظت سدیم داخل سلول پرز کمتر از مایع میان بافتی نیست؟؟(مثل همه سلول ها که میگن غلظت سدیم داخل بیشتر از بیرونه!)
پس چه جوری میشه که عبور مواد از جای کم غلظت به جای پر غلظت انتشار باشه؟؟؟؟؟@دوست-بد در چند تا سوال گفته است:
@Infinitie-A دومی رو هم میگم مگه غلظت سدیم داخل سلول پرز کمتر از مایع میان بافتی نیست؟؟(مثل همه سلول ها که میگن غلظت سدیم داخل بیشتر از بیرونه!)
پس چه جوری میشه که عبور مواد از جای کم غلظت به جای پر غلظت انتشار باشه؟؟؟؟؟یکی میشه بهم بگه من کجاش رو اشتباه فهمیدم؟؟؟؟؟
تجربیا دانش-آموزان-آلاء -
پس چه جوری میشه که عبور مواد از جای کم غلظت به جای پر غلظت انتشار باشه؟؟؟؟؟@دوست-بد
اهااا
حالا فهمیدم درسته حرفت البته جواب داره
با اینکه مثلا اسم سدیمو تو کتاب به عنوان ماده معدنی اورده و گفته به روش انتقال فعال یا انتشار جذب میشن و آقای موقاریم گفت که سدیم با روش انتشار جذب میشهاین وسط من یه سری نکات از دهمم نوشته بودم که خیلی به دردم خورد و معلممون هم واقعا عالی بود
حرفه معلممون این بود برای جذب مواد معدنی که اگر غلظت مواد معدنی در روده زیاد بود با انتشار جذب میشه اگر کم بود با انتقال فعال جذب میشه!
و بنظرم جواب قانع کننده ایی باشه -
@دوست-بد
اهااا
حالا فهمیدم درسته حرفت البته جواب داره
با اینکه مثلا اسم سدیمو تو کتاب به عنوان ماده معدنی اورده و گفته به روش انتقال فعال یا انتشار جذب میشن و آقای موقاریم گفت که سدیم با روش انتشار جذب میشهاین وسط من یه سری نکات از دهمم نوشته بودم که خیلی به دردم خورد و معلممون هم واقعا عالی بود
حرفه معلممون این بود برای جذب مواد معدنی که اگر غلظت مواد معدنی در روده زیاد بود با انتشار جذب میشه اگر کم بود با انتقال فعال جذب میشه!
و بنظرم جواب قانع کننده ایی باشه -
@Infinitie-A فقط یه چیزی اینکه میگی غلظت توی روده زیاد باشه با انتشار جذب میشه به نظرم جا داره یکم روش تامل کنی چون این که میگی مربوط میشه به ورود به خود پرز نه جذب!
@دوست-بد اره اشتباه تایپی بود حواسم نبود
-
@دوست-بد اره اشتباه تایپی بود حواسم نبود
@Infinitie-A منظورم همون غلظت تو سلوله
-
@Infinitie-A منظورم همون غلظت تو سلوله
-
@Infinitie-A خب غلظت سدیم درون سلول بیشتره از مایع میان بافتیه !!
پس چرا میگن از راه انتشار ؟؟
اینو نمیفهمم@دوست-بد احتمالا آقای موقاری حواسش نبوده یا چمیدونم اشتباهی پیش اومده
-
@Infinitie-A خب غلظت سدیم درون سلول بیشتره از مایع میان بافتیه !!
پس چرا میگن از راه انتشار ؟؟
اینو نمیفهمم@دوست-بد درستش همون از راه انتقال فعاله،چون با انتشار که غیرممکنه جذب بشه
-
@دوست-بد درستش همون از راه انتقال فعاله،چون با انتشار که غیرممکنه جذب بشه
-
@دوست-بد درستش همون از راه انتقال فعاله،چون با انتشار که غیرممکنه جذب بشه
-
Nahid Estiri مایع میان بافتی که سلول های پوششی رو در بر گرفته و فک کنم یه جورایی هم میشه گفت که جزو بافت سست مخاط است
@دوست-بد
@دوست-بد در چند تا سوال گفته است:
Nahid Estiri مایع میان بافتی که سلول های پوششی رو در بر گرفته و فک کنم یه جورایی هم میشه گفت که جزو بافت سست مخاط است
خب B12 از اخل سول های پوششی رد میشه نه از فضای بین سلولی ای که این سلول های پوششی رو در برگرفته ینی میخام بگم اگ پیوندی سست رو در نطر نگیریم اصلا از فضای بین سلولی رد نمیشه
-
@دوست-بد در چند تا سوال گفته است:
پس چه جوری میشه که عبور مواد از جای کم غلظت به جای پر غلظت انتشار باشه؟؟؟؟؟یکی میشه بهم بگه من کجاش رو اشتباه فهمیدم؟؟؟؟؟
تجربیا دانش-آموزان-آلاء@دوست-بد سدیم هم با پمپ از انتقال فعال جا ب جا میشه هم با کانال از طریق انتشار تسهیل شده ولی در مورد جذبش تو روده باریک تو کتاب 98 99 چیزی ننوشته تو کتاب شما گفته از انتشار جا ب جا میشه ؟
-
@دوست-بد سدیم هم با پمپ از انتقال فعال جا ب جا میشه هم با کانال از طریق انتشار تسهیل شده ولی در مورد جذبش تو روده باریک تو کتاب 98 99 چیزی ننوشته تو کتاب شما گفته از انتشار جا ب جا میشه ؟
Nahid Estiri اممم بعد یه چیز دیگ این که همیشه غلظت سدیم خارج سلول بیشتر از داخل نیست ها توی نورون ها در پتانسیل عمل مثلا این برعکس میشه
-
تو کتاب گفته اینو ؟؟ اب و یون جذب میکنه ویتامین k تو روده بزرگ تولید میشه ب وسیله ی باکتری های همزیست ...
-
@دوست-بد سدیم هم با پمپ از انتقال فعال جا ب جا میشه هم با کانال از طریق انتشار تسهیل شده ولی در مورد جذبش تو روده باریک تو کتاب 98 99 چیزی ننوشته تو کتاب شما گفته از انتشار جا ب جا میشه ؟
Nahid Estiri گفته بودم که کتاب چیزی نگفته و سکوت کرده و فقط گفته بعضی مواد معدنی از طریق انتشار جذب میشه و آقای موقاری و برخی از جزوات این رو گفتن
-
Nahid Estiri اممم بعد یه چیز دیگ این که همیشه غلظت سدیم خارج سلول بیشتر از داخل نیست ها توی نورون ها در پتانسیل عمل مثلا این برعکس میشه
Nahid Estiri در چند تا سوال گفته است:
خیلی ببخشید ولی شما در اشتباه محض هستید همیشه غلظت سدیم بیرون بیشتره و در پتانسیل عمل فقط میشه گفت که مقدار سدیم درون نسبت به حالت قبل افزایش یافته
-
تو کتاب گفته اینو ؟؟ اب و یون جذب میکنه ویتامین k تو روده بزرگ تولید میشه ب وسیله ی باکتری های همزیست ...
خب عزیز من کتابم چاپ 97-98 هست که گفته باکتری ها تولید میکنند و روده بزرگ میتونه که جذب کنه! والا نمیدونم برای شما چه طوره ،شاید عوض شده!
-
خیلی ببخشید ولی شما در اشتباه محض هستید همیشه غلظت سدیم بیرون بیشتره و در پتانسیل عمل فقط میشه گفت که مقدار سدیم درون نسبت به حالت قبل افزایش یافته
@دوست-بد عه واقعا .... فک میکردم با انتشار مقدار زیادی پتاسیم از بیرون وارد سلول میشه و جهت شیب عوض میشه