شرکت در کنکور هنگام تحصیل
-
دوستان یه سوال کسی که دانشجو فرهنگیانه میتونه کنکور بده یا باید انصراف بده؟؟
@تجربیا
@ریاضیا
@انسانیا
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@رتبه-های-انجمن-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء -
ن میتونه بده
فقط باید امتحاناشو شرکت کنه
و نمره قبولی دروسشو بیاره
البته برا پسرا
چون باید معافیت از سربازی بشن میگم
دخترا رو زیاد در جریان نیستم -
ن میتونه بده
البته برا پسرا
دخترا رو زیاد در جریان نیستمramses kabir در شرکت در کنکور هنگام تحصیل گفته است:
ن میتونه بده
البته برا پسرا
دخترا رو زیاد در جریان نیستمینی چی؟
ینی پسرا نیاز نیست انصراف بدن؟؟ -
ramses kabir در شرکت در کنکور هنگام تحصیل گفته است:
ن میتونه بده
البته برا پسرا
دخترا رو زیاد در جریان نیستمینی چی؟
ینی پسرا نیاز نیست انصراف بدن؟؟zeinabmaghsoudi نه
فقط با استاداش باید صحبت کنه که نمیتونم بیام سر کلاس
و فقط نمره پاسی رو بیاره که از سربازی معاف بشه -
zeinabmaghsoudi نه
و فقط نمره پاسی رو بیاره که از سربازی معاف بشهramses kabir میشه بیشتر توضیح بدید ؟
یعنی اگه پزشکی قبول شیم میتونیم بریم ؟ چون شنیدم تهعد به خدمت داره فرهنگیان -
ramses kabir میشه بیشتر توضیح بدید ؟
یعنی اگه پزشکی قبول شیم میتونیم بریم ؟ چون شنیدم تهعد به خدمت داره فرهنگیان81Sobhan در شرکت در کنکور هنگام تحصیل گفته است:
یعنی اگه پزشکی قبول شیم میتونیم بریم ؟ چون شنیدم تهعد به خدمت داره فرهنگیانمنم همینو میگم بعد اخه یکی از شرایط کنکور دادنم اینه مشغول به تحصیل نباشی
-
یعنی اگه پزشکی قبول شیم میتونیم بریم ؟ چون شنیدم تهعد به خدمت داره فرهنگیان -
81Sobhan در شرکت در کنکور هنگام تحصیل گفته است:
یعنی اگه پزشکی قبول شیم میتونیم بریم ؟ چون شنیدم تهعد به خدمت داره فرهنگیانمنم همینو میگم بعد اخه یکی از شرایط کنکور دادنم اینه مشغول به تحصیل نباشی
zeinabmaghsoudi اره من اینو شنیدم
-
تو فرهنگیان که قبول شی یه قرار داد 4 ساله باهات میبندن و توی اون 4 سال تعهد داری بری ولی میتونی دوباره کنکور بدی و اگه قبول شدی قرار داد را فسخ کنی که باید جریمه بدی یا بری دانشگاه شبانه و وقتی چار سالت تموم شده دیگه نری فرهنگیان
-
تو فرهنگیان که قبول شی یه قرار داد 4 ساله باهات میبندن و توی اون 4 سال تعهد داری بری ولی میتونی دوباره کنکور بدی و اگه قبول شدی قرار داد را فسخ کنی که باید جریمه بدی یا بری دانشگاه شبانه و وقتی چار سالت تموم شده دیگه نری فرهنگیان
Mohammad Javad Mo Ja در شرکت در کنکور هنگام تحصیل گفته است:
متوجه شدم ممنون
-
اگه دانشجوی روزانه (فرهنگیان هم روزانه اس) باشی ، باید برای کنکور دادن قبل عید (فکر کنم تا اسفند ماه) انصراف داده باشی
اگه دانشجوی فرهنگیان باشی و قرداد استخدامی رو بسته باشی باید دو برابر پولی که تا روز انصراف گرفتی از دانشگاه و همین طور دو برابر پولی که تا پایان دوره ی تعهدت ( پنج تا هشت سال بعد از تحصیل) قرار بوده از اموزش و پرورش بگیری خسارت بدی -
اگه دانشجوی روزانه (فرهنگیان هم روزانه اس) باشی ، باید برای کنکور دادن قبل عید (فکر کنم تا اسفند ماه) انصراف داده باشی
اگه دانشجوی فرهنگیان باشی و قرداد استخدامی رو بسته باشی باید دو برابر پولی که تا روز انصراف گرفتی از دانشگاه و همین طور دو برابر پولی که تا پایان دوره ی تعهدت ( پنج تا هشت سال بعد از تحصیل) قرار بوده از اموزش و پرورش بگیری خسارت بدی@D-fateme-r در شرکت در کنکور هنگام تحصیل گفته است:
اگه دانشجوی فرهنگیان باشی و قرداد استخدامی رو بسته باشی باید دو برابر پولی که تا روز انصراف گرفتی از دانشگاه و همین طور دو برابر پولی که تا پایان دوره ی تعهدت ( پنج تا هشت سال بعد از تحصیل) قرار بوده از اموزش و پرورش بگیری خسارت بدیمچکرم
-
zeinabmaghsoudi نه
و فقط نمره پاسی رو بیاره که از سربازی معاف بشهramses kabir در شرکت در کنکور هنگام تحصیل گفته است:
zeinabmaghsoudi نه
و فقط نمره پاسی رو بیاره که از سربازی معاف بشهاستادم قبول کرد
برای کنکور دادن باید انصراف بده -
یعنی اگه پزشکی قبول شیم میتونیم بریم ؟ چون شنیدم تهعد به خدمت داره فرهنگیان81Sobhan در شرکت در کنکور هنگام تحصیل گفته است:
یعنی اگه پزشکی قبول شیم میتونیم بریم ؟ چون شنیدم تهعد به خدمت داره فرهنگیانبعد از تموم شدن دوران تحصیل با یه راه هایی میشه دوباره کنکور داد و رفت یه رشته ی دیگه خوند و انصراف هم نداد
ولی تقریبا چیزی کمتر از هفت خوان رستم نداره -
@D-fateme-r در شرکت در کنکور هنگام تحصیل گفته است:
اگه دانشجوی فرهنگیان باشی و قرداد استخدامی رو بسته باشی باید دو برابر پولی که تا روز انصراف گرفتی از دانشگاه و همین طور دو برابر پولی که تا پایان دوره ی تعهدت ( پنج تا هشت سال بعد از تحصیل) قرار بوده از اموزش و پرورش بگیری خسارت بدیمچکرم
zeinabmaghsoudi خواهش میکنم
-
81Sobhan در شرکت در کنکور هنگام تحصیل گفته است:
یعنی اگه پزشکی قبول شیم میتونیم بریم ؟ چون شنیدم تهعد به خدمت داره فرهنگیانبعد از تموم شدن دوران تحصیل با یه راه هایی میشه دوباره کنکور داد و رفت یه رشته ی دیگه خوند و انصراف هم نداد
ولی تقریبا چیزی کمتر از هفت خوان رستم نداره@D-fateme-r یعنی نمیشه مثلا سال دوم فرهنگیان دوباره کنکور داد ؟
من شنیدم بعضی ها میرن فرهنگیان بعد دوسال دوباره کنکور میدن اگه پزشکی قبول شدن بورس خود آموزش و پرورش میشن و بعد اتمام درس باید تو درمانگاه های فرهنگیان کار کنن
این حرف چقدر صحیحه ؟ -
@D-fateme-r یعنی نمیشه مثلا سال دوم فرهنگیان دوباره کنکور داد ؟
من شنیدم بعضی ها میرن فرهنگیان بعد دوسال دوباره کنکور میدن اگه پزشکی قبول شدن بورس خود آموزش و پرورش میشن و بعد اتمام درس باید تو درمانگاه های فرهنگیان کار کنن
این حرف چقدر صحیحه ؟81Sobhan
این یه اسکرین شات از دفترچه ی کنکور 98 عه
شما نمیتونید همزمان دانشجوی فرهنگیان باشین و کنکور بدین ( یا کارت ورود به جلسه براتون صادر نمیشه یا کلا مجاز به انتخاب رشته نمیشین و از این حالت ها )
و با یه سرچ ساده میتونید بفهمید که کلینیک فرهنگیان برای نیرو گرفتن اطلاعیه میده و بورسیه در دوران تحصیل ندارن -
81Sobhan
این یه اسکرین شات از دفترچه ی کنکور 98 عه
شما نمیتونید همزمان دانشجوی فرهنگیان باشین و کنکور بدین ( یا کارت ورود به جلسه براتون صادر نمیشه یا کلا مجاز به انتخاب رشته نمیشین و از این حالت ها )
و با یه سرچ ساده میتونید بفهمید که کلینیک فرهنگیان برای نیرو گرفتن اطلاعیه میده و بورسیه در دوران تحصیل ندارن@D-fateme-r خیلی ممنون
-