مفهوم شعر
-
-
zo
سلام گزینه دو اش
داره میگه
از گریه مردم (از بدبختی و بیچارگی مردم)چشمم خون شده و میگه ببین( به کسی که اینو میگه محذوفه)که در طلب تو حال مردم چگونه است!
در واقع خودمونیش میشه
از بس بدبختی مردمو دیدم چشمم کاسه ی خون شده(گریه کردم) بیا ببین که بخاطر تو مردم دارن چیکار میکنن!
بقیه گزینه ها رو خیلی مطمئن نیستم -
zo
سلام گزینه دو اش
داره میگه
از گریه مردم (از بدبختی و بیچارگی مردم)چشمم خون شده و میگه ببین( به کسی که اینو میگه محذوفه)که در طلب تو حال مردم چگونه است!
در واقع خودمونیش میشه
از بس بدبختی مردمو دیدم چشمم کاسه ی خون شده(گریه کردم) بیا ببین که بخاطر تو مردم دارن چیکار میکنن!
بقیه گزینه ها رو خیلی مطمئن نیستم@Infinitie-A یکی دیگه از معانی چون معنی چگونه بودن هست
-
در سه بیت اول به نظرم گریه اش برای دلسوزی برای خلق باشد اما در بیت چهارم گریه اش از سوز دل برای منگرش و بینشی که بدست اورده است باشد (سوال268)
در گزینه 4 میگه به من توجه کن گرچه به من ستم و بی توجهی شده
در گزینه 3 به خاطر اینکه مورد ستم واقع شده دیگر نه پست و مقامی دارد و نه می تواند به سرزمین دیگری برود
در گزینه 2 میگه اگر این مقام را به من ببخشی مرا سرافراز میکنی و اگر میخواهی برکنار کنی خودت برکنارم کن
(سوال 269)
جان کندن به نظر فدا شدن و ایثار شهیده(سوال 270) -
zo
سلام گزینه دو اش
داره میگه
در واقع خودمونیش میشه
بقیه گزینه ها رو خیلی مطمئن نیستم -
در سه بیت اول به نظرم گریه اش برای دلسوزی برای خلق باشد اما در بیت چهارم گریه اش از سوز دل برای منگرش و بینشی که بدست اورده است باشد (سوال268)
در گزینه 4 میگه به من توجه کن گرچه به من ستم و بی توجهی شده
در گزینه 3 به خاطر اینکه مورد ستم واقع شده دیگر نه پست و مقامی دارد و نه می تواند به سرزمین دیگری برود
در گزینه 2 میگه اگر این مقام را به من ببخشی مرا سرافراز میکنی و اگر میخواهی برکنار کنی خودت برکنارم کن
(سوال 269)
جان کندن به نظر فدا شدن و ایثار شهیده(سوال 270) -