فراخوان شب زنده داران آلا!
-
سلام دوستان
امیدوارم باانرژی بخونید وخسته نشده باشید
باتوجه به اینکه ماه مبارکه رمضانه ودرروز شایدبدلیل غلبه گرسنگی وتشنگی رمق درس خوندن بیشتر نباشه وبخواین درسارودرشب بخونید گفتم که یه تاپیک بزنیم وباهم ازافطارتاسحردرس بخونیم ٬فقط فقط فقط درس بخونیم !
میدونیدکه اگه همه باهم بخونیم انگیزه ای میشه برای بیدارموندن شبودرس خوندن
(حس رقابت مفیدبوجودمیاد).
حالاهرکسی که موافقهبیاداعلام کنه تا باهم تحت عنوان کنکوریای الا درس بخونیم ومشکلات درسیمونو باهم برطرف کنیم و....
مامنتظریم امیدوارم که استقبال کنید وباهم بخونیم ان شاءالله.
ببخشیدکه پرحرفی کردم .موفق باشیدوپیروز
قراره دوباره بادوستان این تاپیکوراه بندازیم درسته ماه رمضون نیست ولی 5ماه زمان خوبیه برای رسیدن به هدف . -
فاطمه منم هستم !
-
سلام
منم شدیدا موافقم
این چند روز سعی کردم همین کارو بکنم اما خوابم میگیره
امیدوارم با دیدن بقیه که بیدارن بتونم خوابمو مهار کنم...
از کی شروع کنیم؟
از فردا خوبه؟ -
سلام بچه ها از امروز منم پایم...پس از 10 شب شروع می کنیم تا 3 ..بعدش انلاین میشیم تجدید قوا خوبه؟؟.....
-
فقط بچه ها هرکی موافقه حتما ساعت 3 انلاین بشه...تا روحیمون قوی تر و مضاعف تر بشه...همچنین با کیفیت مطالعه کنین..اگه خدا بخواد نتیجشو میبینیم...
-
سلام...بچه ها من شروع می کنم از 10/30 تا 3...ساعت 3 انلاین میشم...با قدرت بخونیم بچه ها
-
سلام منم باهاتون موافقم.منم ساعت 3 انلاین میشم.
-
سلام دوستان ساعت ۳شد خسته نباشید !من موندم پاقولم ومطمئنم که شماهم بیدارین چون قرارگذاشتیم که بیداربمونیم وباهم بخونیم.
ان شا ءالله که سلامت وموفق باشید -
سلام
منم بیدارم... -
سلام
منم بیدارم...@ROOHIA در فراخوان شب زنده داران آلا! گفته است:
سلام
منم بیدارم...مرسی که پاقولت موندی ان شاءالله که موفق باشی وموفق میشیم
-
سلام دوستان...انلاین نبودنمون دلیل بر این نیس که پای حرفمون نیستیم...گاهی وقت ها نمیشه و شرایطشو نداریم اما به هر حال کار خودمونو می کنیم و پای قولمون هستیم اگه خدا بخواد موفقیت ازان ماست..به فاطمه خانم و روحیه خانم و بقیه دوستان هم به دلیل ایجاد انگیزه و همیاری تبریک میگم و امید وارم هممون باهم موفق شویم....."سبحان من لایعتدی علی أهل مملکته،سبحان من لا یاخذ اهل الارض بالوان العذاب سبحان الرّوف الرحیم اللهم جعلنی فی قلبه نوراً و بصراً و فهماً و علماً انک علی کل شی قدیر"