فراخوان شب زنده داران آلا!
-
سلام دوستان خسته نباشید
میشه یکی من رو راهنمایی کنه
من حدود دوهفته است عربی رو به طور جدی شروع کردم ومتاسفانه درطول سال زیاد نخوندم در حالی که عربیم خیلی هم بد نیست.
الان با ترجمه درصدم حدود ۳۲هستش میخواستم ببینم در این مدت کم کدوم مباحث رو بخونم وکدوم فیلم های استاد ناصح زاده رو ببینم تادرصدم به حدود ۵۰ ، ۶۰ برسه چون برای قبولی تو رشته ای که میخوام بهش نیاز دارم اگه میشه لطفا راهنماییم کنید -
سلام دوستان خسته نباشید
میشه یکی من رو راهنمایی کنه
من حدود دوهفته است عربی رو به طور جدی شروع کردم ومتاسفانه درطول سال زیاد نخوندم در حالی که عربیم خیلی هم بد نیست.
الان با ترجمه درصدم حدود ۳۲هستش میخواستم ببینم در این مدت کم کدوم مباحث رو بخونم وکدوم فیلم های استاد ناصح زاده رو ببینم تادرصدم به حدود ۵۰ ، ۶۰ برسه چون برای قبولی تو رشته ای که میخوام بهش نیاز دارم اگه میشه لطفا راهنماییم کنیدmohammad222
سلام
شما فیلمای همایش استاد ناصح زاده رو ببین ایشون ترجمه رو میگن با تحلیل صرفی و شکل
که اگه اینا رو ببینی و خوب یاد بگیری میتونی دقیقا 68 درصد بزنی...
و این که لطفا به عنوان تاپیک دقت کنید
بهتر بود این سوالو تو تاپیک عربی ناصح زاده میپرسیدید...
موفق باشید. -
خیلی ممنون
-
من یه نظر بدم؟؟
میدم
ما میگیم که چطوره ساعت مطالعه و تعداد تست های همون روزمون رو هم بنویسیم ؟چطوره خوبه یا ممکنه استرس وارد کنه به بچه ها؟ اگه استرس وارد میکنه استرس مثبته یا منفی ؟ -
البته میشه یه کار دیگه هم کرد . اینکه با کسی که میخوایم دوتایی بترکونیم یا رقابت داریم تو چت به هم ساعت و تعداد تست رو بدیم و یه راه دیگه هم هست که قبل از شروع مطالعه اون روز بگیم که قراره چقدر بخونیم و چند تا تست بزنیم و در آخر شب بیایم و بگیم چطوریا شد و تفاوت نگرش با عمل اشکار بشه و طی این 27 روز هرروز از هر لحاظ بهتر و بهتر بشه (البته این نظر من بود و اگه موافق بودین شروع میکنیم اگر نه که همون روال قبلی)
یا علی -
البته میشه یه کار دیگه هم کرد . اینکه با کسی که میخوایم دوتایی بترکونیم یا رقابت داریم تو چت به هم ساعت و تعداد تست رو بدیم و یه راه دیگه هم هست که قبل از شروع مطالعه اون روز بگیم که قراره چقدر بخونیم و چند تا تست بزنیم و در آخر شب بیایم و بگیم چطوریا شد و تفاوت نگرش با عمل اشکار بشه و طی این 27 روز هرروز از هر لحاظ بهتر و بهتر بشه (البته این نظر من بود و اگه موافق بودین شروع میکنیم اگر نه که همون روال قبلی)
یا علی@javadm328
سلام...البت ممکنه این کار سختی باشه اما شدنی هستش و پیشنهاد بدی هم نیس.... -
این پست پاک شده!
-
من یه نظر بدم؟؟
میدم
ما میگیم که چطوره ساعت مطالعه و تعداد تست های همون روزمون رو هم بنویسیم ؟چطوره خوبه یا ممکنه استرس وارد کنه به بچه ها؟ اگه استرس وارد میکنه استرس مثبته یا منفی ؟@javadm328 در فراخوان شب زنده داران آلا! گفته است:
ما میگیم که چطوره ساعت مطالعه و تعداد تست های همون روزمون رو هم بنویسیم ؟چطوره خوبه یا ممکنه استرس وارد کنه به بچه ها؟ اگه استرس وارد میکنه استرس مثبته یا منفی ؟
ماپیشنهادشمارا قبلا اجرامیکردیم درلطفا بیاین۲
http://forum.alaatv.com/topic/1704/لطفابیاین/146 -
@javadm328 در فراخوان شب زنده داران آلا! گفته است:
ما میگیم که چطوره ساعت مطالعه و تعداد تست های همون روزمون رو هم بنویسیم ؟چطوره خوبه یا ممکنه استرس وارد کنه به بچه ها؟ اگه استرس وارد میکنه استرس مثبته یا منفی ؟
ماپیشنهادشمارا قبلا اجرامیکردیم درلطفا بیاین۲
http://forum.alaatv.com/topic/1704/لطفابیاین/146@فاطمه-کنکوری
سلام...فاطمه خانوم منظور دوستمون این بوده که ما یه برنامه کلی برای چیزهایی که می خایم جمع کنیم بهم بدیم و سعی کنیم تا اخر روز یعنی ساعت 3 انجامش بدیم و ساعت 3 ان بشیم و بگیم که چه قدر تونستیم از برناممونو به تحقق برسونیم......اینجوری هر فرد احساس مسعولیت میکنه و سعی می کنه کارشو به نحو احسن انجام بده..من فکر کنم ایده خوبی باشه اما باید این کار رو از همون ساعت 3 امشب به بعد انجام بدهیم -
کیا پاین؟؟
-
دوستایی که پاین ساعت 3 امشب انلاین باشن و برنامشونو مطرح کنن برای فردا..که دیگه از فردا شروع کنیم.....برنامه اینجوری باشه که تا ساعت 3 هرروز طبق برنامه ای که دادیم حرکت کنیم بعدش انلاین بشیم بگیم چه قدر خوندیم و کجاها مونده...اینجوری یه حس قشنگ رقابت پیش میاد....پس دوستان یادتون نره ساعت 3 همراه با برنامه انلاین باشین...
یاحق... -
هستم اگر میروم گر نروم نیستم
عجب درس خوندنی میشه شرط میبندم به زودی رکورد هفده هجده ساعت رو با 1400 و 1500 تست رو میشکنیم به یاری حق -
سلام دوستان وقت بخیر ساعت 3....برنامه من...//جمع بندی نصف فیزیک 1 به همراه حل تست های 10 سال اخیر+جمع بندی 2 فصل اول شیمی2 به همراه حل تست های 10 سال اخیر و بازیابی کانون+ جمع بندی ریاضی پایه توابع نامعادلات و معادلات و محاسبات جبری به همراه حل تست های بازیابی کانون و حل تست های 10 سال اخیر+مرور نصف فصل موج فیزیک 4 به همراه حل تست های نشان دار+دینی 2 مرور دو درس+ادبیات مرور لغت و واژگان + تاریخ ادبیات فیش کارت+بررسی دو ارایه+ دیفرانسیل حل تست و بررسی مباحث حد و پیوستگی+مشتق و کاربرد+انتگرال ..................مجموع تست ها//700//
امیدوارم با قدرت بخونیم بچه ها..تا فردا ساعت 3 حق یارتون..:hand:
-
سلام دوستان ببخشید دیر کردم .(کلا دیر کردن رو دوس دارم.هیجان داره)فیزیک پیش و زیست و عربی و ادبیات میترکونم ان شا الله
unbroken
یا علی -
سلام دوستان خسته نباشید ساعت۳ونیم شده
من امروزتقریبا ازخودم راضی بودم تونستم فیزیک پیش۲بخونم وبخشاییوتست بزنم اماهنوزاتستم مونده وازاین باب ازخودمم راضی نبودم ٬زیستم مرورکردم طبق برنامه ای که داشتم .
وان شاءالله برنامه فردا :
بازم فیزیک برای جمع بندی پایه وحل تست ومرورزیست وشیمی ان شاءالله .
امیدوارم همتونبخونید و بترکونیدکنکورو اصلا به رگبارببندینش منم پشتتونم !
-
سلام...دوستان به دلیل حجم بالای کاری که داشتم همین الان تونستم مطالبو تموم کنم....خدارو شکر میکنم که تونستم تقریبا 80 درصد برناممو برسم...فقط فیزیک 1 رو نرسیدم تعداد 120 تست مربوط به اون.....اما برنامه امروز//جمع بندی فیزیک هسته ای+شیمی 2 به همراه 10 سال کنکور+جمع بندی ترمو از فیزیک 3 به همراه تست 10 سال و بازیابی کانون+ریاضی حد و پیوستگی و مثلثات و حل تست ستاره دار و 10 سال اخیر+عربی مرور ترجمه+گرامر زبان 3+دینی 4 درس مرور+تاریخ ادبیات مرور نوت فیش+مرور 4 ارایه ادبی....دوستان...ان شاءالله ....خوب می خونیم هممون....بریم با قدرت اغاز کنیم....