تست 167 زیست داخل 98
-
mehranmirzaei
ببخشید من یه سوال داشتم ادرار وقتی وارد مثانه میشه مگه بعد میتونه دوباره از مثانه خارج بشه؟ -
mehranmirzaei
@تجربیا
بچه ها این جمله درسته یا غلطه؟
در جایی از نفرون که بازجذب مواد شروع میشود ،سلول های پوششی مکعبی مژه دار مشاهده میکنیم.mehranmirzaei
غلطه مژه نیست ریزپرزه -
mehranmirzaei
@تجربیا
در جایی از نفرون که بازجذب مواد شروع میشود ،سلول های پوششی مکعبی مژه دار مشاهده میکنیم.mehranmirzaei
مژه نه ریز پرز -
mehranmirzaei
@تجربیا
در جایی از نفرون که بازجذب مواد شروع میشود ،سلول های پوششی مکعبی مژه دار مشاهده میکنیم.mehranmirzaei غلطه مژه دار نیستن
-
mehranmirzaei
@تجربیا
در جایی از نفرون که بازجذب مواد شروع میشود ،سلول های پوششی مکعبی مژه دار مشاهده میکنیم.mehranmirzaei در تست 167 زیست داخل 98 گفته است:
mehranmirzaei
@تجربیا
در جایی از نفرون که بازجذب مواد شروع میشود ،سلول های پوششی مکعبی مژه دار مشاهده میکنیم.مژه غلطه ریز پرز فراوان داریم
-
mehranmirzaei
@تجربیا
در جایی از نفرون که بازجذب مواد شروع میشود ،سلول های پوششی مکعبی مژه دار مشاهده میکنیم.mehranmirzaei غلط چون که ریز پرز فراوانه
-
mehranmirzaei درسته
لوله پیچ خورده نزدیک رو میگهH_R در تست 167 زیست داخل 98 گفته است:
mehranmirzaei درسته
لوله پیچ خورده نزدیک رو میگهو باز عجله کار دست من داد
-
بچه ها نتم قطع شد
-
mehranmirzaei
ببخشید من یه سوال داشتم ادرار وقتی وارد مثانه میشه مگه بعد میتونه دوباره از مثانه خارج بشه؟دریا دریایی
در حالت طبیعی از مثانه خارج و به میزراه وارد میشه -
@تجریبا
بچه ها با دلیل گزینه هارو تحلیل کنیدmehranmirzaei در تست 167 زیست داخل 98 گفته است:
@تجریبا
بچه ها با دلیل گزینه هارو تحلیل کنید2 مورد درست
-
mehranmirzaei
@تجربیا
در جایی از نفرون که بازجذب مواد شروع میشود ،سلول های پوششی مکعبی مژه دار مشاهده میکنیم.mehranmirzaei نه ریز پرز دارن نه مژه دار
-
mehranmirzaei
ببخشید من یه سوال داشتم ادرار وقتی وارد مثانه میشه مگه بعد میتونه دوباره از مثانه خارج بشه؟دریا دریایی در تست 167 زیست داخل 98 گفته است:
mehranmirzaei
ببخشید من یه سوال داشتم ادرار وقتی وارد مثانه میشه مگه بعد میتونه دوباره از مثانه خارج بشه؟سوالت رو نفهمیدم چیه ؟!
-
فقط یک سوال بالا سرش که حالت رشته مانند داره اون چیه
mehranmirzaei -
دریا دریایی
در حالت طبیعی از مثانه خارج و به میزراه وارد میشهmehranmirzaei در تست 167 زیست داخل 98 گفته است:
دریا دریایی
در حالت طبیعی از مثانه خارج و به میزراه وارد میشهنه منظورم اون نبود
منظورم اینه ضد ادراری رو مثانه هم میتونه اثر بزار و تو همون حالت حجم ادرار رو کم کنه
آخه مگه نمی گیم ترکیب شیمیایی ادرار وقتی وارد لگنچه شد دیگه تغییر نمیکنه -
mehranmirzaei
@تجربیا
در جایی از نفرون که بازجذب مواد شروع میشود ،سلول های پوششی مکعبی مژه دار مشاهده میکنیم.mehranmirzaei @تجربیا
بچه ها
سلول های پوششی مکعبی در لوله پیچ خورده نزدیک ریزپرز داره مثل سلول های استوانه ای موجود در روده باریک
(مژه رو با ریزپرز قاطی نکنین) -
دریا دریایی در تست 167 زیست داخل 98 گفته است:
mehranmirzaei
ببخشید من یه سوال داشتم ادرار وقتی وارد مثانه میشه مگه بعد میتونه دوباره از مثانه خارج بشه؟سوالت رو نفهمیدم چیه ؟!
@Kosar-Kelyabi در تست 167 زیست داخل 98 گفته است:
mehranmirzaei
میگه امکانش هست بعد از ورود ادرار به مثانه دوباره به میزنای برگرده ؟
-
mehranmirzaei در تست 167 زیست داخل 98 گفته است:
دریا دریایی
در حالت طبیعی از مثانه خارج و به میزراه وارد میشهنه منظورم اون نبود
منظورم اینه ضد ادراری رو مثانه هم میتونه اثر بزار و تو همون حالت حجم ادرار رو کم کنه
آخه مگه نمی گیم ترکیب شیمیایی ادرار وقتی وارد لگنچه شد دیگه تغییر نمیکنهدریا دریایی
خیر در انسان ضد ادراری روی مثانه گیرنده نداره -
mehranmirzaei
@Kosar-Kelyabi در تست 167 زیست داخل 98 گفته است:
mehranmirzaei
فکر کنم بد گفتم منظورم رو
-
فقط یک سوال بالا سرش که حالت رشته مانند داره اون چیه
mehranmirzaeiHesam Mohammadi همون ریز پرزه
-
@تجریبا
بچه ها با دلیل گزینه هارو تحلیل کنید