آیا میدانید ها میاد؟
-
سلام
مطالب آیا میدانید شیمی رو که گفته طرح سوال ازش در کنکور ممنوع هست رو ، دبیر مدرسه مون میگه تو کنکور میاد و بخونید
واقعا آیا میدانید میاد؟چون نوشته طرح سوال از ایا میدانید ممنوع هست ، واقعا امکان داره بیاد؟ -
سلام
مطالب آیا میدانید شیمی رو که گفته طرح سوال ازش در کنکور ممنوع هست رو ، دبیر مدرسه مون میگه تو کنکور میاد و بخونید
واقعا آیا میدانید میاد؟چون نوشته طرح سوال از ایا میدانید ممنوع هست ، واقعا امکان داره بیاد؟امیرحسین صیدی بله میاد
مثلا توی شمارشی ها از نکته هاشون استفاده میکنن -
امیرحسین صیدی بله میاد
مثلا توی شمارشی ها از نکته هاشون استفاده میکننMAHSAA26 ولی اول کتاب گفته طرح سوال از ایا میدانید ممنوعه!
-
MAHSAA26 ولی اول کتاب گفته طرح سوال از ایا میدانید ممنوعه!
امیرحسین صیدی نمیاد...!
اگه تست ها هم بخونی متوجه میشی مگر نکاتی که بعدا توی کتاب بهش اشاره شده -
امیرحسین صیدی نمیاد...!
اگه تست ها هم بخونی متوجه میشی مگر نکاتی که بعدا توی کتاب بهش اشاره شدهخانومِ_دوست_داشتنی اوکی گرفتم منظورت رو
ممنون -
MAHSAA26 ولی اول کتاب گفته طرح سوال از ایا میدانید ممنوعه!
امیرحسین صیدی ولی من دیدم ک میاد
دوخطه بخونیش ضرر نداره -
دوخطه بخونیش ضرر ندارهMAHSAA26 بستگی به کتاب تست داره مبتکران زیادی حاشیه رفته اره خب چیز زیادیم نیست گاها تی بعضی کتاب تستا برای اینکه بگن اره ما خیلی اوکیم و کتاب ما برتره اینکارو میکنن و البته که دانش اموز گمراه میشه
-
MAHSAA26 بستگی به کتاب تست داره مبتکران زیادی حاشیه رفته اره خب چیز زیادیم نیست گاها تی بعضی کتاب تستا برای اینکه بگن اره ما خیلی اوکیم و کتاب ما برتره اینکارو میکنن و البته که دانش اموز گمراه میشه
خانومِ_دوست_داشتنی
خلاصه دو خطه
هر کی هر جور راحته میخواد بخونه نمیخوادم نخونه -
دوخطه بخونیش ضرر ندارهMAHSAA26 اره اینم حرفیه