دوستای خوبم حالا وقتشه.........
-
roz نوچ نوچ نوچ....رفتن و آلاء رو فراموش کردن
-
roz یکم واضح تر میگین ...متوجه نشدم !!
-
roz یکم واضح تر میگین ...متوجه نشدم !!
-
یادمه چند وقت پیش این موقع ها دلهره کنکور تموم وجودمو گرفته بود از یه طرف تبلیغ کلاس کنکورهای مختلف از یه طرف احساسی که بهم میگفت نباید به خانوادت فشار بیاری یا یه حرفی بگی که ناراحت بشن و غصه بخورن
داشتم تو نت سرچ می کردم که یه سایت نظرمو به خودش جلب کرد
آلا فیلم رایگان با خودم گفتم حتما اینم چند قسمتی گذاشته و بعدا پولی میشه هر روز فیلم ها رو دانلود می کردم و نگاه می کردم
اما نه هیچ وقت پولی نشد هر روز خدماتش بیشتر و بیشتر میشد از آزمون گرفته تا جزوه و مشاوره
قهرمان این مرحله از زندگی ماها یه گروه فوق العادست که تو راس اونا استادی قرار داره که حتی حاضر نشدن تصویری از ایشون پخش بشه
اینجا مصاحبه با استاد شامی زاده رو قرار بدیممن اینا فعلا به ذهنم رسید نظرتون رو بگین تا بهترش کنیم و احساسی ترین متن رو داشته باشیم
یکی باید اینا رو بگه اینا یا هر متنی که انتخاب شد ویس باشه -
@reza77
فیلم شروع شد لحظه اول چی باشه؟
چه حرف هایی فته بشه/
متنی که گفته میشه خیلی تاثیر دارهroz نظرم روی این بودش که اول در مورد الائ و مشکل اش باشه....یعنی پارت اولش در مورد این باشه....بعد روی پارت دومش یخورده در مورده دبیر ها باشه ...بعدش پارت 1 و 2 میچسبونیم به هم ...حالا هرکسی از این بهتر ایده داشت حتما بگه
-
از همه رفقایی که تا حالا بودن ممنونم
از همتون می خوام نظرتون رو در مورد چندپست اخیر بگین
و هرکس هر مهارتی داره و دلش می خواد همکاری کنه و برا آلا کاری کرده باشه خوش حال میشیم حضورش رو اعلام کنه
ما الان یه نفر رو می خواییم که بتونه چندتا سکانس از دبیرستان فیلم بگیره
و یه نفر که بتونه فیلم رو ادیت کنه
و یه نفر که صدای خوبی داشته باشه(جای دکتر فریبرز خالی) تا اون ویس رو اجرا کنه من صدام بد گرفته نمیدونم برا چی اما در حدی هست که امروز (الان دارم ویرایش می کنم پست رو و ساعت 12:25 ) نتونستم جواب تلفنم رو بدم صدام در نمیاد
ویه نفر که بتونه یه تیزر طراحی کنه
و فقط 2 روز فرصت داریم
یاعلی رفقا چ کاره این؟ -
رفقا یه نکته خیلی مهم
من داشتم سایت ماه عسل رو نگاه می کردم
یه چی خیلی جالب بود
اونم اینکه این کمپین حالت مسابقه داره
یعنی اگه فیلمی انخاب بشه جایزه داره
اگه باهم کمک کنیم شاید فیلمه برنده بشه و این می تونه یه کمک مالی هم برا آلا باشه
برنده مردمی هم داره برا بیشترین لایک
خیلی فرصت خوبیه هم می تونیم آلا رو معرفی کنیم و هم با لایک های خودمون شاید بیشترین لایک رو خورد و برنده شد
تمام مواردی که شما نیاز دارید تا بتوانید ویدیوی ماه عسل خودتان را طی مدت زمان 10 دقیقه بسازید این ها هستند:-
یک لوکیشن خوب و بی صدا
-
یک دوربین فیلم برداری
-
قهرمان واقعی زندگیتان
-
شما می توانید ویدیو های خود را از صفحه ماه عسل در آپارات به سادگی آپلود نمایید.
تمامی ویدیو ها توسط تیم ماه عسل و من ( احسان علیخانی) دیده می شوند و از این میان 5 ویدیو به عنوان جذاب ترین داستان انتخاب می شود. این ویدیو ها به عنوان برترین ویدیو ها در ماه عسل پخش شده و یک روز ماه عسل به آن داستان اختصاص داده می شود و عوامل تولید آن ویدیو نیز عید فطر به ماه عسل دعوت می شوند %(#ff0000)[علاوه بر5 داستان برتر یک ویدیو که بیشترین لایک را به خود اختصاص داده است نیز توسط آرای مردم انتخاب می شود.]
شرکت پاکسان جوایز این چالش ماندگار را تقدیم می کند:
- 10 سکه بهار آزادی برای هر کدام از 5 ویدیوی برتر
%(#ff0000)[- 15 سکه بهارآزادی برای ویدیوی منتخب مردمی]
@دانش-آموزان-آلاء -
-
از دبیرستان چه سکانسی میخواهید؟ باید درباره ی دبیرستان توضیح بده؟ چی بگه دقیقا؟
-
roz در دوستای خوبم حالا وقتشه......... گفته است:
Dr
سلام هستین؟
می خواییم از ورودیش و یکی از کلاس هاش فیلم گرفته بشه
می تونین؟سلم شرمنده نبودم من میشه گفت یه جورایی به دانشگاه نزدیکم تا کی وقت دارید؟
-
آقا امروز جمعه شدش...فرصتمون تموم شد..
-
اوهوم...ولی کار ادامه داره..
-
م.ر محسنی کبیر در دوستای خوبم حالا وقتشه......... گفته است:
جمعه شد اما تموم که نشده......................................