مدیریت زمان و مدیریت آزمون توی هفته اخر
-
اما اختصاصیا رو نمیتونم بگم چون ریاضیم
ولی من تو رشته ریاضی ترجیح میدم اول ریاضی بعد فیزیک بعد شیمی بزنم چون به ترتیب تسلطمه -
یسنا من بشخصه از 26 ام شروع میکنم بدون تست فقط بخونمشون بدون تست
ولی تجربیا رو نمیدونم -
فقط نمونه سوال حل کنید به صورت زمان دار بعد از ازمونی که از خودتون گرفتید تحلیل کنید این طور هم سرعتتون میره بالا هم مرور می کنید
-
یسنا خوب شروع کنید تو این یه هفته تست های کنکورو زمان دار حل کنید بعد خودتون تحلیل کنید همچنین سوالات دیگه یه هفته خیلیه
-
خوب سوالات دیگیو حل کنید
-
سلام من مدیریت ازمونم ضعیفه و همش وقت کم میارم سوالات کنکور10سال اخیر و دو ازمون رو به صورت زمان دار هر5 روز یکبار حل کردم ولی مشکام حل نشده و هنوزم توی ازمون وفت کم میارم به نظرتون توی این یک هفته باقی مونده چیکار کنم که وقت کم نیاد؟
یسنا در مدیریت زمان و مدیریت آزمون توی هفته اخر گفته است:
سلام من مدیریت ازمونم ضعیفه و همش وقت کم میارم سوالات کنکور10سال اخیر و دو ازمون رو به صورت زمان دار هر5 روز یکبار حل کردم ولی مشکام حل نشده و هنوزم توی ازمون وفت کم میارم به نظرتون توی این یک هفته باقی مونده چیکار کنم که وقت کم نیاد؟
خب شما قرار نیست که 100 بزنی
میانگین 60 درصد رتبه زیر 1000 میاره -
یسنا در مدیریت زمان و مدیریت آزمون توی هفته اخر گفته است:
خب شما قرار نیست که 100 بزنی
میانگین 60 درصد رتبه زیر 1000 میارهدانشجو شریف حتی برا تجربی؟؟
-
-
romisa در مدیریت زمان و مدیریت آزمون توی هفته اخر گفته است:
یسنا
سلام
تکنیک ضربدر منفی و زمان نقصانی و استراتژی بازگشت رو انجام بده مشکلت حل میشهاینا رو چند بار شنیدم ... چی هستن
-
romisa در مدیریت زمان و مدیریت آزمون توی هفته اخر گفته است:
یسنا
سلام
تکنیک ضربدر منفی و زمان نقصانی و استراتژی بازگشت رو انجام بده مشکلت حل میشهاینا رو چند بار شنیدم ... چی هستن
-
دانشجو شریف حتی برا تجربی؟؟
MAHSAA26 در مدیریت زمان و مدیریت آزمون توی هفته اخر گفته است:
دانشجو شریف حتی برا تجربی؟؟
برای تجربی میشه زیر1500