بی حالی...
-
دوست عزیزمن هرچندوقت یه مدت اینجوری میشم اماراه حلی که روی من اثرکردخوردن یک عددسیبه یکی دوساعت بعدصبحونه یکی دوتاسیب بخورخیلی خوبه اصلااجیرمیکنه ادمو
Dan wolf والا سیب بود منتها چون سیب ترش بود نخوردم گفتم شاید فشارمو بندازه
-
Dan wolf والا سیب بود منتها چون سیب ترش بود نخوردم گفتم شاید فشارمو بندازه
-
Dan wolf دیگه به هیچی اعتماد نداریم
-
راستی دوستان نظرتون درمورد شربت عسل که ببریم سر جلسه چییه؟؟ یکی از دوستان گفتن عسل بخور صبحونه بنظرم رسید شربتشو ببرم هم خوب باشه
شدنیه؟؟ -
راستی دوستان نظرتون درمورد شربت عسل که ببریم سر جلسه چییه؟؟ یکی از دوستان گفتن عسل بخور صبحونه بنظرم رسید شربتشو ببرم هم خوب باشه
شدنیه؟؟@nazi-salehi فهمیدید به منم بگید
من هنوز به نتیجه خاصی راجب تنقلات سر جلسه نرسیدم
نظرم رو هایپ هست ولی بنظرم دردسر داشته باشه سر جلسه برا خوردنش -
@nazi-salehi فهمیدید به منم بگید
من هنوز به نتیجه خاصی راجب تنقلات سر جلسه نرسیدم
نظرم رو هایپ هست ولی بنظرم دردسر داشته باشه سر جلسه برا خوردنش81Sobhan آره منم یجا خوندم که نوشیدنی در باز نبرین ممکنه دردسر شه
-
بستنی با آب نبات ببرید خوشمزهست
-
@نگین-وهاب-مقدم
-
@نگین-وهاب-مقدم آبنبات خوبه ولی بستنی و میشه اول صبح خورد و رفت؟
یجا نوشته بود اخه قبلش بستنی بخورین :|
هرکی یچی میگ -
@نگین-وهاب-مقدم آبنبات خوبه ولی بستنی و میشه اول صبح خورد و رفت؟
یجا نوشته بود اخه قبلش بستنی بخورین :|
هرکی یچی میگ@nazi-salehi من همین طوری گفتم اخه
-
مَویز ببرید
هم کوچیکه،هم سریع قابل جوییدنه،هم مغزو گرم نگه میداره برای امتحان،هم شیرینهعین خوده منه
-
صبحانه حتماتوی چاییتون عسل بریزیدیادرهرصورت یه قاشق عسل بخورید.سرجلسه ترجیحااب ببریدچون شربت وایناشیرینن باعث میشه اگه تشنتون باشه وپشت سرهم ازاونا بخوریدتشنگیتون خوب رفع نمیشه چون شیرینه گلورومیزنه حتمایه بطری اب یاقمقمه ببرید ومیتونیدتوش یه قاشق گلاب بریزیدکه ارامش بخش باشه.واسه تنقلات اگهد میتونیدچندتاخرماروپوستشوبگیریدوتوی یه ظرف بذاریدوچندقطره گلاب روشون بپاشید وگرنه شکلات هایی که زودتوی دهان اب نمیشن ببریدکه اون شکلات توی دهانتون باشه تاخودش اب میشه واینجوری داءم گلوکزتون تامین میشه
-
شدنیه؟؟@nazi-salehi در بی حالی... گفته است:
شدنیه؟؟سلام
بهتره چند روز قبل کنکور صبحانه و تنقلاتی که میخواین روز کنکور بخورین رو تو آزمونایی که تو خونه میدین امتحان کنین که برای روز کنکور مشکلی از این لحاظ نداشته باشین
بنظر من مویز خوبه سرجلسه بخورین(بی دردسره و انرژی زا)
آبنباتم برای وقتی که خیلی وضعیت وخیم شد