Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه | شبکه اجتماعی دانش آموزی آلاء

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. برنامه های آلاء
  3. اطلاعیه ها
  4. رفع بعضی نگرانی ها در مورد برنامه های آلاء و کنکور 96
گزارش مطالعه دانشجویی🤓🎓
maryam111M
سلام سلاااام🤩 بچه ها تو این تاپیک میخوایم دانشجوها هم مثل کنکوریا ساعت مطالعه شون رو اعلام کنن ✌ هم انگیزه بشه برای فارغ التحصیلای آلاء تا تو محیط دانشگاه هم دست از تلاشِ آلائی برندارن 💪و هم اینکه کنکوریای با درسایی که دانشجوها میخونن یکم آشنا میشن🤗 پس از امشب استارت این تاپیک رو میزنیم و هرشب میایم و میگیم در طول روز چ درسایی رو خوندیم ،چند ساعت و چیکارا کردیم😁 دعوت میکنم از @فارغ-التحصیلان-آلاء که باهامون همراه بشن🤝 خیلی ممنون از @z-gheibi و @M-ba78 بابت پیشنهاد و همراهیشون❤ راستی از @romisa جانم هم دعوت میکنم بهمون سر بزنه و همراهیمون کنه😍
دانشگاهی
گزارش ساعت مطالعه برای کنکوری ها (تمامی رشته ها)
M
:handshake: سلام خدمت دوستان %(#ff0000)[دوازدهمی]، داخل این تاپیک میتونید ساعت مطالعه روزانتون رو گزارش بدید. طبیعتا همه دوست داریم فعالیت ها تو یه تاپیک باشه و نه پراکنده پس تاپیک تکراری نخواهیم داشت. :date: تاریخ گزارشات رو هم ذکر کنید (مخصوصا اگر گزارش مربوط به ۱ روز قبل میشه). بازیگران این تاپیک شما هستید پس بترکونید :fire: موفق باشید :rose: :heart: :information_source: اگر کنکوری نیستید میتونید از لینک های زیر وارد تاپیک مخصوص خودتون بشید :linked_paperclips: :point_down: :male-student: :female-student: => :keycap_0: :keycap_1: تاپیک مخصوص دهمی ها :male-student: :female-student: => :keycap_2: :keycap_1: تاپیک مخصوص یازدهمی ها @دوازدهم
مشاوره تحصیلی
اشنایی با مهندسی صنایع
دانشجو شریفد
پاسخ: آشنایی با مهندسی صنایع
مشاوره تحصیلی
Routine Time 💫📒
Michael VeyM
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
پارت گذاری
Zahra2020Z
سلام خدمت دوستان عزیز....خیلی سریع میرم سر اصل مطلب ممکنه خیلیا تو تایم مطالعه از گوشی استفاده نکنن یا خودشون مجازی نداشته باشن و از گوشی خانواده استفاده کنن (مثل من😭)...ولی بعضی وقتا پیش میاد نمیتونی درست مطالعه کنی یا هرچیز دیگه ای من زیاد با آلا آشنایی ندارم حقیقتا ...ولی دوست دارم بعضی وقتا پارت بذارم هرکسی خواست میتونه همراهی کنه
مشاوره تحصیلی
فیزیک عمومی ۲ شایدم فیزیک یازدهم
RoverR
Topic thumbnail image
دانشگاهی
داشته هامون 😍✨
در حال بارگذاری...د
سلام شبتون بخیر چطورین رفقا؟! میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁 رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.." و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤ مثلا متن خودم: چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم... چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم... چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم... چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم.. چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه... چقد خوبه که قیمه اختراع شده... چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم... چقد خوبه که سالمم... چقد خوبه که خونوادم کنارمن... چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم... چقد خوبه که داداشم هوامو دارم... چقد خوبه که ... چقد خوبه که بدنیا اومدم...! :)))) خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..! بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..! پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..! @دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست @تجربی @دوازدهم @ریاضی-فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سوال مشاوره ای
دور سوم چالش ۲۱ روزه سحرخیزی آلایی‌ها 🤓🌞
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
کنکور فرهنگیان
im_mjgnI
زمان کنکور فرهنگیان تعویق خورده؟ @تجربیا @انسانیا
سوال مشاوره ای
چالش ۲۱ روزه نوشتن to do list📝
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
زبان آلمانی
idiotequeI
درود میخواستم برای گرفتن مدرک B2 آلمانی آزمون بدم و انگلیسی مسلطم ولی با آلمانی کاملاً ناشناخته هستم کسی هست اینجا آلمانی بلد باشه و یا خونده باشه؟ میشه بهم کمک کنید فایل کتابی چیزی دارید؟ چون الان به کتاب های میشن هم دسترسی ندارم
سوال مشاوره ای
کمک کنید که موندم تو توراکس!
Michael VeyM
Topic thumbnail image
دانشگاهی
لطفا در مورد برنامه درسی راهنماییم کنید
im_mjgnI
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
نکات و جمع بندی‌ 🦋زیست شناسی 🦋
wanderingW
🧩این تاپیک جهت یکجا بودن نکات مهم و جدول‌های جمع بندی درس زیست شناسی🧬 زده شده 🪄آزاد برای مشارکت عموم🪄 لطفا اسپم ندید تا نکات یکپارچه باشه.🙏
زیست شناسی
گلوکز
HakoH
اکسایش گلوکز برگشت پذیره؟ میشه واکنش و بگین @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
شیمی
ماجرای خاکستر به عنوان پاک‌کننده
HakoH
ما گفتیم توی خاکستر فلزاتی داریم که با آب خاصیت بازی ایجاد میکنن پس اون موقع چربی حالت اسیدی داره که هم رو حل میکنن یا چی؟ @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
شیمی
اشتباه پاسخنامه یا اشتباه عسل؟
HakoH
Topic thumbnail image
شیمی
یه سوال ساده!
HakoH
سلام سلام تفاوت‌ اسید چرب و استر بلند زنجیر چیه 😭😭 همش قاطی میکنمشون @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
شیمی
واکنش فلز با اسید
HakoH
چرا فلزات در واکنش با اسید از کمترین ظرفیت خودشون استفاده میکنن؟ @دانش-آموزان-آلاء @ریاضیا @تجربیا
شیمی
رنگ اهک
HakoH
های وقتی به دریاچه ها اسید اهک اضافه می‌کنن آهک صورتیه یا کرمی ؟تو هر کتاب یه رنگه @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
شیمی

رفع بعضی نگرانی ها در مورد برنامه های آلاء و کنکور 96

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده اطلاعیه ها
164 دیدگاه‌ها 29 کاربران 25.4k بازدیدها 30 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • م منتظرالمهدی

الآن شما برنامه رو از تلگرام گرفتین ؟ اگه تو سایت هم هست می شه بگید کجاست ؟ مرورگر من یه کم به هم ریخته ست متوجه نشدم کجاس برنامه !!!

NGUN آفلاین
    NGUN آفلاین
    NGU
    دانش آموزان آلاء
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

منتظرالمهدی
    بهاره در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:

ali1375-0016 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:

@reza77 لینک دانلو ندارهههههههههههههههههههههه

لینک دانلود

آلا همیشه زنده باشی☺

م 1 پاسخ آخرین پاسخ
    1
    • R Rebwar

یه سوال وقتی هنوز سال شروع نشده که هیچ نوروز هم نیومده چ جوری فیلم اقای انوشه و نادریدن و تاج بخش ضبط شده یعنی اول ضبط میکنن نوروز پخش میشه؟🙁🙁

NGUN آفلاین
      NGUN آفلاین
      NGU
      دانش آموزان آلاء

Rebwar
      سلام فکر کنم دبیرای اردوی نوروز این اساتید باشن و بعد نوروز اردو که برگزار شد ضبط میکنن بعد روی سایت قرار داده میشه

آلا همیشه زنده باشی☺

1 پاسخ آخرین پاسخ
      1
      • NGUN NGU

منتظرالمهدی
        بهاره در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:

ali1375-0016 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:

@reza77 لینک دانلو ندارهههههههههههههههههههههه

لینک دانلود

م آفلاین
        م آفلاین
        منتظرالمهدی

NGU متشکرم

NGUN 1 پاسخ آخرین پاسخ
        1
        • م منتظرالمهدی

NGU متشکرم

NGUN آفلاین
          NGUN آفلاین
          NGU
          دانش آموزان آلاء

منتظرالمهدی
          خواهش میکنم
          من فقط پیام رو فروارد کردم بهاره خانم آپلود کرده فیلم رو

آلا همیشه زنده باشی☺

م 1 پاسخ آخرین پاسخ
          1
          • NGUN NGU

منتظرالمهدی
            خواهش میکنم
            من فقط پیام رو فروارد کردم بهاره خانم آپلود کرده فیلم رو

م آفلاین
            م آفلاین
            منتظرالمهدی

NGU بله متوجه شدم گیج زدم
            متشکر از بهاره خانوم

1 پاسخ آخرین پاسخ
            1
            • R آفلاین
              R آفلاین
              Rebwar

بچه ها چند مورد هست میخوام خدمتتون عرض کنم
              ۱. همه میدونیم که الا به هیچ عنوان موظف به انجام این امر نیست اینو هر وقت یه چیزی میگی همه بچه ها میان میگن. ولی قبول کنین وقتی یه قولی داده میشه یه پروژه ای شرو میشه خیلی ها به امید این قول شما حیلی از کارای خودشون و کنسل میکنن.
              گفتن ۱۵ مرداد ماه برنامه اعلام میشه الان ۱۶ مرداده.
              گفتن تا عصر بزارین رو میوت که پست پیاپی داریم حتی یه پست هم نیومده.
              باور کنین من میتونستم کلاس فیزیک کنکوری برم ولی گفتم شاید ص۵ مرداد گفتن کلاس بهتر میزاریم هنوز خبری نیست.
              علاوه بر همه احترامات برای اساتید فیزیک الا: اقای کازرانیان اصلا با شور و شوق درس نمیدن خیلی خسته به مظر میرسن و پارسال اصلا برام کارساز نبود برا همین منتظر کلاس جدید بودم که اونم بر اساس شواهد امکانش کمه.
              بازم ممنون برای همه چیز و این یه سالی که واقعا تو دروس شیمی و عربی برای شخص من سنگ تموم بود.
              خدا قوت

1 پاسخ آخرین پاسخ
              1
              • S آفلاین
                S آفلاین
                shahmohammadiayahoo.com

سلام ممنون از تمام کارکنان الا اجرتون با امام حسین این کاری ک شما دارین میکنید اجرش خیلی زیاده این ها همش واسه پاچه خواری نمیگم ولی بنده هم سال قبل ی چن تا دی وی دی از ی موسسه خریدم کمک ک نکرد هیچ بعد ک فهمیدم اگه کتاب کمک درسی میخوندم بهتر میفهمیدم اول تحت تاثیر این موسسه ها قرار گرفته بودم و فک میکردم واسه هر سوال کنکور نکته تستی بلد باشی زیر ی دیقه میزنی ولی بعد ک جریان این موسسه ها رو فهمیدم با الا اشنا شدم چن تا از فیلم هاشو ک دیدم نه از اونا بهتر میگفت بلکه کامل تر میگفت انگار کل دنیا رو بهم داده بودن. لطفا تو این شرایط کنکور تحت تاثیر تبلبغ قرار مگیرین

1 پاسخ آخرین پاسخ
                3
                • NGUN NGU

@_Mr.Gentleman_
                  سلام فکر میکنم عربی فقط برای دوران طلایی نوروز(جمعبندی)باشه

A آفلاین
                  A آفلاین
                  arsalanalinejad76yahoo.com

NGU در رفع بعضی نگرانی ها در مورد برنامه های آلاء و کنکور 96 گفته است:

@_Mr.Gentleman_

ببین من فیلمای عمار تاج بخش رو تو سایت کانون دیدم و خیلی خوب است ولی به نظر من هیچکی تو عربی ناصح زاده نمی شه

DrD 1 پاسخ آخرین پاسخ
                  2
                  • A arsalanalinejad76yahoo.com

@_Mr.Gentleman_

ببین من فیلمای عمار تاج بخش رو تو سایت کانون دیدم و خیلی خوب است ولی به نظر من هیچکی تو عربی ناصح زاده نمی شه

DrD آفلاین
                    DrD آفلاین
                    Dr
                    دانش آموزان آلاء

arsalanalinejad76yahoo.com در رفع بعضی نگرانی ها در مورد برنامه های آلاء و کنکور 96 گفته است:

@_Mr.Gentleman_

آره واقعا هیچ کسی ناصح زاده نمیشه دوست دارم آلاء امسال تو درس عربی از آقای ناصح زاده فیلم های جدید بذاره

نگران فردایت نباش خدای دیروز وامروز خدای فردا هم هست...ما اولین بار است که بندگی می کنیم ولی او قرن هاست که خدایی می کند پس به خدایی او اعتماد کن وفردا را به او بسپار....

NGUN DrmehdiD 2 پاسخ آخرین پاسخ
                    1
                    • DrD Dr

arsalanalinejad76yahoo.com در رفع بعضی نگرانی ها در مورد برنامه های آلاء و کنکور 96 گفته است:

@_Mr.Gentleman_

آره واقعا هیچ کسی ناصح زاده نمیشه دوست دارم آلاء امسال تو درس عربی از آقای ناصح زاده فیلم های جدید بذاره

NGUN آفلاین
                      NGUN آفلاین
                      NGU
                      دانش آموزان آلاء
                      نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط NGU انجام شده

Dr
                      سلام قبول دارم استاد ناصح زاده واقعا فوق العاده تدریس میکنن ولی به نظرم اگه با آقای ناصح زاده بخونیم (در طی سال)و بعد جمعبندی با آقای تاج بخش باشه فکر کنم خیلی بهتر باشه چون مشاور ها هم معمولا(اگر اشتباه نکنم) میگن جمع بندی یا همون نکته و تست رو با استادی غیر از استادی که در طی سال بودین برین

آلا همیشه زنده باشی☺

1 پاسخ آخرین پاسخ
                      5
                      • sohrabS sohrab

سلام!

آیا امسال آلاء برنامه ای دارد:

جواب:
                        آلاء برنامه قطعا دارد ولی چه برنامه ای تا 15 مرداد به صورت رسمی در سایت و انجمن آلاء اعلام میشه!

البته آلاء نشان داده که در طول سال هم از طرح های زیادی رو نمایی می کند ولی برنامه هایی از آلاء که می شود رو وجودشون حساب کرد تا 15 مرداد اعلام می شوند.

آیا فیلم های پارسال بدرد کنکور 96 می خوره

قطعا می خوره فیلم های دو سال هم مفیده، منتها می مونه تغییرات کتاب ها، چه ضبط جدید داشته باشیم و چه نداشته باشیم، تغییرات کتاب ها تدریس میشه و انتهای مجموعه فیلم ها قرار می گیره.

بعضی دورس آلاء ناقصه

ان شاء الله در برنامه ای که 15 مرداد اعلام میشه، تکلیف این دروس هم مشخص میشه!

آیا آلاء برای رشته ی انسانی دارد ؟

سعی ما بر آن است که انسانی به طور کامل پوشش داده بشه، با توجه به اینکه پک های مختلفی برای دروس رشته های ریاضی و تجربی در سایت آلاء موجود است، قطعا امسال به رشته ی انسانی توجه بیشتری خواهیم داشت. البته نمی توانیم این موضوع که جمع داوطلبین رشته ی ریاضی و تجربی بیشتر هست را نادیده بگیریم.
                        سعی می کنیم رضایت دانش آموزان هر سه رشته رو جلب کنیم

آیا آلاء برنامه ی مشاوره ای دارد؟

با توجه به اینکه انواع فیلم های آموزشی در سایت آلاء موجود هست و اندکی تغییرات نیاز دارند
                        ( مثل رفع ناقصی ها و تدریس تغییرات کنکور )
                        انتظار می رود در برنامه ای که 15 مرداد اعلام می کنیم نقش مشاوره پر رنگ تر باشد تا سبد آموزشی آلاء کامل تر و برای دانش آموزان مفید تر باشد.
                        [event][name]اعلام برنامه های کنکوری آلاء[/name][allday]true[/allday][startDate]1469907000000[/startDate][endDate]1469993399999[/endDate][reminders][][/reminders][location][/location][description]در تاریخ 15 مرداد 95، برنامه های آلاء برای کنکوری های 96-95 اعلام می شود.[/description][/event]

A آفلاین
                        A آفلاین
                        astmn5975uhfkep

0_1470494143396_fu6300.jpg

1 پاسخ آخرین پاسخ
                        4
                        • DrD Dr

@_Mr.Gentleman_

DrmehdiD آفلاین
                          DrmehdiD آفلاین
                          Drmehdi

Dr عربی فقط استاد ناصح زاده . ولی اگه آلا با استاد کلاس نداشت با همون قبلی ها جلو میاییم و بعد برای جمع بندی میریم سراغ عمار.

سفر عشق از آن روز شروع شد که خدا مهر یک" بی کفن" انداخت میان دل ما

DrmehdiD 1 پاسخ آخرین پاسخ
                          1
                          • DrmehdiD Drmehdi

Dr عربی فقط استاد ناصح زاده . ولی اگه آلا با استاد کلاس نداشت با همون قبلی ها جلو میاییم و بعد برای جمع بندی میریم سراغ عمار.

DrmehdiD آفلاین
                            DrmehdiD آفلاین
                            Drmehdi

@mehdinasiri برنامه ی آلاء برای کنکور 96 : 1) شیمی : استاد آقاجانی ، تکمیل فیلم های قبل و تغییرات جدید کنکور وپک جدید صفر تا صد کنکور با سبکی متفاوت 2) شیمی : جمع بندی برای نوروز با 90 تست توسط استاد انوشه (مولف کتاب مهروماه) 3)فیزیک : استاد فدایی فرد ، تکمیل فیلم های قبلی + تغییرات کتاب درسی 4) فیزیک جمع بندی نوروز با استاد نادریان 5)صفر تا صد عربی کنکور (+انسانی ) توسط استاد مهدی جلادتی 6) جمع بندی نوروز با عمار تاجبخش 7) در ضمن طبق فیلم 1 احتمالن تدریس عربی با استاد ناصح زاده نباشه چون فیلم های قبلی ایشون رو نشون داد . 8) مشاوره : استاد امینی راد و بهنام اسماعیلی 9) جمع بندی عید نوروز در درس ریاضی تجربی و دیفرانسیل با استاد سیروس نصیری 10) صفر تا صد زیست سال سوم با استاد امینی راد 11) تکمیل همایش زیست با استاد رحیمی 12 ) همایش ویژه نوروز در درس زیست با استاد مسعود حدادی 13) تکمیا صفر تا صد جبر و احتمال و همایش گسسته ی کنکور با استاد حسین کرد 14) همایش گسسسته و جبر و احتمال و ترکیبیات 2 جلسه واحتمال 3 جلسه و گراف 2 جلسه و نظرییه ی اعداد با استاد شامیزاده 15) همایش ویژه ی نوروز در دروس جبر و احتمال و گسسته با استاد سروش مویینی 16) صفر تا صد ریاضیات انسانی با استاد مهدی امینی راد17) همایش جمع بندی ریاضیات انسانی ویژه ی عید نوروز با استاد خسرو محمد زاده 18) ادامه دارد ............

سفر عشق از آن روز شروع شد که خدا مهر یک" بی کفن" انداخت میان دل ما

1 پاسخ آخرین پاسخ
                            2
                            • sohrabS sohrab

سلام!

آیا امسال آلاء برنامه ای دارد:

جواب:
                              آلاء برنامه قطعا دارد ولی چه برنامه ای تا 15 مرداد به صورت رسمی در سایت و انجمن آلاء اعلام میشه!

البته آلاء نشان داده که در طول سال هم از طرح های زیادی رو نمایی می کند ولی برنامه هایی از آلاء که می شود رو وجودشون حساب کرد تا 15 مرداد اعلام می شوند.

آیا فیلم های پارسال بدرد کنکور 96 می خوره

قطعا می خوره فیلم های دو سال هم مفیده، منتها می مونه تغییرات کتاب ها، چه ضبط جدید داشته باشیم و چه نداشته باشیم، تغییرات کتاب ها تدریس میشه و انتهای مجموعه فیلم ها قرار می گیره.

بعضی دورس آلاء ناقصه

ان شاء الله در برنامه ای که 15 مرداد اعلام میشه، تکلیف این دروس هم مشخص میشه!

آیا آلاء برای رشته ی انسانی دارد ؟

سعی ما بر آن است که انسانی به طور کامل پوشش داده بشه، با توجه به اینکه پک های مختلفی برای دروس رشته های ریاضی و تجربی در سایت آلاء موجود است، قطعا امسال به رشته ی انسانی توجه بیشتری خواهیم داشت. البته نمی توانیم این موضوع که جمع داوطلبین رشته ی ریاضی و تجربی بیشتر هست را نادیده بگیریم.
                              سعی می کنیم رضایت دانش آموزان هر سه رشته رو جلب کنیم

آیا آلاء برنامه ی مشاوره ای دارد؟

با توجه به اینکه انواع فیلم های آموزشی در سایت آلاء موجود هست و اندکی تغییرات نیاز دارند
                              ( مثل رفع ناقصی ها و تدریس تغییرات کنکور )
                              انتظار می رود در برنامه ای که 15 مرداد اعلام می کنیم نقش مشاوره پر رنگ تر باشد تا سبد آموزشی آلاء کامل تر و برای دانش آموزان مفید تر باشد.
                              [event][name]اعلام برنامه های کنکوری آلاء[/name][allday]true[/allday][startDate]1469907000000[/startDate][endDate]1469993399999[/endDate][reminders][][/reminders][location][/location][description]در تاریخ 15 مرداد 95، برنامه های آلاء برای کنکوری های 96-95 اعلام می شود.[/description][/event]

A آفلاین
                              A آفلاین
                              astmn5975uhfkep

سوالی که حداقل برای من مطرح است و شاید دوستانی هم این فکر به سرشون بزنه اینه که:
                              برنامه ها اعلام میشه حداقلش اینه که چند تایی فایل اومده و کم کم فکر کنم تکمیل شده ولی از کی این فیلمها به سایت میان
                              مثلا همایشی که از الان داره ضبط میشه(اینطور فکر میکنم)ایا تا عید در سایت نمیاد؟
                              و یا بقیه فیلم ها از کی اپلود میشن؟
                              (پیشنهاد برای دوستانی که نگران نیامدن اقای ناصح زاده اند:درسته من خیلی ایشونو قبول دارم ولی هم همایش و هم کلاس های ایشون تو سایت هست و شما میتونید دانلود کنید وببینید ولی اینکه تنوع استاد های عالی باشه به نظرم بد نیست مثلا میشینی با فیلم های اقای ناصح زاده میخونی و تو تابستون و یا تو ترم اول تموم میکنی و اگه نیاز بود استاد دیگه ای رو هم میبینی)

1 پاسخ آخرین پاسخ
                              2
                              • _Mohammad_reza__ آفلاین
                                _Mohammad_reza__ آفلاین
                                _Mohammad_reza_

آموزش مجازی آلاء, [10.04.02 07:34]
                                👇 لینک مستقیم برای کسانی که با تلگرام نمی تونند دانلود کنند 👇

🎥 اعلام برنامه های آلاء - قسمت 1
                                🌐 http://dl1.sanatisharif.ir/media/other/Alaa-15-mordad.mp4

🎥 اعلام برنامه های آلاء - قسمت 2
                                🌐 http://dl1.sanatisharif.ir/media/other/Alaa-15-mordad-2.mp4

🎥 توضیح بیشتر صفر تا صد عربی کنکور آقای جلادتی
                                ( رشته ریاضی،تجربی،انسانی)

🌐 http://dl1.sanatisharif.ir/media/other/Arabi_jaladati_0.mp4

🆔 https://telegram.me/joinchat/BbZhAzwv5Wl_pZM8-PT8fQ

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                8
                                • A آفلاین
                                  A آفلاین
                                  arsalanalinejad76yahoo.com

کسی میدونه از کی فیلما رو سایت قرار میگیره

ح 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  1
                                  • A arsalanalinejad76yahoo.com

کسی میدونه از کی فیلما رو سایت قرار میگیره

ح آفلاین
                                    ح آفلاین
                                    حسین ثار الله
                                    دانش آموزان آلاء

arsalanalinejad76yahoo.com سلام بله از شنبه هفته بعد!
                                    ناقابل 22000تومن! http://forum.alaatv.com/plugins/nodebb-plugin-emoji-apple/static/images/joy.png

کدخدایی همه غم و هوس است کد رها کن تو را خدای بس است

ali1375-0016A M 2 پاسخ آخرین پاسخ
                                    2
                                    • ح حسین ثار الله

ناقابل 22000تومن! http://forum.alaatv.com/plugins/nodebb-plugin-emoji-apple/static/images/joy.png

ali1375-0016A آفلاین
                                      ali1375-0016A آفلاین
                                      ali1375-0016

@سهندkonkor مطمعنید که از شنبه بعد فیلم میزارن؟

می خوام دنیا نباشه ....
                                      اگه استقلال نباشه

می خوام فوتبال نباشه ....
                                      اگه جاسم کرار (13) نباشه

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      1
                                      • ح حسین ثار الله

M آفلاین
                                        M آفلاین
                                        Mr.Dr
                                        دانش آموزان آلاء

@سهندkonkor از کی شنیدی مطمئنی داداش؟

و خدایی که در این نزدیکیست...
                                        +
                                        نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست...

_Mohammad_reza__ 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        2
                                        • M Mr.Dr

@سهندkonkor از کی شنیدی مطمئنی داداش؟

_Mohammad_reza__ آفلاین
                                          _Mohammad_reza__ آفلاین
                                          _Mohammad_reza_

@_Mr.Gentleman_ کاملن موثقه...خیالت راحت

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          3
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • 5
                                          • 6
                                          • 7
                                          • 8
                                          • 9
                                          • درون آمدن

• حساب کاربری ندارید؟ نام‌نویسی

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه