تولد یه تیکه از وجودم ![😎 😎](https://forum.alaatv.com/assets/plugins/nodebb-plugin-emoji/emoji/emoji-one/1f60e.png?v=b024a18ca3e)
-
@دختر-بهار خب خدارو شکر یادت بود من عذر میخوام تاپیک نزدم
با عرض معذرت
بخوای الان برات میزنم به یاد اون روز
سال دیگه اگه به جرم اسپم من و اخراج نکرده باشن تاپیک میزنم برات کادو هم میفرستم دم در خونتون
مثله بعضیا خسیس نیستم@jahad-20 در تولد یه تیکه از وجودم
گفته است:
با عرض معذرت
سال دیگه اگه به جرم اسپم من و اخراج نکرده باشن تاپیک میزنم برات کادو هم میفرستم دم در خونتون
مثله بعضیا خسیس نیستم#نوش دارو بعد تولد راحیل
نمیخوام
نمیدم -
@jahad-20 من کیک تاحالان خوردم و نخواهم خورد پس اون ک منتفی هرکی مسخاد برا خودش بخره
شیرینی هم کروناعه پس کادوهاتونو بدین ک منتظرم -
@jahad-20 در تولد یه تیکه از وجودم
گفته است:
با عرض معذرت
مثله بعضیا خسیس نیستم#نوش دارو بعد تولد راحیل
نمیخوام
نمیدم -
Mono در تولد یه تیکه از وجودم
گفته است:
@دختر-بهار مفت؟ تا کادو ندین نمیزارم پاتونو از اینجا بزارین بیرون کیک هم میخاین؟
الان تو بامنی یا طرف اونی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منکه کادوهامو دادم دیشب بهت
ضمنا میخوای شات دیشبو بهت بدم که خودت گفتی تو بودنت خودش برام یه دنیا کادوعه؟؟؟؟ -
گفته است:
@دختر-بهار مفت؟ تا کادو ندین نمیزارم پاتونو از اینجا بزارین بیرون کیک هم میخاین؟
الان تو بامنی یا طرف اونی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منکه کادوهامو دادم دیشب بهت
ضمنا میخوای شات دیشبو بهت بدم که خودت گفتی تو بودنت خودش برام یه دنیا کادوعه؟؟؟؟ -
Mono من ول کن شما نیستم خودتون میرین چت هم کیک میخورین کادو میدین باید کیک بدین اونم شکلاتی
-
گفته است:
@دختر-بهار نه با اوشون بودم
@jahad-20
حله فک کردم داری ب من میگی ی طومار نوشتم برات
-
-
Mono من ول کن شما نیستم خودتون میرین چت هم کیک میخورین کادو میدین باید کیک بدین اونم شکلاتی
گفته است:
اصن ب فرض اینکه من بهت کیک بدم .... خوبه مال غصبی بخوری؟؟؟ اون کیک کوفتی چجوری از گلوت پایین میرهع اخع؟؟؟
-
گفته است:
اصن ب فرض اینکه من بهت کیک بدم .... خوبه مال غصبی بخوری؟؟؟ اون کیک کوفتی چجوری از گلوت پایین میرهع اخع؟؟؟
-
Mono اشکالی نداره شیرینی زبون بده
پفک وچیپس و آب نباتم میتونی بدی فقط یه چیزی بده از تاپیک تولدت دست خالی نریم