دورهمی شب کنکور
-
دکتر علی ف
مرسی همچنین
؟نوشتهشده در ۱ شهریور ۱۳۹۹، ۱۳:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzahra alaei شما کدوم درسا رو خوب زدی؟
-
نوشتهشده در ۱ شهریور ۱۳۹۹، ۱۳:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دکتر علی ف
zahra alaei
ممنونم بچه ها -
zahra alaei شما کدوم درسا رو خوب زدی؟
نوشتهشده در ۱ شهریور ۱۳۹۹، ۱۳:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهدکتر علی ف من درصد نگرفتم:/
ولی حس میکنم عمومیا و فیزیکو زیست رو خوب زده باشم:/
البته اکثر اوقات حسم چرت میگه -
دکتر علی ف من درصد نگرفتم:/
ولی حس میکنم عمومیا و فیزیکو زیست رو خوب زده باشم:/
البته اکثر اوقات حسم چرت میگهنوشتهشده در ۱ شهریور ۱۳۹۹، ۱۳:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
نوشتهشده در ۱ شهریور ۱۳۹۹، ۱۳:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بچها این کلیپ نگاه کنید طنز خیلی عالیه
-
بچها این کلیپ نگاه کنید طنز خیلی عالیه
نوشتهشده در ۱ شهریور ۱۳۹۹، ۱۳:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahdiNOVE تو چطور؟
-
MahdiNOVE تو چطور؟
نوشتهشده در ۱ شهریور ۱۳۹۹، ۱۳:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمن 1400 هستم دارم برنامه میچینم از فردا پسفردا شروع کنم
-
من 1400 هستم دارم برنامه میچینم از فردا پسفردا شروع کنم
نوشتهشده در ۱ شهریور ۱۳۹۹، ۱۳:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahdiNOVE با چ امیدی میمونین؟
-
MahdiNOVE با چ امیدی میمونین؟
نوشتهشده در ۱ شهریور ۱۳۹۹، ۱۳:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهبا امید رتبه دو رقمی تو اولین کنکور قرن
-
با امید رتبه دو رقمی تو اولین کنکور قرن
نوشتهشده در ۱ شهریور ۱۳۹۹، ۱۳:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahdiNOVE
خب این خیلی خوبه...
موفق باشی -
MahdiNOVE
خب این خیلی خوبه...
موفق باشینوشتهشده در ۱ شهریور ۱۳۹۹، ۱۳:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهخیلی ممنون
-
با امید رتبه دو رقمی تو اولین کنکور قرن
نوشتهشده در ۱ شهریور ۱۳۹۹، ۱۳:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahdiNOVE آقا مهدی به خانواده گفتی؟
-
MahdiNOVE آقا مهدی به خانواده گفتی؟
نوشتهشده در ۱ شهریور ۱۳۹۹، ۱۳:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاره من قبل کنکور بهشون گفتم من امسال در نمیام خیالشونو راحت کردم
-
نوشتهشده در ۱ شهریور ۱۳۹۹، ۱۳:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
کنکور ۱۴۰۰ رو به جرئت میتونم بگم قراره جزو سختترین کنکور ها باشه
به چند دلیل:
۱.خیلیا امسال کنکور ندادن و گذاشتن واسه سال بعد
۲.تو امسال طراح های کنکور سوالاتی که دادن،باعث شد دست بقیه طراحا برای طرح هرگونه سوال چرت و پرتی باز بشه و باید بگم کم کم باید منتظر دیدن احمقانه ترین سوالا از طرف طراح های آزمون های آزمایشی باشیم.!
۳.اولین کنور قرنه و خیلی ها خوششون میاد تو این زمان جزو اولین ها باشن
۴ و مهم تر از همه امسال دیگه کسی مدرسه نمیره! حداقل فعلا که بیشتر جاها قرمزن و همه میمونن تو خونه میشینن خرخونی میکنن واسه کنکورر ۱۴۰۰!
وای به حال ما -
به چند دلیل:
۲.تو امسال طراح های کنکور سوالاتی که دادن،باعث شد دست بقیه طراحا برای طرح هرگونه سوال چرت و پرتی باز بشه و باید بگم کم کم باید منتظر دیدن احمقانه ترین سوالا از طرف طراح های آزمون های آزمایشی باشیم.!
۴ و مهم تر از همه امسال دیگه کسی مدرسه نمیره! حداقل فعلا که بیشتر جاها قرمزن و همه میمونن تو خونه میشینن خرخونی میکنن واسه کنکورر ۱۴۰۰!
وای به حال مانوشتهشده در ۱ شهریور ۱۳۹۹، ۱۳:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Infinitie-A یه چیز بگم اگه میخوای جز برترین ها باشی باید فقط به فکر خودت باشی نه دیگران
-
به چند دلیل:
وای به حال مانوشتهشده در ۱ شهریور ۱۳۹۹، ۱۳:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Infinitie-A
یادمه تعویق که افتاد گفتن وای وای چ کنکوری بشه چ رقابتی بشه چقد ترسناااک چقد رقابت نفس گیری:/ همین حرفا باعث شد کلی استرس بگیرمو افت کنم:/
گذشت...
رسیدیم به یه ماه مونده به کنکور:/
یهو دیدم کلا همه ناامیدن:/...
رقابت چیه ؟ اصن فقط همه میخوان تموم شه بره..:/اگه بخوای به این چیزا فک کنی از غول کنکور غول تر بسازی به فنا میری:/ مثل من...
-
@Infinitie-A
یادمه تعویق که افتاد گفتن وای وای چ کنکوری بشه چ رقابتی بشه چقد ترسناااک چقد رقابت نفس گیری:/ همین حرفا باعث شد کلی استرس بگیرمو افت کنم:/
گذشت...
رسیدیم به یه ماه مونده به کنکور:/
یهو دیدم کلا همه ناامیدن:/...
رقابت چیه ؟ اصن فقط همه میخوان تموم شه بره..:/اگه بخوای به این چیزا فک کنی از غول کنکور غول تر بسازی به فنا میری:/ مثل من...
نوشتهشده در ۱ شهریور ۱۳۹۹، ۱۳:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzahra alaei من اینو از کنکور فهمیدم /تو سال کنکور فقط باید به خودت فک کنی ///
-
zahra alaei من اینو از کنکور فهمیدم /تو سال کنکور فقط باید به خودت فک کنی ///
نوشتهشده در ۱ شهریور ۱۳۹۹، ۱۳:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهدکتر علی ف
دقیقا.. -
دکتر علی ف
دقیقا..نوشتهشده در ۱ شهریور ۱۳۹۹، ۱۳:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzahra alaei از شما یه سوال در مورد درس داشتم ؟
-
نوشتهشده در ۱ شهریور ۱۳۹۹، ۱۷:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سازمان سنجش گفته کلید کنکور تجربی تخصصی 3 شهریور منتشر میشه
فک کنم تو این 3 روز خودشون میخوان شیمیو حل کنن