دورهمی شب کنکور
-
@M-an
چند تا نکته میگم خیلی جزئیه ولی به نظرم تاثیرگذاره
۱. تو حوزه لطفا با افراد غریبه اصلا صحبت نکنید حتی اگر دوستتون رو هم دیدید در حد یک سلام و تمام. سعی کنید تو حوزه منظورم حیاطه بیشتر راه برید و آیه الکرسی بخونید یا ذکر بگید یا به خودتون هی انرژی مثبت بدید.
۲. سر صندلی که نشستید هیچ کس رو نگاه نکنید یا زمین رو نگاه کنید یا رو به افق خیره بشید.
۳. فشن شو قرار نیست برید، انگشتر و گردنبند میزنید یا آرایش میکنید، امسال هم خو ماسک میزنید پس کسی اصلا قیافتون رو نمیبینه.
۴. تا اونجایی که میتوانید لباس های خنک بپوشید
پسرها آستین کوتاه بپوشن
۵. ساعت حتما بزنید.
۶. کارت ملی حتما ببرید اگر ندارید شناسنامه عکس دار اگر عکس دار نیست فکر کنم دفترچه بیمه میتونید ببرید.
۷. کارت ورود به جلسه فراموش نشده همچنین کارت خوداظهاری کرونا از سایت salamat.gov.ir
فراموش نشود.
۸.خلوت برید یعنی مثلا کلید خونه یا گوشی اصلا نبرید حالا یه روز کسی از شما خبر نداشته باشه یا پشت در بمونید چیزی نمیشه.
۹. دوستانی که فردا کنکور دارن ظهر نخوابن لطفا، مثلا برای رشته ریاضی و انسانی که پنجشنبه کنکور دارن چهارشنبه ظهر نخوابند.
۱۰. دوستان پسر ریش و سبیلاتون رو بزنید البته اگر خارش میگیرید نزنید چون من خودم اگر صورتم مو داشته باشه ماسک بزنم خارش میگیرم.
۱۱. دستمال حتما با خودتون داشته باشید.
۱۲. داشتن شیلد الزامی نیست اما اگر دوست دارید بزنید.
۱۳. ناخناتون رو نگیرید چون برای پاره کردن پلاستیک به ناخن نیاز دارید. البته با مداد هم میشه پاره کرد.
۱۴. نان صبحانه یا سنگک باشه یا بربری، اما من سنگک رو پیشنهاد میکنم ،انتخاب صبحانه با خودتون (خیلی از دوستان صبح کنکور تخم مرغ میزنن بر بدن که نوش جونشون و مشکلی هم نیست اما بچه ها تخم مرغ آب بدن رو میکشه و شاید تشنتون کنه حالا دیگه هر چی دوست دارید.)
۱۵. بطری آب اصولا بهتون میدن اما اگر دوست داشتید ببرید.
۱۶. ترجیحا امسال خوراکی نبرید شاید دستاتون آلوده باشه و خدایی نکرده کرونا بگیرید.
۱۷. صبح کنکور زود بیدار شو و به نظر خودم یه نماز ۲ رکعتی مستحبی بعد از نماز صبح بخون و یکم با خدا حرف بزن تا آرامش بگیری.
۱۸. با وضو برو سر جلسه.(اختیاری)
۱۹.شب قبل از کنکور موسیقی ملایم و ترجیحا بدون کلام گوش بده توصیه میکنم صدای بارون یا دریا یا جنگل و یا... رو گوش کن.
۲۰. سوالات عمومی هنر و عمومی ریاضی رو یه نگاه بکن و خود آلا هم تحلیل میزاره حتما نگاشون کن پارسال چند تا از سوالات عمومی ریاضی شبیهشون در کنکور تجربی اومده بود.
۲۱. یه نکته بگم برای عمومی ها: برای عمومی ها نیازی نیست مربع پاسخنامه رو کامل پر کنید فقط روی اون گزینه یه نقطه بزارید و بعد در وقت اختصاصی اونا رو پرکنید یعنی مثلا سوال ۱ ادبیات در پاسخنامه جوابش میشه گزینه ۱ نیازی نیست مربع گزینه ۱ رو کامل پرکنید فقط روی اون یه نطقه بزارید یا نصفه پرش کنید اینجوری تو وقت عمومی صرفه جویی میکنید.
اگر نکات دیگری به ذهنم اومد حتما بازم میگم.سینا دستگاهی
سلام ببخشید
ولی من با موسیقی گوش دادن ترجیحا تا یک ماه قبل کنکور مخالفم
یعنی یه ماه مونده به کنکور دیگه گوش ندید!
به قول بچه ها کرم مغز میاره
منظور اینه بیشتر آهنگ ها سر جلسه با صدای بلند تو سرتون پخش میشه و اعصابتونو خورد میکنه
حداقل من که تو امتحانام اینطوریم همش
البته باز بدن هرکس متفاوته ولی خب کار از محکم کاری عیب نمیکنه! -
@M-an
چند تا نکته میگم خیلی جزئیه ولی به نظرم تاثیرگذاره
۱. تو حوزه لطفا با افراد غریبه اصلا صحبت نکنید حتی اگر دوستتون رو هم دیدید در حد یک سلام و تمام. سعی کنید تو حوزه منظورم حیاطه بیشتر راه برید و آیه الکرسی بخونید یا ذکر بگید یا به خودتون هی انرژی مثبت بدید.
۲. سر صندلی که نشستید هیچ کس رو نگاه نکنید یا زمین رو نگاه کنید یا رو به افق خیره بشید.
۳. فشن شو قرار نیست برید، انگشتر و گردنبند میزنید یا آرایش میکنید، امسال هم خو ماسک میزنید پس کسی اصلا قیافتون رو نمیبینه.
۴. تا اونجایی که میتوانید لباس های خنک بپوشید
پسرها آستین کوتاه بپوشن
۵. ساعت حتما بزنید.
۶. کارت ملی حتما ببرید اگر ندارید شناسنامه عکس دار اگر عکس دار نیست فکر کنم دفترچه بیمه میتونید ببرید.
۷. کارت ورود به جلسه فراموش نشده همچنین کارت خوداظهاری کرونا از سایت salamat.gov.ir
فراموش نشود.
۸.خلوت برید یعنی مثلا کلید خونه یا گوشی اصلا نبرید حالا یه روز کسی از شما خبر نداشته باشه یا پشت در بمونید چیزی نمیشه.
۹. دوستانی که فردا کنکور دارن ظهر نخوابن لطفا، مثلا برای رشته ریاضی و انسانی که پنجشنبه کنکور دارن چهارشنبه ظهر نخوابند.
۱۰. دوستان پسر ریش و سبیلاتون رو بزنید البته اگر خارش میگیرید نزنید چون من خودم اگر صورتم مو داشته باشه ماسک بزنم خارش میگیرم.
۱۱. دستمال حتما با خودتون داشته باشید.
۱۲. داشتن شیلد الزامی نیست اما اگر دوست دارید بزنید.
۱۳. ناخناتون رو نگیرید چون برای پاره کردن پلاستیک به ناخن نیاز دارید. البته با مداد هم میشه پاره کرد.
۱۴. نان صبحانه یا سنگک باشه یا بربری، اما من سنگک رو پیشنهاد میکنم ،انتخاب صبحانه با خودتون (خیلی از دوستان صبح کنکور تخم مرغ میزنن بر بدن که نوش جونشون و مشکلی هم نیست اما بچه ها تخم مرغ آب بدن رو میکشه و شاید تشنتون کنه حالا دیگه هر چی دوست دارید.)
۱۵. بطری آب اصولا بهتون میدن اما اگر دوست داشتید ببرید.
۱۶. ترجیحا امسال خوراکی نبرید شاید دستاتون آلوده باشه و خدایی نکرده کرونا بگیرید.
۱۷. صبح کنکور زود بیدار شو و به نظر خودم یه نماز ۲ رکعتی مستحبی بعد از نماز صبح بخون و یکم با خدا حرف بزن تا آرامش بگیری.
۱۸. با وضو برو سر جلسه.(اختیاری)
۱۹.شب قبل از کنکور موسیقی ملایم و ترجیحا بدون کلام گوش بده توصیه میکنم صدای بارون یا دریا یا جنگل و یا... رو گوش کن.
۲۰. سوالات عمومی هنر و عمومی ریاضی رو یه نگاه بکن و خود آلا هم تحلیل میزاره حتما نگاشون کن پارسال چند تا از سوالات عمومی ریاضی شبیهشون در کنکور تجربی اومده بود.
۲۱. یه نکته بگم برای عمومی ها: برای عمومی ها نیازی نیست مربع پاسخنامه رو کامل پر کنید فقط روی اون گزینه یه نقطه بزارید و بعد در وقت اختصاصی اونا رو پرکنید یعنی مثلا سوال ۱ ادبیات در پاسخنامه جوابش میشه گزینه ۱ نیازی نیست مربع گزینه ۱ رو کامل پرکنید فقط روی اون یه نطقه بزارید یا نصفه پرش کنید اینجوری تو وقت عمومی صرفه جویی میکنید.
اگر نکات دیگری به ذهنم اومد حتما بازم میگم.سینا دستگاهی
خیلی کامل و مفید
دست شما درد نکنه -
سینا دستگاهی
سلام ببخشید
ولی من با موسیقی گوش دادن ترجیحا تا یک ماه قبل کنکور مخالفم
یعنی یه ماه مونده به کنکور دیگه گوش ندید!
به قول بچه ها کرم مغز میاره
منظور اینه بیشتر آهنگ ها سر جلسه با صدای بلند تو سرتون پخش میشه و اعصابتونو خورد میکنه
حداقل من که تو امتحانام اینطوریم همش
البته باز بدن هرکس متفاوته ولی خب کار از محکم کاری عیب نمیکنه!@Infinitie-A
حرف شما کاملا درسته اما خب بنده گفتم ترجیحا موسیقی بی کلام و اصلا با کلام گوش ندن
البته اینا رو برای کسی گفتم که خیلی استرس داره.
من خودم شب کنکور سال قبل صدای بارون و رعد و برق گوش دادم و خیلی آرامش گرفتم حتی دوستان میتونند زیباترین سوره قرآن یعنی سوره الرحمن رو به صورت صوتی و با صدای عبدالباسط دانلود کنن و گوش کنند چون خیلی آرامش دهنده هست -
یه نکته خیلی مهم به نظرم اینه که سر جلسه هر ۲۰ یا ۱۵ تا سوال رو که پر میکنید یه بار پاسخنامه و شماره سوالات رو به طور کلی تطبیق بدید که جا به جا پر نکرده باشید.
-
بچه ها یه سوال من کارتم گرفتم زده بود آزمون تا یازده و خورده ای هست
الان کسی میدونه تعداد سوالات چند تاست که وقت آزمون کم شده؟ -
سینا دستگاهی
خیلی کامل و مفید
دست شما درد نکنهsandiiii
خواهش میکنم. -
الان کسی میدونه تعداد سوالات چند تاست که وقت آزمون کم شده؟دریا دریایی در دورهمی شب کنکور گفته است:
الان کسی میدونه تعداد سوالات چند تاست که وقت آزمون کم شده؟کجاش زده؟؟
شروع آزمونو زده ولی واسه پایان نمیبینم ساعت زده باشه -
سلام یه سوال من چجوری استرسم و ترسمو دور کنم از خودم ؟
-
الان کسی میدونه تعداد سوالات چند تاست که وقت آزمون کم شده؟دریا دریایی پایان ازمون اصلا نزده
-
دریا دریایی در دورهمی شب کنکور گفته است:
الان کسی میدونه تعداد سوالات چند تاست که وقت آزمون کم شده؟کجاش زده؟؟
شروع آزمونو زده ولی واسه پایان نمیبینم ساعت زده باشه@nazi-salehi چرا دیشب بابام دید تو سایت گفت غزاله آزمونت تا ۱۱ و خورده ای هست
-
@nazi-salehi چرا دیشب بابام دید تو سایت گفت غزاله آزمونت تا ۱۱ و خورده ای هست
دریا دریایی منکه الان دوباره چک کردم همچین چیزی نبود
شاید با چیز دیگه اشتباه گرفتن -
@nazi-salehi چرا دیشب بابام دید تو سایت گفت غزاله آزمونت تا ۱۱ و خورده ای هست
این پست پاک شده! -
دریا دریایی منکه الان دوباره چک کردم همچین چیزی نبود
شاید با چیز دیگه اشتباه گرفتن@nazi-salehi
نمی دونم والا
حالا یه بار دیگه ازش میپرسم ببینم چی میگه -
@Infinitie-A
حرف شما کاملا درسته اما خب بنده گفتم ترجیحا موسیقی بی کلام و اصلا با کلام گوش ندن
البته اینا رو برای کسی گفتم که خیلی استرس داره.
من خودم شب کنکور سال قبل صدای بارون و رعد و برق گوش دادم و خیلی آرامش گرفتم حتی دوستان میتونند زیباترین سوره قرآن یعنی سوره الرحمن رو به صورت صوتی و با صدای عبدالباسط دانلود کنن و گوش کنند چون خیلی آرامش دهنده هستسینا دستگاهی
بله درست میگید -
دریا دریایی پایان ازمون اصلا نزده
@nafas-m در دورهمی شب کنکور گفته است:
دریا دریایی پایان ازمون اصلا نزده
اره ماله منم نبود همچین چیزی
-
بچه ها یه بار دیگه وسایلی که فردا باید ببرم رو بگین
با توجه به سوابقم توی امتحان نهایی ها همش استرس دارم یه چی یادم بره -
بچه ها یه بار دیگه وسایلی که فردا باید ببرم رو بگین
با توجه به سوابقم توی امتحان نهایی ها همش استرس دارم یه چی یادم برهBrice
https://forum.alaatv.com/topic/11792/نکات-شب-و-روز-کنکور-و-سوسول-بازی-های-این-جنسی/2?_=1597756454595چیزی رو اگر جا انداختم اینجا هست
-
Brice خوب باید 2 تا مداد نرم
دو تا ماسک برای احتیاط
یه بطری اب
کارت ورود به جلسه
تراش
پاک کن
قند طبیعی برای اینکه یه چیزی بخوری