ادامــــه سوالات IQ
-
سوال 28 هم که تنها سوالی بود که همون دفعه اول درست جواب دادم!
توضیح:
در هر ردیف (یا ستون فرقی نمیکنه من با ردیف مثال میزنم)
ردیف 1: در هر خونه خط هایی که سرشون آزاده و فقط یک سرشون به نقطه وصله، 90 درجه میچرخن
بالاییه 90 درجه ساعتگرد، پایینیه 90 درجه پادساعتگردردیف سوم هم همینطور و در هر خونه از چپ به راست هر خطی که یه سرش آزآده 90 درجه میچرخه
در نتیجه توی ردیف دوم خونه ی آخر، باید نسبت به ردیف دوم خونه ی وسط نود درجه بچرخه که دقیقا مثلث میسازهمیشه گزینه ی B
-
35 چه ساده بود!
E میشه
ولی اونموقع مخم هنگ بود
کلن وقتی شما گفتید حتما تایم بگیرم این بحث تایم که میاد من همیشه سوالارو خراب میکنم
تو آزمون ها هم همیشه اینجوریمتوضیحش :
راند اول: شکل ها به این صورت کنار هم میان که با جای خالی شروع میشه و بعدش-> دایره - مثلث - دایره و مربع - جای خالی - ترکیب دوتای اول (که اینجا میشه دایره و مثلث)راند دوم: دوباره با جای خالی شروع میشه و بعدش برعکس راند اوله -> دایره و مربع - مثلث - دایره - ترکیب دوتای اولی (که اینجا میشه دایره و مربع و مثلث)
راند سوم: دوباره با جای خالی شروع، و بعدش برعکس راند دومه (ینی مثل راند اوله) -> دایره - مثلث - دایره و مربع - جای خالی - ترکیب دوتای اول (که اینجا میشه دایره و مثلث)
راند چهارم: با جای خالی شروع و بعدش برعکس راند سومه (یعنی مثل راند دومه) -> دایره و مربع - مثلث - دایره - جای خالی - ترکیب دوتای اول (که دوباره مثل راند دوم میشه دایره و مربع و مثلث)
m.jafari9877 در ادامــــه سوالات IQ گفته است:
35 چه ساده بود!
E میشه
ولی اونموقع مخم هنگ بود
کلن وقتی شما گفتید حتما تایم بگیرم این بحث تایم که میاد من همیشه سوالارو خراب میکنم
راند اول: شکل ها به این صورت کنار هم میان که با جای خالی شروع میشه و بعدش-> دایره - مثلث - دایره و مربع - جای خالی - ترکیب دوتای اول (که اینجا میشه دایره و مثلث)راند دوم: دوباره با جای خالی شروع میشه و بعدش برعکس راند اوله -> دایره و مربع - مثلث - دایره - ترکیب دوتای اولی (که اینجا میشه دایره و مربع و مثلث)
راند سوم: دوباره با جای خالی شروع، و بعدش برعکس راند دومه (ینی مثل راند اوله) -> دایره - مثلث - دایره و مربع - جای خالی - ترکیب دوتای اول (که اینجا میشه دایره و مثلث)
راند چهارم: با جای خالی شروع و بعدش برعکس راند سومه (یعنی مثل راند دومه) -> دایره و مربع - مثلث - دایره - جای خالی - ترکیب دوتای اول (که دوباره مثل راند دوم میشه دایره و مربع و مثلث)
اوممم درسته ولی فکر نمیکنی یکم طولانی شد؟
میتونیم بگیم:
دایره هر دو خانه یکبار،مثلث هر سه خانه یکبار و مربع هر چهار خانه یکبار ظاهر میشن به همین سادگی -
m.jafari9877 در ادامــــه سوالات IQ گفته است:
35 چه ساده بود!
E میشه
ولی اونموقع مخم هنگ بود
میتونیم بگیم:
دایره هر دو خانه یکبار،مثلث هر سه خانه یکبار و مربع هر چهار خانه یکبار ظاهر میشن به همین سادگیDr sarah در ادامــــه سوالات IQ گفته است:
میتونیم بگیم:
دایره هر دو خانه یکبار،مثلث هر سه خانه یکبار و مربع هر چهار خانه یکبار ظاهر میشن به همین سادگیاینم میشه
درسته توضیحش طولانیه ولی خودش توی چند ثانیه اومد تو ذهنم
ولی توضیح شما بهتره