منبع کمک آموزشی
-
عرض ادب و احترام
دوستان تصمیم دارم کتاب کمک آموزشی زبان فارسی تهیه کنم
تجربه هاتون از مطالعه ی کتاب ها رو بگید
ممنون -
-
Zaraa
روز بخیر
من سال 11 هستم برای کنکور 1400 میخوام-1 سال تا کنکور فرصت دارم--چند تا سوال دارم ممنون میشم جواب بدین
-این کتاب از همه لحاظ کامله ؟-همه ی مطالبو پوشش میده؟-زبان فارسی من کمی ظعیفه با داشتن این کتاب نیاز به منبع دیگه ای ندارم؟-و این کتاب در حدی هست که 5 تا تست رو بشه زد؟-ودر آخر زیاد بودن کتاب 300 و ... صفحه -
Zaraa
روز بخیر
من سال 11 هستم برای کنکور 1400 میخوام-1 سال تا کنکور فرصت دارم--چند تا سوال دارم ممنون میشم جواب بدین
-این کتاب از همه لحاظ کامله ؟-همه ی مطالبو پوشش میده؟-زبان فارسی من کمی ظعیفه با داشتن این کتاب نیاز به منبع دیگه ای ندارم؟-و این کتاب در حدی هست که 5 تا تست رو بشه زد؟-ودر آخر زیاد بودن کتاب 300 و ... صفحهpakan azad کتابای اقای سبطی دوتان
که یکی دستور زبان فارسیه ویکی دیگه آرایه های ادبی
و تاریخ ادبیات و معنی کلمات رو نداره
ولی کامله و تا جایی که میدونم پوشش میده همه چیو...
برای تست هم خیلی خوبه بطوریکه بعد از هر آموزش چند تا تست با پاسخنامه تشریحی داره
صفحات کتاب زیادن ولی حفظی نیستن که بگین خیلیی سخته و غیرقابل تحمله...توضیحاتش برای یادگیری خیلی خوبن و ارزش اینو داره که تعداد صفحاتش زیاد باشن
این کتابا برای هرپایه ای چه ضعیف چه قوی بنظرم بدرد میخورن
البته اینها نظرات من بودن
شاید کتابی از کتابای اقای سبطی بهتر باشه و من خبر نداشته باشم
بنابر این بهتره که به همه نظرات دقت کنید -
pakan azad کتابای اقای سبطی دوتان
که یکی دستور زبان فارسیه ویکی دیگه آرایه های ادبی
و تاریخ ادبیات و معنی کلمات رو نداره
ولی کامله و تا جایی که میدونم پوشش میده همه چیو...
برای تست هم خیلی خوبه بطوریکه بعد از هر آموزش چند تا تست با پاسخنامه تشریحی داره
صفحات کتاب زیادن ولی حفظی نیستن که بگین خیلیی سخته و غیرقابل تحمله...توضیحاتش برای یادگیری خیلی خوبن و ارزش اینو داره که تعداد صفحاتش زیاد باشن
این کتابا برای هرپایه ای چه ضعیف چه قوی بنظرم بدرد میخورن
البته اینها نظرات من بودن
شاید کتابی از کتابای اقای سبطی بهتر باشه و من خبر نداشته باشم
بنابر این بهتره که به همه نظرات دقت کنید -
بنظرم ادبیات رو موضوعی بخون
میتونی از کتاب های موضوعی نشر الگو و یا هفت خوان خیلی سبز استفاده کنی کتابای عالی هم هستن -
عرض ادب و احترام
دوستان تصمیم دارم کتاب کمک آموزشی زبان فارسی تهیه کنم
تجربه هاتون از مطالعه ی کتاب ها رو بگید
ممنونpakan azad دکتر سبطی زمان ما تنها منبعی بودن که ادبیات رو یاد میدادن و بقیه کتابا فقط تست داشتن.
البته منظورم از ادبیات ارایه ادبی زبان فارسی و قرابت معنایی هست.