مشاوره چگونه درس خواندن...
-
سلام.
من به دلایلی نتونستم دهم رو تا الان بخونم و میخواستم با شروع سال تحصیلی جدید با یازدهم شروع کنم به خوندن و کتابای دهم را روزانه با یازدهم بخونم تا تموم شه.
به نظر شما این کار درسته یا روش های بهتری در نظر دارید؟ -
سلام.
من به دلایلی نتونستم دهم رو تا الان بخونم و میخواستم با شروع سال تحصیلی جدید با یازدهم شروع کنم به خوندن و کتابای دهم را روزانه با یازدهم بخونم تا تموم شه.
به نظر شما این کار درسته یا روش های بهتری در نظر دارید؟MAHDI MALEK MAHMOODI
سلام ،یه عده از دوستان شرایط شما رو داشتن ،یه تاپیک زدن شروع کردن به درس خوندن و خوندن زیست دهم و...
حتما به.جمع این دوستان بپیوندید -
سلام.
به نظر شما این کار درسته یا روش های بهتری در نظر دارید؟MAHDI MALEK MAHMOODI سلام
نه بنظرم باید این 15 روز مانده به شروع مدارس رو بکوب و عالی بخونی
تا حداقل یک پنجم یا یک ششم دروس رو همراه با تست زدن و یادگیری یاد بگیری بعد از 15 شهریور هم همراه با دروس یازدهم اون کاری که گفتی رو انجام بده -
MAHDI MALEK MAHMOODI
سلام ،یه عده از دوستان شرایط شما رو داشتن ،یه تاپیک زدن شروع کردن به درس خوندن و خوندن زیست دهم و...
حتما به.جمع این دوستان بپیوندیدDrfariborz اون تایپک رو میشه راهنمایی کنید تا پیدا کنم
-
MAHDI MALEK MAHMOODI سلام
نه بنظرم باید این 15 روز مانده به شروع مدارس رو بکوب و عالی بخونی
تا حداقل یک پنجم یا یک ششم دروس رو همراه با تست زدن و یادگیری یاد بگیری بعد از 15 شهریور هم همراه با دروس یازدهم اون کاری که گفتی رو انجام بدهhanaw kouhi ممنونتم
-
MAHDI MALEK MAHMOODI
حتما به.جمع این دوستان بپیوندیدDrfariborz سلام
میشه بیشتر راهنمایی کنید
کدوم تاپیک؟ -
فکر کنم این باشه
-
سلام.
به نظر شما این کار درسته یا روش های بهتری در نظر دارید؟MAHDI MALEK MAHMOODI در مشاوره چگونه درس خواندن... گفته است:
سلام.
به نظر شما این کار درسته یا روش های بهتری در نظر دارید؟همین الانم شروع کنی دیر نیست
-
بنظرم شما تو این فرصت باقی مونده خیلی از مطالب رو میتونی بخونی
اینجوری سال یازدهم دچار مشکل نمیشی
و وقت بیشتری واسه یازدهمت داری
MAHDI MALEK MAHMOODI -
بنظرم شما تو این فرصت باقی مونده خیلی از مطالب رو میتونی بخونی
اینجوری سال یازدهم دچار مشکل نمیشی
و وقت بیشتری واسه یازدهمت داری
MAHDI MALEK MAHMOODIsandiiii ممنون ازت
-
sandiiii ممنون ازت
MAHDI MALEK MAHMOODI
خواهش میکنم -
سلام.
به نظر شما این کار درسته یا روش های بهتری در نظر دارید؟MAHDI MALEK MAHMOODI سلام منم مثل شما
برای دهم تستی کار نکردم نگران نباشید هنوز دیر نیست
ی تایپیک زدم اگه میخواید بیاید اونجا گزارش ساعات مطالعه بدین و....
خود من میخوام تو این ۱۵ روز تا جایی کمیتونم بخونمکتست بزنم و...