کنکور 96 با آلا
-
سلام دوستان
بنده برنامه های آلا برای کنکور 96 رو دیدم ... الان موندم کِی شروع کنم !! مثلا برای شیمی و عربی قراره صفر تا صد جدید گذاشته باشه ... الان وایسم تا اونا بیاد یا با قدیمیا برم ؟؟!؟ اصلا کی قراره بیاد روی سایت ؟؟
ممنون -
شدیدا منتظر فیلم ها هستیم ! زمان داره به سرعت میگذره
-
منم کنکوری 96 ام ولی خب شما خودتون دیگ باید شروع کنین تو تابستون باید درسای دوم و سوم و تموم کنید ان شاالله حالا باز فیلما بیاد بهتر کمک میکنه نزارین وقتتون الکی بگذره
-
سلام خدمت دوستان عزیز
شما الان باید از خیلی وقت پیش شروع میکردید...
حالا هم به نظر من شروع کنید با فیلمای سال های قبل و هر موقع فیلمای جدید اومد ادامه اش رو با اونا پیش برید ...
موفق باشین -
سلام خدمت دوستان عزیز
شما الان باید از خیلی وقت پیش شروع میکردید...
حالا هم به نظر من شروع کنید با فیلمای سال های قبل و هر موقع فیلمای جدید اومد ادامه اش رو با اونا پیش برید ...
موفق باشین@reza77 شروع شده ! فقط تکلیف بعضی چیزا واسه من معلوم نیس
-
سلام همه ی برنامه های الا برای نوروز96 هست
پس از فیلم های سال گذشته استفاده کنین بچها
زمان رو ازذست ندید.... -
سلام دوستان
بنده برنامه های آلا برای کنکور 96 رو دیدم ... الان موندم کِی شروع کنم !! مثلا برای شیمی و عربی قراره صفر تا صد جدید گذاشته باشه ... الان وایسم تا اونا بیاد یا با قدیمیا برم ؟؟!؟ اصلا کی قراره بیاد روی سایت ؟؟
ممنون -
زمان رو ازذست ندید....sajedeh7300 در کنکور 96 با آلا گفته است:
زمان رو ازذست ندید....خیر ، پک جدید صفر تا صد شیمی و عربی هم قرار بود که بزارن !!
-
sajedeh7300 در کنکور 96 با آلا گفته است:
زمان رو ازذست ندید....خیر ، پک جدید صفر تا صد شیمی و عربی هم قرار بود که بزارن !!
سلام
یه تشکر ویژه از همه ی آلایی های عزیز بابت برنامه های عالی تون
میخواستم بدونم فیلم های جدید روی اپلیکیشن های موجود در بازار هم قرار می گیرن یا باید مستقیما از سایت دانلودشون کنیم؟ -
@reza77 شروع شده ! فقط تکلیف بعضی چیزا واسه من معلوم نیس
hadi nezhadassad در کنکور 96 با آلا گفته است:
@reza77 شروع شده ! فقط تکلیف بعضی چیزا واسه من معلوم نیس
تکلیف چی ؟
-
سلام
میخواستم بدونم فیلم های جدید روی اپلیکیشن های موجود در بازار هم قرار می گیرن یا باید مستقیما از سایت دانلودشون کنیم؟NGU در کنکور 96 با آلا گفته است:
سلام
میخواستم بدونم فیلم های جدید روی اپلیکیشن های موجود در بازار هم قرار می گیرن یا باید مستقیما از سایت دانلودشون کنیم؟سلام، نه فعلا بايد از سايت دانلود كنيد، تا يه بار اپ كلي آلاء بياد بيرون
-
NGU در کنکور 96 با آلا گفته است:
سلام
میخواستم بدونم فیلم های جدید روی اپلیکیشن های موجود در بازار هم قرار می گیرن یا باید مستقیما از سایت دانلودشون کنیم؟سلام، نه فعلا بايد از سايت دانلود كنيد، تا يه بار اپ كلي آلاء بياد بيرون