نظر شما در مورد تاپیکِ هر چی تو دلته بریز بیرون
-
زیاد فرقی نداره ولی خیلی وقتا باعث ضرر میشه چون دانش آموزا رو الکی مشغول میکنه
-
سلام،هر چی نظر رئیس باشه ،نظر منم همونه
-
اگه بشه یه گپ باشه که تایم های خاص(مثلا 2 تا 4 ظهر و 10 تا 12شب) فعال باشه خیلی خوبه
و اینکه نظارت باشه و تا می بینید که بحث داره بالا می گیره اخطار بدید و اگه توجه نکردن برای یه مدت محروم کنید(اخراج به نظر من صحیح نیست چون انسان ممکن الخطاس)
انجمن به حاشیه رفتع شدیییییییید -
بچه ها می تونید دلایلتون رو این پایین بنویسید
@M-an در اینکه وقت بچه هارو میگیره که شکی نیست
ولی خب طی همین چند روز دیدیم که اسپم تو تاپیکای مختلف زیاد شده و همه آشفته ان- میشه برا رفع اعتیاد به تودلی کارای مختلفی کرد
مثلا اینکه لایک نداشته باشه ! مثه چتباکس
مشکل از خودمونه که باید درستش کنیم=)
گاها نیازه معاشرت با بقیه - میشه برا رفع اعتیاد به تودلی کارای مختلفی کرد
-
سلام مدیر
بله وجود یه سری افراد تودلی بهم ریخته ولی اونجا خیلی خوبه
و اینکه همیشه باز نباشه یه تایم خاص خوب میشه ولی حذف نه -
اگه یه فضا فقط برای بیان حرفای دلی با ممنوعیت چت کردن باشه عالیه، یعنی حرفای دلی رو بیایم اونجا بگیم اما پستهایی که چت زا هستندو نذاریم، و چت ممنون باشه، محدودیت چت رومو هم به صورت بلاک افراد خاص دربیاد نه اینکه کلا چت شخص محدود بشه، یعنی یه افراد خاصی به خواست خود فرد فقط تو چت روم بلاک باشن
-
من مخالفم
چون واقن یه جاهایی نیازه
تا الان هم تو بعضی تاپیک ها اسپم دادن
بستگی به خودِ بچهها داره
اینک بتونن خودشون رو کنترل کنن یا نه
اینکه بخوایم تودلی رو حذف کنیم فقط صورت مسئله رو پاک میکنیم
ینی اگ تودلی نباشه بچهها میرن درس میخونن؟!
مگ کسی رو به اجبار اونجا نگه داشتن؟!
مطمئنا کسی که نخواد درس بخونه
تودلی نباشه میره یه جای دیگ!
وجود تودلی باعث صمیمیت بچه ها هم میشه -
@M-an به نظرم روال قبل رو داشته باشه
و اون گروهه @همکاری که گفتین
بچه ها فعال باشن تا بحث پیش نیاد -
اگه یه فضا فقط برای بیان حرفای دلی با ممنوعیت چت کردن باشه عالیه، یعنی حرفای دلی رو بیایم اونجا بگیم اما پستهایی که چت زا هستندو نذاریم، و چت ممنون باشه، محدودیت چت رومو هم به صورت بلاک افراد خاص دربیاد نه اینکه کلا چت شخص محدود بشه، یعنی یه افراد خاصی به خواست خود فرد فقط تو چت روم بلاک باشن
اخه تو هیچ تایپکی نمیشه حرف زد یا چت کرد تودلی فقط خوبیش این بود که محدودیت چت نداشت
-
بچه ها می تونید دلایلتون رو این پایین بنویسید
@M-an تاپیک تو دلی از اول بد نبود ولی این اواخر خیلی رفت در حاشیه و اون نظارتی ک باید روش میبود کم شد
و اینم درسته که وقت بچه هارو میگیره بنظرم حتی اگه قرار نیست حذف بشه باید تغییراتی زیادی روش ایجاد بشه و یسری قوانین جدید
چون واقعن یسری وقتا بچه ها متاسفانه از حدود انجمن خارج شدن -
Bio در نظر شما در مورد تاپیکِ هر چی تو دلته بریز بیرون گفته است:
چت کردن لازمه
من خودم به شخصه این مدت که تودلی بسته بوده حس میکنم چیزی گم کردمع :| -
تو دلی چی هست اصلا؟
چرا تا حالا تاپیکشو ندیدم من پس -
سلام
با نبود تاپیک ،بی شک تاپیک های دیگه پرازاسپم خواهد شد -
سلام
سلام
@M-an
یه خواهش هم ازتون دارم