مشاوره کنکور 96
-
پاسخ: کنکور 96 با آلا
ببخشید میخواستم بپرسم مشاوره رو چند شنبه میذارید امروز 4شنبه ست ...
باتشکرازآلا -
سلام میخواستم از مشاوره های عزیز الا خواهش کنم بدونم امکانش هست که فایل مشاوره ایدر مورد انتخاب رشته درست برای ما قرار بدن
و در مورد اصطلاحات مثل بومی و قطبی و ناحیه ای و... توضیح بدن راستش هر مشاوری یه حرف میزنه یکی میگه اصلن انتخاب رشته شما و شانس قبولیتون ربطی به قطبی و ناحیه ای و کشوری نداره بلکه بستگی داره که وقتی نوبت به انتخاب رشته شما رسید ظرفیت پر شده باشه برای اون رشته یا نه ولی یه کی دیگه میگه شانس شما تو رشته های قطبی بیشتر
ومن رتبم شد 14000 البته خیلی بد ولی میتونم پر دیس رادیولوزی ساری یا کاشان قبول شم؟ -
@ادمین sohrab
سلام دوستان گُلم
از این به بعد اینجا مطالب مشاوره ای خودم رو که حاصل مطالعه کتب فرآوان و تحقیق های اینترنتی هستند، آپ می کنم
امیدوارم این مطالب همونطور که واسه من مفید واقع شدن ، واسه شما دوستای آلائی هم مفید و قابل استفاده باشن
اولین فایل مشاوره ای
موضوع : سه نوع حافظه و دسته بندی دروس در قالب های (حلیاتی-حفظی-استنباطی) برای مطالعه دقیق تر
تهیه و تنظیم توسط : سمیرا احمدکلهری
-
@ادمین sohrab
سلام دوستان گُلم
از این به بعد اینجا مطالب مشاوره ای خودم رو که حاصل مطالعه کتب فرآوان و تحقیق های اینترنتی هستند، آپ می کنم
امیدوارم این مطالب همونطور که واسه من مفید واقع شدن ، واسه شما دوستای آلائی هم مفید و قابل استفاده باشن
اولین فایل مشاوره ای
موضوع : سه نوع حافظه و دسته بندی دروس در قالب های (حلیاتی-حفظی-استنباطی) برای مطالعه دقیق تر
تهیه و تنظیم توسط : سمیرا احمدکلهری