تحلیل کنکور 99 تجربی ملقب به سخت ترین کنکور برگزارشده
-
Gfdsgdf dgsdgsd
سلام
ببینید کنکور قاعده اش این نیست که نیاز باشه ۱۰۰ بزنیم
قاعده اش اینه از میانگین داوطلبا بیشتر بزنیم
و تو اون درسی که اکثرا خراب کردن ما کمتر خراب کرده باشیم تاااممماااامم@Infinitie-A سلام قاعده سلامممممممم ارتفاع سلاممممممممممم مساحت خخخخ عزیزدلم میدونم چی میگی ولی میانگین عمومی 20% اختصاصی 35% ابیاری دانشگاه هم بهت نمیدن دلت خوشه خخخ
-
اگه اختصاصی ضعیفین عمومی بخونین بجاش همش که نباید تو همه چیز عالی باشین باید تکنیک بلد باشین کنکور تکنیک خواهر تکنیک
@نگین-وهاب-مقدم چه جالب 180 درجه برعکس گفتی :| من اختصاصیم خوبه عمومی غیر زبان بقیش قهوه ایه البت نکه نخونم یاد نگیرم نه میانگین مطالعم باس هفته نیم ساعته خخخخ
البته از فعل بود باس استفاده میکردم -
@نگین-وهاب-مقدم چه جالب 180 درجه برعکس گفتی :| من اختصاصیم خوبه عمومی غیر زبان بقیش قهوه ایه البت نکه نخونم یاد نگیرم نه میانگین مطالعم باس هفته نیم ساعته خخخخ
البته از فعل بود باس استفاده میکردمGfdsgdf dgsdgsd عمومیتو قوی کن خیلی اسونه که
-
Gfdsgdf dgsdgsd عمومیتو قوی کن خیلی اسونه که
@نگین-وهاب-مقدم زبان چیز خاصی نداره
-
Gfdsgdf dgsdgsd عمومیتو قوی کن خیلی اسونه که
@نگین-وهاب-مقدم انشاله 2 ماه بعد برنامه ریزی میکنم فعلا یه استراحت طولانی میخوام
-
@نگین-وهاب-مقدم منم زبانم خوبه :|
-
@نگین-وهاب-مقدم انشاله 2 ماه بعد برنامه ریزی میکنم فعلا یه استراحت طولانی میخوام
Gfdsgdf dgsdgsd اره همین کارو کن درست میشه بعد هر سختی اسانیست
-
@نگین-وهاب-مقدم منم زبانم خوبه :|
Gfdsgdf dgsdgsd صب کن
-
**خب خب... بریم که داشته باشیم تحلیل کنکور ۹۹ تجربی رو :))**
️ادبیات
️سخت
چالشی ترین درس عمومی کنکور 99 بود که سوالات ارایه املا و واژه در سطح دشوار بود و یه سوال تاریخ ادبیات بسیار سخت و دور از انتظار همچنین دو سوال از مبحث قرابت معنایی اختلاف نظر بین کارشناسان وجود دارد و درصد 50% نمره خیلی خوبی برای این درس بود
️عربی
️متوسط
سطح سوالات عربی کاملا متعادل و استاندارد بود سوالات ترجمه کاملا منطقی و استاندارد همچنین سوالات درک متن و قواعد هم سوالات قابل پیش بینی بودنند و درصد 60 نمره قابل قبولی هست
️دینی
️متوسط
سطح سوالات مانند سال های گذشته بود و کاملا قابل انتظار بود و درصد 70% نمره خوبی برای این ازمون بود
️زبان
️سخت
سوالات گرامر نسبتا سخت طراحی شده بودند همچنین کلوز تست پیچیده ای داشت که گرامر و واژگان با هم ترکیب شده بودند همچنین درک متن دوم بسیار سخت و وقت گیر طراحی شده بود که درصد 50% نمره خوبی برای این درس بود
️ریاضی
️دشوار
سوالات مبحث هندسه و کاربرد مشتق و آمار بسیار سخت بودند همچنین سوال اسون در درس ریاضی اصلا وجود نداشت و میانگین درصد ریاضی خیلی پایین خواهد امد و درصد 40% برای این سطح از سوالات درصد قابل قبولی برای رسیدن به رشته های تاپ هست
️زیست
️دشوار
سوالات درس زیست نسبت به کنکور 98 افزایش چشمگیری داشت و سطح سوالات بالا بود همچنین افزایش سوالات شکل دار و شمارشی این ازمون رو سخت کرده بود درصد 60% نمره بسیار خوبی برای قبول شدن در پزشکی و دندان پزشکی هست
️فیزیک
️دشوار
به طور کلی 4 سوال متوسط و 18 سوال سخت و 8 سوال خیلی سخت این ازمون داشت که درصد 45% نمره خوبی برای این درس هست
️شیمی
️فرا سخت
سخت ترین شیمی تاریخ کنکور رو میشه به شیمی کنکور 99 نسبت داد که در ان 28 سوال سخت و 7 سوال خیلی سخت مشاهده میشد میانگین درصد این درس در کنکور 99 بسیار پایین هست و با درصد های 20 یا 30 درصد می توان به رشته های تاپ فکر کرد
کنکور 99 با پیشی گرفتن از کنکور 94 سخت ترین کنکور برگزار شده لقب گرفت که با میانگین درصد های 50 یا زیر ان میتوان به رشته های تاپ پزشکی و... در دانشگاه های خوب فکر کرد همچنین امسال منتظر قبولی های عجیب با درصد های پایین باشید....
nima H در مورد عمومی ها با همه بجز زبان موافقم چون سطحش متوسط بود. ریاضی هم سطح نسبتا متوسطی داشت.
البته احمقانه است که این چنین نظری بدم اصلا توجه نکنید؛
برای رشته و دانشگاه های خوب مثل پزشکی تهران
درصد خوب ریاضی به نظرم 80
شیمی 50
فیزیک 60
زیست 80
باشه،،، نظر من -
nima H در مورد عمومی ها با همه بجز زبان موافقم چون سطحش متوسط بود. ریاضی هم سطح نسبتا متوسطی داشت.
شیمی 50
فیزیک 60
زیست 80
باشه،،، نظر منreza_12tajrobi با توجه به سطح سوالای امسال بنظرم اندکی بالاست
-
شیمی 50
فیزیک 60
زیست 80
باشه،،، نظر منreza_12tajrobi روی درصد شیمی به نظرم تجدید نظر کنی خوبه /واسه دانشگاه خوب همون 20 30 درصد عالیه
-
شیمی 50
فیزیک 60
زیست 80
باشه،،، نظر منreza_12tajrobi شما خودت ریاضیو زیست اینجوری زدی؟
-
reza_12tajrobi شما خودت ریاضیو زیست اینجوری زدی؟
Virus ریاضی 80
-
شیمی 50
فیزیک 60
زیست 80
باشه،،، نظر منreza_12tajrobi
واقعا تجدید نظر باید کنید ....
-
Virus ریاضی 80
دکتر علی ف فکر کنم رتبه 1 امسالو پیدا کردیم
-