سلام بچه ها فارسیو چیکار کنم؟؟؟
-
سلام بچه ها من تو فارسی حس میکنم مشکلات ریشه ای دارم تست سال دهمو که خواسام تابستون بزنم کتاب خیلی سبز مثلا هسته و وابسته و اینارو به صورت کامل یادم نبود و بقیه قواعدو و آرایه هارو به صورت کامل نبود بود ولی نه تخصصی بچه ها بنظرتون چیکار کنم چیبخونم که تو اینا خوب شم و تستارو خوب بزنم؟؟؟؟
راهنما-ادبیات
دهم
انسانیا
تجربیا
ریاضیا -
نشر الگو استفاده کنید هرشب 1و نیم یه قسمتی شو بخونید
-
زیاد هم تیپ تست حل کن و لغات اخر کتابو خوب بخون
-
چه کتابی از نشر الگو
Asal Arabgari قرابت و املا و ارایه و دستور
-
@نگین-وهاب-مقدم قرابت خودش نون شب داره هرشب 5سوال باید حل کنی خیلی درس جذابیه
-
-
سلام بچه ها من تو فارسی حس میکنم مشکلات ریشه ای دارم تست سال دهمو که خواسام تابستون بزنم کتاب خیلی سبز مثلا هسته و وابسته و اینارو به صورت کامل یادم نبود و بقیه قواعدو و آرایه هارو به صورت کامل نبود بود ولی نه تخصصی بچه ها بنظرتون چیکار کنم چیبخونم که تو اینا خوب شم و تستارو خوب بزنم؟؟؟؟
راهنما-ادبیات
دهم
انسانیا
تجربیا
ریاضیاAsal Arabgari در سلام بچه ها فارسیو چیکار کنم؟؟؟ گفته است:
راهنما-ادبیات
دهم
انسانیا
تجربیا
ریاضیامن خودم از روش زیر استفاده کردم
برای لغات به نظرم همون لغات کتاب درسی کافیه و نیازی به کتاب دیگه ای نیست حتی برای املا هم همین طور چون تقریبا سوال آووردن از خارج کتاب معنایی نداره و همه لغت تقریبا داخل کتابن
برای تمرین هم به نظرم زیاد نیازی به تست های عجیب و غریب نیست و بیشتر مرور و تکرار میخواد
و فقط اگر یه کتاب داشته باشید برای تمرین و تست بیشتر املا و لغت
برای آرایه
الگو و خیلی سبز و ...کتاب های خوبی هستن (اطلاعی از بقیه کتاب ها چندان ندارم)
برای آرایه بعد از آموزش مقدماتی و یادگیری آرایه ها باید تست و تست و تست بزنید تا تکنیک های مختلف رو کشف کنید و واقعا نیاز به تمرین داره برای قرابت هم تقریبا نیازی به اموزش خاصی نداره و فقط تمرین روزانه میخواد که اوایل سعی کنین بدون زمان تست بزنید و با آرامش روی درست خوندن بیت تمرکز کنید چون مشکل اساسی خیلی از بچه ها درست نخوندن بیت و در نتیجه درست نفهمیدن مفهومه به مرور قوی میشیدبرای زبان فارسی
اگر حس می کنید که دچار فراموشی در قواعد میشید کاملا عادیه چون خیلی نیاز به تمرین داره و ضمنا خیلی از این احساسات فراموشی به نوعی جز وسواس مطالعاتی هستن یعنی در واقع شما بلدین ولی فکر می کنین بلد نیستید به نظرم بعد از خوندن و مرور اصول با فاصله زمانی از خوندنتون تست حل کنید و همه تست ها را در یک زمان نزنید و مثلا 100 تا تست رو در 3 یا 4 زمان تقسیم کنید و بزنید تا تعداد مرور و تسلطتون فوق العاده بالا بره
انسانیا
ریاضیا
تجربیا
دهم
یازدهم
دوازدهم -
کتاب موضوعی نشر الگو
-
سلام دوست آلایی
برای ادبیات همونطور که میدونید این بخش ها مهم هستن
واژگان و املا / قرابت / آرایه / دستورواژگان و املا کتاب خیلی سبز رو پیشنهاد میکنم (تاریخ ادبیات هم داره اگه مشتاق باشین)
آرایه و دستور کتاب موضوعی نشرالگو فوق العاده است
و برای قرابت هم کتاب قرابت و استنباط مفهمومی استاد هامون سبطی
(البته چون حجمش زیاده اگر وقت کردین)
بطور کل همه اینا فقط پایه رو تقویت میکنه برای درصد بالا
حتما و حتما باید خیلی تست بزنید
کتاب 37 دوره کنکور عمومی دوردنیا برای تقویت دروس عمومی خیلی عالیه
موفق باشین Asal Arabgari