جمع بندی دروس کنکوری های 1400
-
@نگین-وهاب-مقدم سلام
من اول تابستون تصمیم داشتم با فیلمای آلا پیش برم و تا اخر تابستون دهم و یازدهم رو ببندم
ولی نه دهم رو تموم کردم نه یازدهم
با اینکه وقتیب گذشته نگاه میکنم تقریبا هر روز یا مطالعه کردم یا فیلم نگاه کردم ولی هنوز دهم تموم نشده و یازدهم هم ک هیچی
تو ازمونا هم ب بودجه بندی نمیرسم و کلا عقبم
البته میخوام تا اخر این هفته دهم رو تموم کنم
ولی بازم حس میکنم نمیشهkhatere _h
خوب الان شما باید بیاین ریشه مشکلتون رو پیدا کنین که چرا نشد با برنامه آزمونا جلو برین
ببینید توی برنامه ریزی تون کجا مشکل داشتین که نشد؟
چون اکثرا برنامه آزمونا طوری طراحی میشه که بچه ها برسن به اون مباحث و در نتیجه مثلا در تابستون یه مقدار خوبی از درسا رو ببندن
فقط خواهشا بیخیال این موضوع نشین چون اگر همیشه عقب بمونین از یه جایی به بعد حجم مطالب نخونده شده زیاد میشه -
سلام🙂
۲/۵ساعت انگلیسی۲/۵ ساعت زیست
نیم ساعت شیمی مرور
نیم ساعت ریاضی
از عملکرد امروزم زیاد راضی نبودم اولیا راضی بودم حدودا ولی ریاضیو نه چون امروز نرسیدم بهش زیاد.
Asal Arabgari فردا یکم براش جبرانی بزار
-
سلام🙂
۲/۵ساعت انگلیسی۲/۵ ساعت زیست
نیم ساعت شیمی مرور
نیم ساعت ریاضی
از عملکرد امروزم زیاد راضی نبودم اولیا راضی بودم حدودا ولی ریاضیو نه چون امروز نرسیدم بهش زیاد.
Asal Arabgari
خوب دقیقا اصل برنامه ریزی همینه شما همین جا باید ریشه مشکل رو پیدا کنین که چرا نتونستین اون برنامه و ساعت مطالعاتی ایده آل رو برای مثلا ریاضی پیاده کنین ؟؟
باید سعی کنین اگر خودتون برای خودتون برنامه ریزی می کنین کاملا بهش پایبند باشید و نگید حالا این تیکه ش رو امروز نخونم مشکل نداره
من خودم زمان کنکور برای خودم برنامه ریزی میکردم و کاملا بهش برای اجرا اون پایبند و مصر بودم
فقط یه تایم اندکی رو باید برای اتفاقات ناخواسته در نظر بگیرین که اگر بنا به دلیلی نتونستین به درسی برسین همون روز یا نهایتا فرداش(هر چه زودتر بهتر) اون عقب موندگی جبران شه -

-
%(#ff0000)[بچه ها سلام مدرسه ها نزدیکه سعی کنید جمع بندیدروس رو اغاز کنید و بیشتر عمومی بخونید]
-
Asal Arabgari
خوب دقیقا اصل برنامه ریزی همینه شما همین جا باید ریشه مشکل رو پیدا کنین که چرا نتونستین اون برنامه و ساعت مطالعاتی ایده آل رو برای مثلا ریاضی پیاده کنین ؟؟
باید سعی کنین اگر خودتون برای خودتون برنامه ریزی می کنین کاملا بهش پایبند باشید و نگید حالا این تیکه ش رو امروز نخونم مشکل نداره
من خودم زمان کنکور برای خودم برنامه ریزی میکردم و کاملا بهش برای اجرا اون پایبند و مصر بودم
فقط یه تایم اندکی رو باید برای اتفاقات ناخواسته در نظر بگیرین که اگر بنا به دلیلی نتونستین به درسی برسین همون روز یا نهایتا فرداش(هر چه زودتر بهتر) اون عقب موندگی جبران شه -
بچه ها بیاین از 15 شهریور یک فصل از زیستو مرور کنیم و اینجا اعلام کنیم تو برناممون جا میگیره
-
بچه ها بیاین از 15 شهریور یک فصل از زیستو مرور کنیم و اینجا اعلام کنیم تو برناممون جا میگیره
@نگین-وهاب-مقدم از دهم شروع میشه
-
@M-N-2
درسته خیلی ممنون🙂Asal Arabgari اگه تونستی شرکت کن
-
@M-N-2
درسته خیلی ممنون🙂Asal Arabgari
خواهش می کنم -
@نگین-وهاب-مقدم هر هست بگه دانش-آموزان-آلاء
-
-
@نگین-وهاب-مقدم
بنظرم خیلی خوبه،فقط تا کی ادامه داره این دورهه من اگه بشه دوست دارم شرکت کنم با شرایطم اگه سازگاری داشته باشهAsal Arabgari تا کنکور زیستا رو می خونیم با مرور من جدولشو اماده میکنم
-
@نگین-وهاب-مقدم من 6 و 7 دهم دارم با 6 و 7 یازدهم
-
خب من امروز اینارو انجام دادم....
زیست ۲/۵ساعت
ریاضی ۱/۵ساعت
فیزیک ۱/۱۵ ساعت
شیمی نیم ساعتAsal Arabgari برنامه فردات هم بگو اگه خواستی گلی
-
Asal Arabgari برنامه فردات هم بگو اگه خواستی گلی
-
@نگین-وهاب-مقدم من 6 و 7 دهم دارم با 6 و 7 یازدهم
خانومِ_دوست_داشتنی مرور بیا جلو اونا رو هم بخون