چگونه برای جمع بندی سال دهم باید برنامه ریزی کرد؟
-
سلام ، من سال دهم تجربی هستم که دارم میرم یازدهم
میخواستم بدونم چطوری یک برنامه بریزم که هم تست زدن و شامل بشه هم خوندن درسنامه و اینکه آدم دلسرد نشه از عمل کردن به اون .👉🙏 -
میخواستم بدونم چطوری یک برنامه بریزم که هم تست زدن و شامل بشه هم خوندن درسنامه و اینکه آدم دلسرد نشه از عمل کردن به اون .👉🙏Yasaman Eshaghi در چگونه برای جمع بندی سال دهم باید برنامه ریزی کرد؟ گفته است:
میخواستم بدونم چطوری یک برنامه بریزم که هم تست زدن و شامل بشه هم خوندن درسنامه و اینکه آدم دلسرد نشه از عمل کردن به اون .👉🙏تاپیکای زیادی واسه برنامه ریزی وجود داره
منم تا حدی که بلد بودم توی اون تاپیکا توضیح دادم
به طور کلی بهتره خودتون رو با برنامه یه آزمون وفق بدین و یا حتی از اون کمی جلو بیفین
سوالتون خیلی کلیه بهتر بود یه خرده جزیی تر میشد تا راحت تر بشه بهش جواب داد -
میخواستم بدونم چطوری یک برنامه بریزم که هم تست زدن و شامل بشه هم خوندن درسنامه و اینکه آدم دلسرد نشه از عمل کردن به اون .👉🙏Yasaman Eshaghi در چگونه برای جمع بندی سال دهم باید برنامه ریزی کرد؟ گفته است:
میخواستم بدونم چطوری یک برنامه بریزم که هم تست زدن و شامل بشه هم خوندن درسنامه و اینکه آدم دلسرد نشه از عمل کردن به اون .👉🙏سلام
به این نکته کلیدی توجه کن
بعد از هر درسنامه یک سوم تستای آموزشیشیو حل کنبقیه تست ها به صورت پوششی د در قالب دفعات بعدی حل تست از اون مبحث زده میشه