1716636153296983885153997168406.jpg
سلام روزتون بخیر.
ببخشید اینجا انا
داخل ترجمه متوجه نمی شم چطور معنی شده. 2 جا هم برسی کردم همین معنی بود.
این طور نمیشه همانا ما قران را برتو قطعا نازل کردیم؟
داخل ترجمه قران نگاه کردم.
17166363519115495426405647840078.jpg
این طور نوشته بود.
نظر شما چیه این عبارت معنی ش با ترجمه انا چی میشه؟
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@تجربیا @دانش-آموزان-آلاء @ریاضیا
-
@mehdinasiri در عربی مهدی جلادتی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
لطفا توضیحات جلسه های 4 و 5 رو قرار بدید . با تشکر.
شما جزوه رو هم تکمیل میکنید ؟
-
alireza_ysf75 در عربی مهدی جلادتی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
لطفا توضیحات جلسه های 4 و 5 رو قرار بدید . با تشکر.
شما جزوه رو هم تکمیل میکنید ؟
اگه منظورتون جزوه ی استاد جلادتی است باید بگم من عربی استاد ناصح زاده رو دیدم و جزوه اشو دارم فیلم های استاد جلادتی رو هم می بینم و مباحثی رو که درس میدن با استاد ناصح زاده مقایسه می کنم اگه مطلبی اضافه تر گفتن به جزوه ی استاد ناصح زاده اضافه می کنم ولی در کل تدریس این 2 استاد خیلی به هم نزدیک اند .
-
alireza_ysf75
سلام....خیلی ممنون از شما که زحمت کشیدین و تست هارو گذاشتین....
ولی ما تست هارو میخواییم تا بتونیم ازشون پرینت بگیریم !!! این عکس ها که قابل پرینت نیستن و یا کیفیت چندان جالبی ندارن!
هدف ما از خواستن تست ها اینه وگرنه خب همینطوری که توی فیلما هم هست....لطفا به استاد بگین pdf تست هارو بدن ! ممنون یا علی
-
ali565669 در عربی مهدی جلادتی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
بچه ها میخوان توضیحات جلسه هارو بنویسن انگار دارن از جزوه رونویسی میکنن
اینطور که شما هم میگید نیست در ضمن استاد هم از روی جزوه درس می دن . حالا هر کسی هم که بخواد توضیح جلسات رو بنویسه بیشتر توضیحات همون توضیحات جزوه میشه در آخر .
-
@سهندkonkor در عربی مهدی جلادتی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
alireza_ysf75
ولی ما تست هارو میخواییم تا بتونیم ازشون پرینت بگیریم !!! این عکس ها که قابل پرینت نیستن و یا کیفیت چندان جالبی ندارن!
هدف ما از خواستن تست ها اینه وگرنه خب همینطوری که توی فیلما هم هست....لطفا به استاد بگین pdf تست هارو بدن ! ممنون یا علی
سلام . من الان به استاد جلادتی گفتم ایشون گفتن من تست ها رو به آلاء دادم ولی نمی دونم چرا روی سایت نگذاشتن و گفتن پیگیری می کنن .
-
@سهندkonkor در عربی مهدی جلادتی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
alireza_ysf75
سلام . من الان به استاد جلادتی گفتم ایشون گفتن من تست ها رو به آلاء دادم ولی نمی دونم چرا روی سایت نگذاشتن و گفتن پیگیری می کنن .
اینم مدرک :
http://bayanbox.ir/info/1395148070974090584/توضیحات-استاد-جلادتی-در-مورد-جزوه-ی-تست-ها-ی-عربی -
@mehdinasiri خیلی ممنون از لطف شما !
-
ali565669 بهتره برای مطالعه عربی،یه ارزیابی کلی از سطح علمی خودتون در این درس داشته باشین.
درصورتی که در عربی ضعیفینکتاب گاج نقره ای ماهینی رو تهیه کنید و به همراه اون،لوح فشرده عربی کنکور گاج رو ببینین و اگه سطحتون بالاستاز کتاب فوتوفن عربیخیلی سبز استفاده کنید.
البته لوح فشرده عربی کنکور گاج،حتی به دانش آموزانی که سطح بالایی در عربی دارند هم توصیه میشه. -
سلام آقا حداقل کتاب تست معرفی کنید جواب سوال منم وقت کردید بدید ( اون پایینه حال نداشتم دوباره بنویسم)
سلام استاد عربی سفید گاج رو معرفی کردن
-
azim37 در عربی مهدی جلادتی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
خسته نباشید میخاستم بپرسم این فیلمای درس عربی اقای جلادتی مربوط به رشته انسانی هم هست؟
بله هست . ایشون تمام مباحث عربی رو تدریس می کنن ولی مباحثی که با رشته های ریاضی و تجربی مشترک است رو اول تدریس می کنن و مباحث مر بوط به اختصاصی ها (انسانی ) رو توی یک سری جلسات جداگانه تدریس می کنند . جزوه ی تدریس شون هم کامل و مباحث رشته ی انسانی رو هم داره .
-
سلام تو جزوهی استاد خبری از ترجمه و تعریب نیست
سلام
ترجمه از ص ٣٠ تا ٤٢ هست و تدريس خواهد شد