1716636153296983885153997168406.jpg
سلام روزتون بخیر.
ببخشید اینجا انا
داخل ترجمه متوجه نمی شم چطور معنی شده. 2 جا هم برسی کردم همین معنی بود.
این طور نمیشه همانا ما قران را برتو قطعا نازل کردیم؟
داخل ترجمه قران نگاه کردم.
17166363519115495426405647840078.jpg
این طور نوشته بود.
نظر شما چیه این عبارت معنی ش با ترجمه انا چی میشه؟
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@تجربیا @دانش-آموزان-آلاء @ریاضیا
-
t.hosein
فعلا داره دروس مشترک تدریس میشه بعد ک عمومی ها تموم شد تخضضیا هم کار میشه برای انسانی ها -
سلام خواستم تشکر کنم ازتون استاد.عربی یکی از نقاط ضعف من بود ولی با وجود الاء و با وجود استاد هایی مثل شما که بدون ادعا و خیرخواهانه به جوونای مردم کمک میکنید تونستم حساب ویژه ای روی این درس باز کنم.
خدا خیرتون بده -
سلام ای کاش درس به درس بود یعنی هر مبحثی که تدریس می کنن مشخص بود مال سال دومه یا سومه
-
ینی خودت متوجه نمیشی که قواعد سال اول تموم شده و الان دارن تدریس سال دومو میکنن اونم درس ب درس؟
-
hossein444
مشخصه که :| -
این پست پاک شده!
-
سلام آقا بهنام جواب سئوالتو مدتی بعد از تدریس استاد میگیری هنوز درس ندادن
سئوال شما در مورد تمییز هستش -
سلام به همه زحمت کشان آلاء من تازه باآلاء آشنا شدم عربی بسیار ضعیفه به نظر شما کدام دبیر عربی بهتر از همه توضیح می دهد و همچنین مفهومی
استاد جلادتی
استاد ناصح زاده
من هیچکدام فیلم ها ندیدم تا حالا می خوام به70 یا 80 برسونم البته اینهم می دانم بهترین دبیرهارا آلاء دارد حالا می خواهم از بین بهترین ها عالی ترین رو انتخاب کنم عربی ضعیف من بهترین درس من شود
باتشکر از آلاء -
هردوتاشون خووبن خودتون از هر کدوم یک قسمت دانلود کنید ببینید از کدوم بیشتر خوشتون میاد چون هردوتا تدریس خوبن
عربی رو شما فقط با دیدن فیلم نمیتونی برسونی 79 80 باید تست بزنی پس هرکدومو میخایی دان کن -
رفثقا حدس میزنین چند جلسه بشه درس عربی؟
-
سلام!
امیدوارم حالتون خوب باشه!
میخواستم اگه میشه لطف کنین به من بگین که یک کتاب جامع برا عربی چی خوبه؟من بین جامع مهرو ماه و عربی کامل گاج و میکرو گاج و خیلی سبز موندم کدوم رو انتخاب کنم!ممنون میشم راهنماییم کنید! -
ای کاش استاد مباحث مرتبط با انسانی رو کلا تدریس نمیکردن یا میزاشتن اخر تدریس چون مشخص هست که توی فیلم ها توضیحات بیش از حد عربی عمومی داده میشه