1716636153296983885153997168406.jpg
سلام روزتون بخیر.
ببخشید اینجا انا
داخل ترجمه متوجه نمی شم چطور معنی شده. 2 جا هم برسی کردم همین معنی بود.
این طور نمیشه همانا ما قران را برتو قطعا نازل کردیم؟
داخل ترجمه قران نگاه کردم.
17166363519115495426405647840078.jpg
این طور نوشته بود.
نظر شما چیه این عبارت معنی ش با ترجمه انا چی میشه؟
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@تجربیا @دانش-آموزان-آلاء @ریاضیا
-
مرسی استاد
-
یه دنیا تشکر خدمت استاد عزیزم آقای جلادتی.
-
این فیلم ها برای عربی عمومیه یا عربی تخصصی؟؟؟؟؟اگه رای عربی عمومیه برای عربی تخصصی هم ی فکریبکنید ممنون از تلاش های تمامی کسانی که ب این سایت کمک کردن
-
سلام اقا سهراب خسته نباشین.ایا استاد جلادتی متن های کنکور و روش پاسخ دادن به اون ها رو هم تدریس میکنن؟؟؟؟نصف سوال های عربی مربوط به همون متن و شکل و.... میشه.
-
من با شما موافقم اگر ایشون اخر این کار رو انجام بدن خیلی به ما کمک کردند خدا ازشون راضی باشه وخدا پدر و مادرشونو بیامرزه اقای جلادتی عالی درس میدن HASSSAN.K.J.@
-
سلام.استاد اگه میشه مبحث معتلم شروع کنید
-
HASSSAN.K.J..
سلام
0تا 100 هست همه چی تدریس میشه:) -
اقای جلادتی بهترن یا اقای ناصح زاده؟
-
Mehdi_Zr در عربی مهدی جلادتی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
اقای جلادتی بهترن یا اقای ناصح زاده؟
بستگی به ضریب هوشی هر کس داره!همچنین تیپ یاد گیری هر شخصی.بهتره این چیزا شخصی باشه.شم با یکی شروع کن ببین بعد چند جلسه نتیجه گرفتی ادامه بده نگرفتی عوض کن.مطلب همون مطلبه فقط بیان ها متفاوته
-
Dr.Saraaa اقای ناصح زاده مثال شفاهی حل میکنند جزوه هاشونم کامل نیست اما خیلی خوب درس میدن اگه جزوه شون کامل بود آقای جلادتی بعد از تدریس حدود ۷-۸ تست حل میکنن تا دستت بیاد چجوری میشه تست زد به نظرم چون آقای جلادتی وقت کمتری ازت میگیره( تقریبا نصف استاد ناصح زاده) آقای جلادتی بهترن
-
سمیرا۹۶۹۶ در عربی مهدی جلادتی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
Dr.Saraaa اقای ناصح زاده مثال شفاهی حل میکنند جزوه هاشونم کامل نیست اما خیلی خوب درس میدن اگه جزوه شون کامل بود آقای جلادتی بعد از تدریس حدود ۷-۸ تست حل میکنن تا دستت بیاد چجوری میشه تست زد به نظرم چون آقای جلادتی وقت کمتری ازت میگیره( تقریبا نصف استاد ناصح زاده) آقای جلادتی بهترن
نوچ!
من تدریس هر دو استاد رو دیدم .. بعد از دیدن کلیپای اقای جلادتی باید دوباره بشینی اون شعرا و...کل جزوه رو حفظ کنی ولی با دیدن کلیپای آقای ناصح زاده چون دانش اموز سر کلاسه خیلی بهتر یاد میگرفتم و دیگ نیازی ب جزوه خوندن نداشتم:)همه تستارو هم میتونستم بزنم..بیشتر سلیقه ایه..سلیقه ی منم بم میگه اقای ناصح زاده رو ببین!!! -
سلام استادپس کی ادامه مباحث روواسه ازمون تدریس می کنید؟مامنتظرتدریس عالی ونکات فوق العاده تون هستیم
-
سلام.این تست ها پاسخ نامه ندارن؟؟؟
-
استاد تشکککککککککیل و تحلللللللللللللیل الصرفی و تعررررررررررررریب رو که بیشتر بچه ها مشکل دارند رو هم تدرررررررررررریس کنید