1716636153296983885153997168406.jpg
سلام روزتون بخیر.
ببخشید اینجا انا
داخل ترجمه متوجه نمی شم چطور معنی شده. 2 جا هم برسی کردم همین معنی بود.
این طور نمیشه همانا ما قران را برتو قطعا نازل کردیم؟
داخل ترجمه قران نگاه کردم.
17166363519115495426405647840078.jpg
این طور نوشته بود.
نظر شما چیه این عبارت معنی ش با ترجمه انا چی میشه؟
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@تجربیا @دانش-آموزان-آلاء @ریاضیا
-
Mahdi Farajzadeh در عربی مهدی جلادتی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
اولا ممنون به خاطر جوابتون راستش تو مساجد حروف جر رو نمیدونستم بعد رفتم حروف جر حفظ که کردم دیدم بله مجروره ولی اصل ماجرا اینه خوبه در جریان باشید گزینه دو تست داده این شکلی
ای عباره لا یشتمل علی الاعراب فرعی؟ منظور اینه که کدوم اعراب فرعی نداره . بعد از رد دو گزینه ابن دو گزینه می مونن که دو تاشونم جوابن ببینید
1)قال له هارون : الی متی تعبد فی مساجد هذه المدینه 2)یترک الزاهد لذات الدنیا لاکتساب مرضاه الله
تو گزینه 1 هارون فاعله پس اعراب اصلی هستش مساجد چون در جایگاه مضافه می تونه استثنا" مجرور بگیره و اعرابش اصلی بشه ودر گزینه 2 اگه توجه کنین دنیا هم غیر منصرف هم تقدیری که تقدیری غالبه میره کنار و در جواب تست که نگاه کردم دیدم لذات رو آقا جمع مونث گرفته و گفته اعرابش فرعیه در حالی که اگه ات رو حذف کنین میبینین جمع مکسره ولی در جواب به مرضات اشاره نشده و شمایی که میگین الاکتساب مجرور هست مجرور اعراب هست نقش که نیست و اینجا چون مرضات مضاف الیه برای اکتساب هست پس بالتبع باید مجرور باشه وچون مضاف هم برای الله هست پس باید اعراب مجرور به صورت اصلی به خود بپذیره پس 2 هم جواب میشه اگه باهام موافقین یه جواب بدین تا ببینم چه خاکی باید بریزم روسر این تست. سریعا جواب بدید.خوب جواب این سوال که راحته
گزینه2 درسته چون لذات جمع مونث سالمه و چون مفعول به است پس منصوب است و اعراب فرعی داره(جمع مونث سالم فقط اگه مجرور بشه اعرابش اصلی خواهد بود)
نکته انحرافی گزینه1 مساجد است که بر وزن مفاعل هست و غیر منصرف و میتونه اعراب فرعی داشته باشه چون مجرور به حرف جر (فی) هست ولی اگر دقت کنید مساجد مضاف شده و غیر منصرف ها اگر ال داشته باشند یا مضاف واقع شوند کسره نیز میگیرند و اعرابشون اصلی خواهد بود پس این گزینه اعراب فرعی نداره
پس گزینه2 اعراب فرعی داره
امیدرارم توضیحاتم کامل بوده باشه براتون -
elika در عربی مهدی جلادتی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
Mahdi Farajzadeh در عربی مهدی جلادتی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
اولا ممنون به خاطر جوابتون راستش تو مساجد حروف جر رو نمیدونستم بعد رفتم حروف جر حفظ که کردم دیدم بله مجروره ولی اصل ماجرا اینه خوبه در جریان باشید گزینه دو تست داده این شکلی
ای عباره لا یشتمل علی الاعراب فرعی؟ منظور اینه که کدوم اعراب فرعی نداره . بعد از رد دو گزینه ابن دو گزینه می مونن که دو تاشونم جوابن ببینید
1)قال له هارون : الی متی تعبد فی مساجد هذه المدینه 2)یترک الزاهد لذات الدنیا لاکتساب مرضاه الله
تو گزینه 1 هارون فاعله پس اعراب اصلی هستش مساجد چون در جایگاه مضافه می تونه استثنا" مجرور بگیره و اعرابش اصلی بشه ودر گزینه 2 اگه توجه کنین دنیا هم غیر منصرف هم تقدیری که تقدیری غالبه میره کنار و در جواب تست که نگاه کردم دیدم لذات رو آقا جمع مونث گرفته و گفته اعرابش فرعیه در حالی که اگه ات رو حذف کنین میبینین جمع مکسره ولی در جواب به مرضات اشاره نشده و شمایی که میگین الاکتساب مجرور هست مجرور اعراب هست نقش که نیست و اینجا چون مرضات مضاف الیه برای اکتساب هست پس بالتبع باید مجرور باشه وچون مضاف هم برای الله هست پس باید اعراب مجرور به صورت اصلی به خود بپذیره پس 2 هم جواب میشه اگه باهام موافقین یه جواب بدین تا ببینم چه خاکی باید بریزم روسر این تست. سریعا جواب بدید.خوب جواب این سوال که راحته
گزینه2 درسته چون لذات جمع مونث سالمه و چون مفعول به است پس منصوب است و اعراب فرعی داره(جمع مونث سالم فقط اگه مجرور بشه اعرابش اصلی خواهد بود)
نکته انحرافی گزینه1 مساجد است که بر وزن مفاعل هست و غیر منصرف و میتونه اعراب فرعی داشته باشه چون مجرور به حرف جر (فی) هست ولی اگر دقت کنید مساجد مضاف شده و غیر منصرف ها اگر ال داشته باشند یا مضاف واقع شوند کسره نیز میگیرند و اعرابشون اصلی خواهد بود
پس گزینه2 اعراب فرعی داره
امیدرارم توضیحاتم کامل بوده باشه براتونالبته ببخشید من فکر کردم صورت سوال گفته کدام اعراب فرعی دارد ولی سوال گزینه ای رو خواسته که اعراب فرعی نداره پس میشه گزینه 1
-
سلام استاد عید پیشاپیش مبارک اما کاش برای یک سالی رو برمیداشتید وتک به تک 25 سوالشو حلمیکردیم اونم فقط یک سال
-
سلام ممنون میشم پاسخ کلیدی جزوه های استاد رو روی سایت قرار بدید
-
یه سوال عربی به طور کامل تموم شد
-
سلام. استاد جلادتی سال نو مبارک. ایشالا ک سالی سرشار از سلامتی و موفقیت و شادی در کنار عزیزانتون داشته بلشید. مرررررسیییییییی بابت اموزش خوبتوووووون. من عربیم واقعا صفر بود فقط نمره ترجمه میگرفتم اونم خیلی کم . اصلا نمیفهمیدم عربی رو. شما خیلی عالی توضیح میدین و کاملا متوجه میشم ممنوووووونم
-
عربی دیگع تدریس نمیشه؟؟کاش از اول با استاد ناصح زاده میدیدم
-
aghaye naseh zade khodesh kheyli khoobe age ham estefade nakardin az filmashoon ke eshkali nadare ghesmataye baghimoondatro ba filmaye ishoon jelo babar
-
taze begheyr az mostasna ghesmate dgeiam moonde?
-
ﺑﺎ ﺳﻼﻡ ﻭ ﻋﺭﺽ ﺗﺸﮑﺮ
ﺗﺪﺭﯾﺲ ﻋﺮﺑﯽ ﺍﺩﺍﻣﻪ ﭘﯿﺪﺍ ﻣﯿﮑﻨﻪ؟ -
cr7 من قبلا ازشون پرسیدم تلگرام گفتند که قراره شکل و اعرا ب و اینا رو هم بزارن پس احتمال زیاد ادامه داره
-
سلام استاد جان چیمیشد یه سالی رو به انتخاب خودتون میومدید یک یک 25 تا سوالشو حل میکردید واقعا عالی میشد بازم ممنون
-
سلام . دوستان کسی میشه راهنمایی کنه میخوام عربی رو از اول بخونم . فیلم های جلادتی بهتره یا ناصح زاده با کدومشون برم جلو ؟
-
الان فیلم های جلادتی فقط مستثنی رو کم داره ؟
-
سلام از حق نگذریم ایشون واقعا عالی درس میدن این اشکال از بعضی از ماست که مطالب روکامل نمیفهمیم چون همش همش همش تمرین مهمه دوستان با تمرین باید خودمونو بسازیم نه با همش انتخاب معلم یه چیزی دیگه اقای جلادتی خوب درس میده مشکل انچنانی ندارن وفقط دو درس دیگه مونده راستی 20 درصد معلمه 80 درصد خود دانش اموزه. موفق باشید
-
rezamoaser خوب منم این حرف رو قبول دارم پس با جلادتی میرم جلو ممنون بابت راهنمایی تون
-
قربانت فقط اگر ایشون یه لطف کنه از یک سالی رو بزاره 25 سوالشو یکی یکی حل کنه عالی میشه اعتامد به نفسمون میره بالا حالا من اینجوریم
didar.ph