1716636153296983885153997168406.jpg
سلام روزتون بخیر.
ببخشید اینجا انا
داخل ترجمه متوجه نمی شم چطور معنی شده. 2 جا هم برسی کردم همین معنی بود.
این طور نمیشه همانا ما قران را برتو قطعا نازل کردیم؟
داخل ترجمه قران نگاه کردم.
17166363519115495426405647840078.jpg
این طور نوشته بود.
نظر شما چیه این عبارت معنی ش با ترجمه انا چی میشه؟
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@تجربیا @دانش-آموزان-آلاء @ریاضیا
-
این پست پاک شده!
-
@_Mr.Gentleman_ در عربی مهدی جلادتی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
امروز بیش از 20 بار سر زدم منتظر جزوه ایم
آلا خیلی ممنونیمسلام، جزوه کامل در سایت قرار گرفت
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Pamphlet/5/26/501ولی شما هنوز توضیحات دقیق تر فیلم ها رو ننوشتید ها
-
جلسه 1 :عربی سال اول( مباحث پایه ای عربی )
زمان : 47دقیقه و 53ثانیه .
موضوع تدریس :انواع مذکر و مونث در زبان عربی(حقیقی و مجازی) ، نشانه های اسامی مونث(تای تانیث - الف ممدوده ی زائد - الف مقصوره ی زائد) ،مذکر و مونث بودن کلمات رو از روی مفرد کلمه تشخیص می دهیم ،انواع مونث( لفظی - معنوی(اسامی و صفات مخصوص مونث ها-اسم شهر ها و کشور ها -بعضی اعضای جفت بدن -موارد سماعی )، اسم از نظر تعداد (مفرد - مثنی- جمع(مذکر سالم - مونث سالم - جمع مکسر )) ،اسامی جمع سالم با حذف نشانه های آنها مفرد کلمه ظاهر می شود ،بررسی اوزان مهم جمع مکسر ، بررسی و تحلیل 12 تست . -
سلام و البته خسته نباشید ...
جزوه عالیه عالی عالی عالیییییی
دستتون درد نکنه
خدا قوت . -
سلام ممنون از برنامه ها و کلاس های خوبتون خدا قوت اگه میشه یه برنامه هم بدین که جلسات چه جوری روی سایت قرار میگیره ، هر هفته هست یا نظم خاصی نداره؟ برای انگلیسی و دینی هم کلاس دارین؟
-
kooheboland1gmail.com در عربی مهدی جلادتی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام ممنون از برنامه ها و کلاس های خوبتون خدا قوت اگه میشه یه برنامه هم بدین که جلسات چه جوری روی سایت قرار میگیره ، هر هفته هست یا نظم خاصی نداره؟ برای انگلیسی و دینی هم کلاس دارین؟
سلام دوست عزیز برنامه تا چندروز دیگه قرارمیگیره . کلاس دینی وانگلیسی پارسال کامله واحتمالا ضبط نمیشه . شما میتونید ازهمون کلاس ها استفاده کنید چون جامع هستن .
-
ببخشید سوالم مربوط به اینجا نیست ولی در فیلم معرفی برنامه،0 تا 100 فیزیک توسط استاد فدایی بود ولی الان اقای میرزایی است جریان چی؟
-
arsalanalinejad76yahoo.com علیک سلام...جریان لطف بی کران آلایی ها هستش...که ان شا الله اگه نمیتونین با انفاق مالی به آلا کمک بکنین با دعاهاتون کمک بکنین...چون اگه آلا دوربین بیشتری داشت حتما کلاس های بیشتری ضبط میکرد!! حیف که دوربین ها پارسال سوختن و الان فقط یک دوربین دارند!
-
سلام جزوه رو طانلود كردم ولي يك سري حروف انگليسي توش وجود داره كه معلوم نيست چيه بعضي هاش براي يك سري از اموزشا استفاده شده لطفا درستش كنيد
-
سلام و روز بخیر! من امروز رفتم از جزوه پرینت گرفتم خیلی عالیه فقط یک ایراد داره اونم این که فونتش خیلی کوچیکه!
فونتش رو تغییر بدین و از اطراف صفحه ها که خالی هستن کمتر بکنین و فونتا رو بزرگتر بکنین که دیگه خیلی عالی میشه! -
@سهندkonkor چند شد داداش؟
-
@_Mr.Gentleman_ دوتا جزوه در آوردم هر دو شونم سیمی کردم 10500تومن شد!
جزوه دوم برای هندسه که 66 صفحه هست!نتیجه اخلاقی اینه که نمیدونم دقیق چند شد
-
صفحه 3 مورد 11 استاد یادش رفت اونارو بگه من میگم کسانی که نمیدونن بنویسن....
اسئلة: سوال اجوبة: جواب ادعیه: دعاو ایولا این معلم هم ترکی بلدن جیران
جریان چیه همه معلمای آلا ترکی بلدن!! -
یه مشکل هم وجود داره!!
اینکه تست های حل شده در کلاس توی جزوه نیست!! به دقت بررسی کردم...